Áruházról áruházra vizsgálja át a magyarországi Tesco egységeit a brit anyavállalat, és a nyár végére derülhet ki, bezárják-e azt a 31 üzletet, amely nyitása óta nem termel hasznot – írta a Magyar Nemzet egy áruházvezetőre hivatkozva.

Magyarországon tartózkodnak az anyacég képviselői, akik az áruházakat járják sorra és többek között az akciókat nézik át, amire korábban még soha nem volt példa.

Biztosat senki sem tud a 31 veszteségesen működő egység további sorsáról, itthon ugyanis a brit vezetés döntésére várnak – tette hozzá a Magyar Nemzet szerint az áruházvezető. Arról is beszélt a beszámoló szerint, hogy a szóban forgó egységek a kezdetektől nem működnek eredményesen, mert többségüket olyan helyen nyitották, ahol a vásárlóerő nem tartja el az üzletet, vagy a közelben több multi egysége is megtalálható.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Minden vállalat időnként felülvizsgálja részlegeit, hogy megfelelő hatékonysággal működnek-e. Kell-e bővítés, szűkítés, profilátalakítás. Ha menthető, mentik, ha nincs értelme, bezárják. Ennyi.
Egyszerű racionalizáció.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@bakurasz: Tanács, és nem vagdalkozni akarok, de ne süllyedjünk le a fidesz banda szintjére! Legalább egymással legyünk udvariasak, van épp elég baj úgyis! Legfőképpen az, hogy ez a piszok banda még mindig a nyakunkon ül, és az istennek sem akar elkotródni! Ha egymást ütjük, azzal csak orbánnak teszünk szivességet! Szép napot!

@karma1: Most megnevettettél drágám! Azért már hiába búsulnál, nem igaz? (nevet)
bakurasz
@Desischado: Hidd el, megválogatom, hogy kit ütök! És ha azt teszem, okom is van rá...
Azt mondod, az Istennek sem akar eltakarodni a fidesz banda. Egyetértek! Szerintem szájkarate útján nem is fognak! A magyarok, ezeket a haszonleső senkiháziakat nem fogják lerázni csak úgy simán. Bizony néhány orr be fog verődni, vagy a Kisrákosi örökre itt marad!
Desischado
@bakurasz: Na, most aztán tökéletesen egyetértek veled!
szaboria1
A Tesconak már az anya cégnél Angliában is van egy nagy TV-s ellenfele, Aki folyamatos támadást intéz a Tesco ellen pl. a tanyasi csirke és a nagy üzemi csirke tenyésztés minősége miatt. Pedig az ottani emberke nyilatkozták igaz a tanyasi finomabb de háromszoros az ára.
szaboria1
@tivoli: Ebben igazad van! De most azért kell nekik hatékonyabban vizsgálódni, mert az újabb és újabb adók miatt már nekik sem lesz meg az a lehetőség, hogy olcsóbban tudjanak árukat árulni.
Kb több mint egy éve nem voltam Tescoba, Lidlbe, az idén voltam megállapítottam már nem éri meg 35 - 40 km oda vissza utazni mert már az áraik épp, hogy csak olcsóbb egy pár forinttal.
szandokan
@Yoda69: @bakurasz: @miazavalami: @Horizont: @Desischado: Azt hiszem, ezúttal nem jött le az irónia Gyurcsánnyal kapcsolatosan...Amúgy köszi Des, megint jó fej voltál:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.