A miniszter- és pártelnök már félidőben otthagyta a Fidesz mezőkövesdi frakcióülését. Miközben mi épp megírtuk, hogy alig lehet valamit tudni a Fidesz mezőkövesdi frakcióüléséről, több sajtós kolléga szerint is zseniális trükkel szerelte le a nyilvánosságot a frakció sajtóosztálya: bár korábban a hidegben várakozó médiamunkásoknak azt mondták, hogy nem lesz sajtótájékoztató, de a kérlelések hatására végül mégis kimentek beszélni az újságírókkal – csakhogy pont abban az 5 percben, amikor épp mindenki gyorsan elugrott egy kávéért. Délután egy körül megint belestünk az ebédlőbe, ahol újabb fideszes nagyágyúkat találtunk. Közben, bár a frakcióülés tegnap délután kezdődött, tehát kb. a felénél tartott, Orbán Viktor konvoja már alig valamivel egy óra után elhagyta a frakcióülést. (Helyszíni újságírók szerint Pintér Sándor, L. Simon László és Trócsányi László pedig még korábban távozott.)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Gyorsan kiosztotta a feladatokat meg az észt és elégedetten távozott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@human: Számomra elképzelhetetlen, hogy csak úgy megbukjon, menet közben, max. a 2018. választásokon, de még az is necces lehet. 2 nappal ezelőtti felmérés szerint a Fidesz támogatottsága ujra nőtt kb. 30 %-ra, 33 % a bizonytalanok, a maradék pedig az összes más párt. Nem tudom megmagyarázni, hogy baki baki hátán és mégis nő a hivek száma... én a hirtelen csökkenés után egy stagnálást vártam, nem növekedést.
human
@eszegfu: Amint lesz a konzervatív jobb oldalon alternatíva (nem Simicska félék) Orbán bukni fog. Ezt ő is tudja, ezért tartja két marokkal a gyeplőt a pártban és a jobb oldali civil szervezeteknél. Nemrég Illés Zoltán nyilatkozta, hogy Orbánt nem lehet egy közgyűlésen megkérdőjelezni akár egy kérdéssel, mert azt azonnal támadásnak veszi és lerendezi az illetőt. Egy Angela Merkel féle jobboldali pártra lenne itt szükség.
wagabund
Egy magára valamit is adó államférfi pont így viselkedik.. összeröffenti a hatalmasságokat, aztán számonkér, kiosztja a versenyzőket, és elmegy...
ezzel jelzi, hogy neki vannak még fontosabb dolgai, a többiek azért vannak, hogy bíbelődjenek a napi csip-csup teendőkkel..
ezt úgy hívják, hogy alázás... másként fogalmazva...felmutatta az idomár az ostort, aztán kiment a ketrecből...

...annak tudatában, hogy még van legalább három éve a korlátlan hatalomban..
...mert ellenfél nincs a láthatáron, csak apró mócsingon marakodó sakálok...
human
@wagabund: Szerintem is ez történt. 2010 óta ezt alkalmazza a magyarokra is. Őt senki nem kérdezheti semmiről, mert azzal elismerné, hogy elszámolással tartozik, kérdőre vonható. Ezzel a vezért kultuszt rombolná le, amire ma még nagyon sok buta embernek szüksége van.
Toby
Megpucolt a patkány, mert érezte, hogy egy jó nagy g**i !
lampa laz
@wagabund: "ezt úgy hívják, hogy alázás", nagyon jól fogalmaztál, de ezek az agyatlanok nem veszik ezt észre, inkább a nem létező lelkiismeretükkel bizonyítják alattvaló hűségüket. Undorító, hogy 1 ilyen embernek behódol a nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.