André Goodfriend amerikai ügyvivőt meglátogatta egyszer a nagykövetségen a Békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) vezetőségének két tagja, sőt, még le is ültek vele kávézni - idézte fel a Hír24-nek kedden adott interjújában Csizmadia László, a CÖF alapító elnöke. Az eset még korábban történt, amikor Csizmadia szerint azt gondolták, a vendégség egy barátság kezdete lesz. Most hozzátette viszont, hogy már akkor szöget ütött a fejébe Goodfriend egyik megjegyzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Mobil123: hat ez az, nem eleg melyen utodott a fejebe az a szog.
bencemacska
Aki ezen a mondaton fennakad, NEM DEMOKRATA!!!
És nagyon finoman fogalmaztam!
Mobil123
@lampa laz: Ha valóban mondta Goodfriend amit mondott ,mert azért nem vagyok olyan hiszékeny. Ha meg tényleg ezt mondta akkor az nem elszólás volt .
Senara
Csizmadia szerint azt gondolták, a vendégség egy barátság kezdete lesz ...aha a kitiltásáért akartak menetelni , csak leállították őket , ez is a barátság kezdete volt :-))))
Hofipisti
Goodfriend-nek a 2/3-ra vonatkozó megjegyzése éleslátásra vall! nagyon igaza van azzal, ha valóban azt mondta: "hogy ennek az országnak talán az a legnagyobb problémája, hogy kétharmados többség van a parlamentben".
Csizmadia fejének keménységét jelzi, hogy a tantusz csak most esett le. Hajrá Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.