Hiába indult a Közgép egy 3,3 milliárdos útépítési tenderen, az elmúlt időszakban formálódó "új-Közgép" elhappolta a közbeszerzést Simicska cége elől – írja az mfor.hu.

Az uniós közbeszerzési értesítő szerint a Duna Aszfalt és a KE-VÍZ 21 Kft. nyerte el azt a 3,3 milliárd forintos közbeszerzést, melynek keretén belül a 338. sz. főút Nyíregyháza nyugati elkerülő szakaszának kivitelezési munkáit és kiegészítő tervezési feladatait kell elvégezni.

Az eset pikantériája, hogy a közbeszerzési felhívásra három ajánlattevő jelentekezett. A nyertesek mellett a Strabag és a Közgép is külön-külön tett ajánlatot, ám a tiszakécskei Duna Aszfalt lett a tender győztese, mely az elmúlt időszakban egyre több közbeszerzésen tud győzedelmeskedni.

Noha a hirdetményt csak február 13-án tették közzé, a tendert meghirdető Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. már két nappal korábban, 11-én feladta azt. A szerződéskötésre pedig február 5-én került sor.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt hiszem egyhamar nem fog nyerni egyetlen tendert sem.
Na, nem mintha meglenne hirdetve közbeszerzésen bármelyik is
most egy újabb csókos fog meggazdagodni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@human: tegnap, 18:50

Az a baj, hogy mi csak annyit érzünk majd a változásból, hogy olyanok nyerik azt a pénzt, amit eddig a Simicska, akik nemcsak hülyék, hanem annak is látszanak!
nezelodo
"craven
pávatánc"

Az ehhez párosított, (g...ci), Simlicska féle jelzővel együtt mégsem hívhatjuk Kállai kettősnek, mert az feltételez valamennyi kultúrát, finomságot.
palika
@Desischado: Ötlete van, de ezek ellen nem lehet használni, mert kivéreztetik!!!
Desischado
@palika: Nem aggódom én miatta, van még ötlet a tarsolyában neki, ellenük.
kukac50
Simicska már nem nyal, olyanoknak adnak lehetőséget aki még most kezd nyalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.