Péntek reggel a mno.hu-n közzétett nyilatkozatában magyarázza meg a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese, miért maradt mégis a lapnál. Mint írja rossz döntést hozott korábban, és kiáll a lap hagyományos értékei mellett.

„Múlt pénteken azt a számomra minden előzmény nélküli, megdöbbentő tájékoztatást kaptam, hogy a Magyar Nemzet tulajdonosa – akivel én soha nem találkoztam, soha nem beszéltem – 180 fokos irányváltásra, lényegében az értékrendje megtagadására kívánja kényszeríteni a lapot. A bejelentés hatására az újság főszerkesztő-helyetteseként beadtam a felmondásomat” – írja Szerető Szabolcs az mno.hu-n megjelenő nyilatkozatában.

Szeretőt az új főszerkesztő arra kérte, hogy maradjon, ezért visszavonta a felmondását. Ebben közlése szerint az is közrejátszott, hogy a lap nem fordul vállalhatatlan irányba, erre a főszerkesztő a garancia.

„Nincs mit szépíteni, egy hete elhamarkodott, rossz döntést hoztam. Olyan döntést, amely sokakat megtéveszthetett, és hamis következtetések levonására adhatott alkalmat. Elnézést kérek ezért!” – írja Szerető, hozzátéve, kiáll az 1938-ban alapított lap értékei mellett.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
időben megvilágososdott.. egyedül itt alkalmazzák...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Csak azt nem értem milyen hagyományos értékekről beszélnek ezek .
JAJMÁR
Vállalhatatlan irányba fordult volna az mno? ... én meg azt hittem, az újságírónak a hitelesség és az objektivitás a legfontosabb.
eugen4402
Megértem Szeretőt, persze, hogy visszakuncsorgott. Nincs is jobb a békülő-szexnél...
kakaósbögre
egy kis pénz csodákat tesz a libidóval...
nemkati
Mi ez? Valami bohózat? mert ez már annak is túl röhejes.
Desischado
Pedig ilyen habitussal orbánék csapatában lenne a helye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.