A korábban megjelent hírekkel ellentétben nem tervez magyarországi gyáregységet a BMW – közölte a cég a hvg.hu-val.

Korábban a VS.hu azt írta, Angela Merkel német kancellár magyarországi látogatása gazdasági szempontból sikeres volt, mert míg a Siemens be kíván szállni a Paksi Atomerőmű bővítésébe, addig a BMW autógyár is Magyarországon kíván új üzemet építeni, a konkrét helyszínről azonban nem született döntés.

Az üggyel kapcsolatban a hvg.hu megkereste a BMW-t, a cég hazai kommunikációs menedzsere, Salgó András pedig azt közölte, "a BMW Group nem tervez magyarországi gyáregységet". A cég kedden több lapnak is tagadta, hogy Magyarországon akarna üzemet építeni.

Lázár János pedig arról beszélt, hogy komoly gazdasági sikereket ért el a német kancellár budapesti látogatása során, ennek részleteiről azonban a konkrét szerződések megszületéséig nem nyilatkozott

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Már megint akkorát hazudtak,mint ide Nagykáta.
Undormány banda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@F_Viktor: Legyen úgy .Milyen hír az :-))) a birkák tapsa még hallatszik és megvan cáfolva .:-))
F_Viktor
@Senara: A birkák hallása - a közmédiáknak köszönhetően - nagyon szelektív, hozzájuk csak a hazugságon alapuló álhírek jutnak el.
Desischado
már megint egy ordas hazugság, de ezt most bebukták, mert meg lett villámgyorsan cáfolva! Hehehe...
mate03
@Desischado: Merkel asszony megmondta! Szívesen jönne még több Német cég Magyarországra,ha volna jogbiztonság! De-hát nincs Viktor!Mert úgy változtatjátok a törvényeket,mint más az alsó gatyát!
Desischado
@mate03: Ez pontosan így van! Ki az a hülye, aki egy ilyen bizonytalan helyre idejönne, ahol naponta megváltoztatják a törvényeket, ahogy a kormánynak tetszik? Épeszű cég biztosan nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.