A fideszes volt környezetvédelmi államtitkár szerint Orbán Viktor azt javasolta, inkább menjen külföldre, mert nem fognak neki tetszeni a kormány környezetvédelemi intézkedései.

Illés Zoltán interjút adott a Hír24-nek, amelyben elmondta, továbbra is fideszes akar maradni, de számára a szakmaiság az első és a lojalitás, ha csak popsisimogatásból áll, akkor kontraproduktív. Élesen bírálta, hogy a Fidesz-KDNP kormány szerinte olyan baloldali ügynek gondolja a környezetvédelmet, amit csak gazdag országok engedhetnek meg maguknak. Ugyanis a környezetvédelem nélkül semmit nem érnek az új munkahelyek, mert elpusztulunk a gyerekeinkkel együtt. A tervezett Paks 2 beruházás pedig szerinte a Fidesz Bős-Nagymarosa lesz, miközben már Kína is megújuló energiaforrásokba fektet, nem atomerőművekbe.

Illés azt mondja, azért hallgatott eddig, mert Szent Pál tanácsát követte, illetve a választások eredményét sem szerette volna befolyásolni.

Az egykori államtitkár mostanában igen kritikus, nemrégiben Tarlós István főpolgármesterrel szólalkozott össze a Római-partra tervezett mobilgát kapcsán, korábban pedig kijelentette, hogy attól, hogy ő fideszes, még nem hülye.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@karma1: Most ellent kell mondjak neked, hiszem hogy emlékszel még a kolontári iszapkatasztrófa ügyére a pali nekem csak akkor lenne szavahihető, ha akkor feláll és VÁLLALJA A FELELŐSSÉGÉT, de nem tette lapított mint a xar a fűben, most csak az a baja kipottyant a pikszisből, oszt. hiányzik a brancs, meg a jólét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
A fidesztől függetlenül hülye vagy. Ezt nem én mondtam, hanem olyanok, akik közel voltak hozzád.
vonotok
@papa.49: Csak egy ilyet mutassál az elmúlt 6 évből. VÁLLALJA A FELELŐSSÉGÉT, fel áll és távozik a közéletből.
papa.49
@vonotok: Ilyen ,,korcs,, fütyiszes nem is létezik, te is tudod...
kkalman
Illésnek sokat kell még pedáloznia, mea culpáznia, hogy földi halandó számára hihető legyen a mondanivalója.
Juhász István
Ez lesz a jövő útja. Ha valamelyiküknek megszűnik a zsiros állása, hirtelenjében MEGVILÁGOSODIK...és elkezdi mondani az IGAZAT. Vigyázz Vitya, mert a HIR TV. Ottói -tól is ez vérható, csak szűnjenek meg a feléjük áramló lóvék...Persze azt hiszik, hogy a NÉP elfelejti a hirtelen jött igazmondás hatására a korábbi TETTEKET...no NEM! A nép nemigen szokott felejteni...
karma1
@papa.49: MEGGYOZTEL! En 2000 ota nem vagyok otthon, es akkor meg (2010-ben sem) foglalkoztam ilyen netes oldalakkal, mint a Propi. (Most is csak a Propi - semmi mas, nem is lenne idom ra.)
Meg egyszer koszonom szepen az infot,...

Igy mar elegge mas a leanyzo fekvese, vagyis a szaktudas melyen a masodik helyen allt a parthuseg mogott...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.