A korábban megjelent hírekkel ellentétben nem tervez magyarországi gyáregységet a BMW – közölte a cég a hvg.hu-val.

Korábban a VS.hu azt írta, Angela Merkel német kancellár magyarországi látogatása gazdasági szempontból sikeres volt, mert míg a Siemens be kíván szállni a Paksi Atomerőmű bővítésébe, addig a BMW autógyár is Magyarországon kíván új üzemet építeni, a konkrét helyszínről azonban nem született döntés.

Az üggyel kapcsolatban a hvg.hu megkereste a BMW-t, a cég hazai kommunikációs menedzsere, Salgó András pedig azt közölte, "a BMW Group nem tervez magyarországi gyáregységet". A cég kedden több lapnak is tagadta, hogy Magyarországon akarna üzemet építeni.

Lázár János pedig arról beszélt, hogy komoly gazdasági sikereket ért el a német kancellár budapesti látogatása során, ennek részleteiről azonban a konkrét szerződések megszületéséig nem nyilatkozott

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Már megint akkorát hazudtak,mint ide Nagykáta.
Undormány banda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@1magyar: Egy lufi már ki is pukkadt!!!
Majd szépen sorban kiderül, hogy egyetlen szó sem igaz a kormány közléseiből!!!
bundi
Hát ez gyors volt...a hír felröppent kedden a németek kecsapták szerdán...se bmw se merci...és merkelék még csak most fognak lépni az ukrajnai gázos szivatás miatt...
Megérte?
lópicigáspár
Majd a petya megmagyarázza, hogy de igen, csak a BMW még nem tud róla!
Senara
Senki nem tud róla csak lézer , parasztvakítás Putyinnak szól ... baszki ne kekeckedj , mert kapuk BMW gyárat Merci is bővítene , kis csákó , lehet belevesszük Paks II is őket ...neked a dolgod tolod a gázt a haveri cégen keresztül . Ja és a lóvét se feled .
coyote3
A királyi egyen, pedig vagy harmincszor bemondták :)
hetöndöe
Már megint akkorát hazudtak,mint ide Nagykáta.
Undormány banda.
bundi
@coyote3: a királyi egyen azt is bemondták hogy bocsika mégsem?...kamu volt az egész...
troppauerhumer
A kis huncutok, ezzel próbálnak Merkelre hatni, hogy hülyeségeket írnak.
Olvastam, de a BMW állítólag már tavaly felmérte a piacot, és állítólag durván bebuktuk, a románokat favorizálták. Mit kellett Piktornak ajánlani a mi adónkból, hogy felmerült a BMW-nél a "mégiscsaklehethogy"?
Sokba fogtok ti akkor kerülni nekem ...
Kurva sok német cég van itt, nélkülük a magyar dübörgő gazdaság elmehetne a... És az volt a szép, hogy Merkel erre utalt. Ez világos figyelmeztetés, persze érteni kell, és nem csípőből tök süket barom módra visszavágni... megint sikerült gyökér bunkónak lenni.
Ezek egyfolytában hazudnak, próbálnak átqrni mindenkit, majd besértődnek, ha valaki faszán helyreteszi őket.
Piktorka előadta a gázfüggőség 2015-ös idejét.
Miközben pont nemrég volt, hogy 2018-ig lekötve a német EON által a gáz, HU részére.
Amikor orosz helytartó ettárs pedig idelátogat, akkor - a tegnap említettek szerint is - lesz egy paraván kb. amit gyorsan odatesznek, mielőtt Piktorunk szája leér orosz ettársa sliccéhez...
Viszont érdekes hangok vannak Audi felől. Állítólag nincs elég munkaerő, havonta elég sok embert vesz fel, de nagy része hamarosan repül is, mert alkalmatlan a munkára nagy része...
Régóta már az ország másik feléről is idecsábítják a melósokat, de egyre rosszabb az "emberi alapanyag".
A bányászbéka meg ül a Himalája tetején. Orbánhoz képest.
ami nem lenne baj, ha nem az országot is cibálná oda le.
bundi
@troppauerhumer: az a humánerőforrás akire a vezér oly büszkén veri a mellét, mert ugye szerinte a magyar munkavállalók képzettek pontosak, megbízhatóak...na azok már egy ideje az anyacégnél dolgoznak mert gazdaságilag kivándoroltak és odakint vállaltak munkát...aki meg maradt?...ne sértődjetek meg, de a jó részük annyit is ér...rájuk nem lehet gazdasági fellendülést alapozni...
Rumcájsz
@hetöndöe: Nincs is messze Nagykáta... Kb 20, Ettől viszont nagyobb a hazugság valóban
kakaósbögre
persze hogy nem tervez.egyszerűen nincs annyi jólképzett munkaerő hogy meg lehessen valósítani.a droidokkal pedig lehet szütykölni de alkotni nem.
hetöndöe
@Rumcájsz: Tölünk 320 km,ezért terjedt el ez a szólás mifelénk.?-)))
julius68
Baszki az a borzalmas gondolatom támadt, hogy ezek nem hazudnak. Képesek és komolyan gondolják a sok faszságot amit összehablatyolnak. Csak akkor térnek magukhoz, mikor valaki fejbebassza őket egy kerítésléccel.
tevje02
Maximum BMW bontót lehetne ide telepíteni, ahhoz állítólag jól értenek a hazai színesfémes kereskedők is. Ahhoz nem kell gyár, a Bosch is beszáll 10-10 db. flex-el. Viszont fel lehet rá venni pár milliárd Ft-t EU-s támogatást és közmunkásokkal mehet a buli.
F_Viktor
@Senara: Írod:
"Senki nem tud róla csak lézer , parasztvakítás Putyinnak szól..."

Nem, nem Putyinnak szólt a pozitívnak szánt álhír, ez a fityesz trolloknak lett kitalálva, hogy meg tudják tapsolni Vezérüket.
Senara
@F_Viktor: Legyen úgy .Milyen hír az :-))) a birkák tapsa még hallatszik és megvan cáfolva .:-))
F_Viktor
@Senara: A birkák hallása - a közmédiáknak köszönhetően - nagyon szelektív, hozzájuk csak a hazugságon alapuló álhírek jutnak el.
Desischado
már megint egy ordas hazugság, de ezt most bebukták, mert meg lett villámgyorsan cáfolva! Hehehe...
mate03
@Desischado: Merkel asszony megmondta! Szívesen jönne még több Német cég Magyarországra,ha volna jogbiztonság! De-hát nincs Viktor!Mert úgy változtatjátok a törvényeket,mint más az alsó gatyát!
Desischado
@mate03: Ez pontosan így van! Ki az a hülye, aki egy ilyen bizonytalan helyre idejönne, ahol naponta megváltoztatják a törvényeket, ahogy a kormánynak tetszik? Épeszű cég biztosan nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.