Nem látja veszélyben a rendőrség Simicska Lajos nagyvállalkozó életét, így nem gondoskodik védelméről, tudta meg a Blikk.

Simicska még pénteken mondta a Hír24-nek, hogy nem tartja kizártnak, hogy az életére törnek, miután médiafronton felvállalta a konfliktust Orbán Viktor kormányfővel.

„A rendőrség közérdekű bejelentés alapján nem lát el személyvédelmi feladatokat" – írta a Blikknek az ORFK Kommunikációs Szolgálata arra a kérdésre, hogy kap-e Simicska védelmet a hatóságoktól.

A bejelentést ugyanis Tényi István az V. kerületi Fidesz tagja tette, kérve a hatóságot: rendeljék el az ügy kivizsgálását, szükség esetén gondoskodjanak személyi védelemről. Tényi azzal indokolta lépését, hogy a rendőrségi törvény szerint a rendőrség védelmet nyújt az életet, a testi épséget fenyegető tevékenységgel szemben – olvasható a Blikkben.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
A magyar rendőrség védelme nem életbiztosítás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Nem lepődnék meg ha Simicska el lenne téve láb alól hirtelen.
m.macskosz
Én sem látom veszélyben az életét.
Igaz, engem az sem érdekelne, ha mégis veszélyben lenne.
Az sem bántana, ha a miniszterelnök nem kapna személyi védelmet.
Az ország lakosságának napi gondja a félelem. Félelem a munkahely elvesztésétől, a betevő falat megteremtésééig. Ki nem szarja le, hogy a maffiózók féltik a seggüket egymástól?!
nezelodo
Nem lát el a rendőrség személyi védelmet... Hehehe... Dehogynem, vigyáznak, még néhány kilométeres kovácsoltvas kerítés piti tolvajának is, nehogy meglegyen az igazi tettes.
Vizual
Simicska tudja miről beszél az esetleges merénylettel kapcsolatban. Minden adott az olajmutyi óta. És azért olvasunk. A hülyék máshol vannak. Nem csodálkoznék egy sí baleseten sem.
Aki Én
Pedig ezekben a napokban van a legnagyobb veszélyben. Kint van Ausztriában, ahol 80 éves sofőrök száguldoznak az utakon. Láthattuk már, hogy ez milyen életveszélyes még itthon is.
Strong
Valósnak tartom a félelmeit...hiszen Váradi Andrást is baleset érte... (Ő volt a legnagyobb ellenfele Mészáros Lőrincnek a választásokon..)

Viszont legalább van pénze Simicskának testőröket fizetni!

Aztán lehet, hogy újra szobatársak lesznek..csak most nem a koleszban, hanem Sopronkőhidán...
volvós
Majd ha mégis életveszélyben lesz, akkor magyarázkodnak, láttuk, hallottuk a
közeltmúlt eseményeinél a Rendörség, Ügyészség hozzáállását ! Meg a rengeteg
TEK-es feladata csak a vezér védelme !!! Egyedüli a világban !
m.macskosz
@Vizual: Azt már azért nem merik megtenni! ma, 09:53
Simicska nem azonos kaliberű szegény néhai Váradi Andrással.
rokker33
Ha már nagy pofája van csicska lajcsinak akkor legyen pénze védelemre is!!Ne az adófizetök pénzén védjék ezt a nagypofáju senkit aki orbánnak köszönheti milliárdos vagyonát!Most kimarad a pénzosztásból és gusztustalan módon a haverja ellen fordul az orbán meg kussol és szerintem ilyenkor ez a legjobb stratégia.Pofázáson kivül mit tud tenni ez a pénzéhes disznó!Semmit!Pár napig löki a szart a borsnak meg a blikknek hohy ilyen geci orbán olyan geci orbán utána lenyugszik oszt mehet vissza betonozni meg téglát pakolni a cégéhez !
nezelodo
"m.macskosz
@Vizual: Azt már azért nem merik megtenni! ma, 09:53
Simicska nem azonos kaliberű szegény néhai Váradi Andrással."

A cigány lova is nekiment a falnak, és amikor ezért vaknak nevezte a vevő azt mondta a cigány, instálom, nem vak az, hanem bátor.
JAJMÁR
Pont a rendőri védelemtől lenne biztonságban? Nem hinném :)
lópicigáspár
Nem értem, miért pont Ausztriába utazott, a Váradi Andrást is pont egy osztrák gázolta halálra. Egyébként tudja valaki mi lett a gázolóval?
Dr plágium
Ha védelmet kapna pár óra alatt elvinné egy szívroham, vagy öngyilkos lenne :)
tivoli
A magyar rendőrség védelme nem életbiztosítás.
Vizual
@m.macskosz: Miért nem ? Az ország lenyúlásáról van szó. Egyeduralomról. Ne legyél naiv. A rendszerváltás óta sok ember ment el mert rosszkor volt rossz helyen. Nehogy azt hidd, hogy csak a kommunizmus sajátossága a jégcsákány. És nem attól függ, hogy hiszed vagy sem. Ennyire naivak nem lehetünk.
Desischado
Ha a hatalomról van szó, akkor bármire képes a csuti rém! lajos, nem árt vigyázni! Bár szerintem sincs gond, mert úgy sem fog énekelni, mert akkor ő is bukna! Reménységünk csak akkor lehetne, ha megúszhatná, és a vagyont is megtarthatná! Akkor talán borítana. De így?
Január
Semmi gond. Meg van a vagyon mind a két oldalon. A megszerzésében Ők egymást segítették.
A szó elszáll, csak az írás marad meg.
Két hét múlva senki sem fog emlékezni semmire... Lesz más téma...
mate03
@nezelodo: Simicskának jobb a testőrsége .mint a TEK!
nezelodo
"mate03
@nezelodo: Simicskának jobb a testőrsége .mint a TEK!"

Gondolom, a megállapításoddal nem azt akartad sugallni, hogy nehéz a TEK-et felülmúlni?!
kukac50
Orbánnak sem kellene védelem ha becsületes lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.