Hiszékeny Dezsőt, a XIII. kerület országgyűlési képviselőjét hivatali vesztegetéssel vádolja az ügyészség. A Magyar Nemzet bírósági forrásokra hivatkozva állítja, hogy a politikus egy Visegrádi utcai üzlethelyiségen bukott meg.

A Visegrádi utca 9. szám alatt van egy üresen álló üzlethelyiség, itt üzemelt régebben a Rigoletto presszó. Egy magát vállalkozónak álcázott fedett nyomozó érdeklődött az ingatlan iránt, amit maga az akkori alpolgármester mutatott meg neki. A nyomozó vételi ajánlatára Hiszékeny előbb nemet mondott, később viszont besétált bizalmasán keresztül felvette a kapcsolatot a nyomozóval, és közölte: ötmillióért szó lehet az ingatlan eladásáról.

A bírósági dokumentumokra hivatkozó Magyar Nemzet szerint nem volt szó provokációról, mivel a politikus maga határozta meg, hogy az üzlethelyiség mennyiért lehet az állítólagos vállalkozóé. A pénzt végül nem vette át, de a bűncselekmény ettől még befejezett.

Hiszékeny ártatlannak vallja magát, az eljárást koncepciósnak tartja, és az ügyészséget okolja. Ha bűnössége beigazolódik kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
@wagabund: Viszont ha fehéren feketén rá van bizonyítva akkor a tagadásnak nem lenne értelme, ezt azért Hiszékeny Dezső is tudja! Ráadásul a pénzt végül nem vette át! Mi van? Jó ha ez végül mégis igaz, büntetést érdemek, de letöltendő nyolc évet??? Különösen annak fényében, amit ma a hatalmon lévők nyíltan, szemrebbenés nélkül naponta megtesznek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Eddeig azt hittem, hogy kamu az egész..és tényleg maszületett bárány.. .de így? Mindegy, hogy fedett nyomozó, vagy a Lajos bácsi a sarokról, ha bizonyítható a jutalék áhítása, akkor bizony annyi..

Egyben profin következetes a behúzott versenyző...tudja, és alkalmazza az aranyszabályt: tagadni...tagadni...tagadni.. körömszakadtáig szemrebbenés nékül tagadni... mint otthon, amikor a zasszony két mozijegyet talált a zakózsebemben(régebben)...azt ajtócsapkodással megúsztam...

de most a hír szerint picivel többről van szó... ... itt rácsos vasajtó csapkodás is szóba jöhet...
Katalina62
@wagabund: Viszont ha fehéren feketén rá van bizonyítva akkor a tagadásnak nem lenne értelme, ezt azért Hiszékeny Dezső is tudja! Ráadásul a pénzt végül nem vette át! Mi van? Jó ha ez végül mégis igaz, büntetést érdemek, de letöltendő nyolc évet??? Különösen annak fényében, amit ma a hatalmon lévők nyíltan, szemrebbenés nélkül naponta megtesznek!
wagabund
@Katalina62: tudom, hogy nem szabadna, de próbáltam viccelni...azt sem tudom, ki az az ember, akit behúztak a csőbe...

...nem azt írtam, hogyrohaggyonmegazilyenabörtönben... nem.. én is itt élek... látom mi folyik..

próbálom humorra venni... akár egy gázszerelő, akár egy pécsi majmozó naccsága, akár kórházi ágyszámleépítés...

ezt az egészet csak részegen lehetne elviselni...mivel az számomra nem megoldható, ezért marad a humor..

(titokban drukkolok a faszinak, nehogymá bebukja, főleg, ha nem igaz a vád..ha igaz, akkor is)

mert vicc az egész(ország)
JAJMÁR
"később viszont besétált bizalmasán keresztül felvette a kapcsolatot a nyomozóval, és közölte: ötmillióért szó lehet az ingatlan eladásáról." - ezt én nem értem.

Miért von be egy 3. embert, és miért nem veszi át az áhított pénzt?
Katalina62
@wagabund: Ja, és valószínűleg létezik egy hangfelvétel is az esetről, ha mindez igaz! Amit Hiszékeny Dezsőnek sejtenie kell ezek után. Tehát a tagadásnak ha bűnös nincs értelme!
wagabund
@Katalina62: igen, ezt tartogatták a végsőkig, mint a hasmenést a wc-ig..most odaértek, hadd menjen a versenyző a levesbe.
Persze, ha nagy játékos, akkor a Napot is letagadja az égről...áááá, hamisítvány... akkor azzal is elszöszmötölnek egy darabig, közben tagad,tagad,tagad,...

aztán nyolc-tíz év múlva meg már kit érdekel?
vukkocska
Csak azt nem értem, korrupt kormányunkat miért nem próbálja így lebuktatni egy fedett nyomozó, vagy mi a franc. Lenne dolga bőven. Szemét gusztustalan banda.
Katalina62
Azért érdekes, hogy a Magyar nemzethez már megint kiszivárgott az ügyészségtől olyan dolog aminek tilos lenne!
Toby
Nem lesz itt 8 év, de még csak 5 sem ! A volt kussgazda torgyán-helyettes sem kapott ennyit, pedig ott 20 "dokumentumot" vett át, azaz 20 millát !
coyote3
Arogán, szógyártó, meg a lézeres jankó miért nem bukik meg? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.