Tanúként hívta be a rendőrség korrupciós vizsgálati osztálya Juhász Pétert, az Együtt politikusát, de meglepetésére nem Rogán Antal ingatlanügyeiről kérdezték, csak egy korábbi nyilatkozatáról.

Tanúként hívta be a rendőrség Juhász Pétert, az Együtt belvárosi önkormányzati képviselőjét.

A Facebookon közzétett bejegyzése szerint Juhász a rendőrségen szembesült azzal, hogy: "nem Szentgyörgyvölgyi négyszeresen törvényellenes lakásvásárlásában nyomoznak. De nem abban, hogy Rogán polgármestersége idején történtekkel kapcsolatban különösen jelentős vagyon hátrányt okozó csalás gyanúját fogalmaztam meg feljelentésemben. Az sem érdekli őket, hogy alaptörvény-ellenes miden kedvezményes ingatlaneladás, nem is csak a belvárosban".

A rendőrséget az érdekelte, hogy amikor nemrég Juhász arról számolt be, hogy meg akarták kenni, hogy a tényfeltáró munkát hagyja abba. A rendőrséget nagyon érdekelnék, kiről van szó.

"Valóban nagyon fontos ez is, és biztosan eredmény is várható tőle, hisz el tudnak kapni egy küldöncöt. Igaz, hogy ebben az ügyben – tudtommal – senki nem tett feljelentést, de ők ezt érzik az összes közül a legfontosabbnak" – írja Juhász a Facebookon.


24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@eugen4402: Horváth Andrásnak azért mondogatta Orbán annyira, hogy terítse ki kártyáit, mert akkor egyből csattant volna a bilincs, ugyanis nem hozhatja nyilvánosságra a cégadatokat. Szerencsére észnél volt és nem tudta Orbán csőbe húzni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Még több Juhász Péter és Horváth András kellene, hogy a szemetet el lehessen takarítani a közéletből.
human
@kkalman: Ezen dolgoznak. Vidéken is keresik azokat a képviselőket, akik felvállalnák a helyi mutyik feltárását.
human
@kkalman: És ott van még Hadházi Ákos volt fideszes, aki hangfelvétellel bizonyította, hogy politikai alapon osztották ki a trafikokat. Majd fényt derített az Öveges program csalásaira. Ott irreális áron újítottak fel iskolákban fizikai tantermeket. Egy az összes iskolára érvényes egyentanulmányért minden iskolában elkérték a milliókat.
És csodálkozunk, hogy jönnek az EU-ból a milliárdok, de nincs látszatja.
Főlökött
@amaramaistanna: Szerinted mit nem értek ?

Halmokban állnak a bűncselekmények, melyekben nincs nyomozás, vagy ha van 1-2 ben nyomozás, az olyan is. Tetszik tudni, nemakarásnak, nyögés a vége.
Közben pedig nyomja a fidesz, hogy itt nincs semmi gáz, nem is volt, csak 10-20 milliárddal olcsóbban dobtuk piacra az ingatlanvagyon egy részét. De jól jártunk :)
Amikor egy ingatlan esetén kb. 1/2 év alatt 4 ingatlanbecslés születik 10-en milliós eltéréssel és ebből a legalacsonyabb becslésből is még elengednek azért, mert a vevő javára, a bérlő lemond jogairól, enyhén szólva is érdekes. Továbbértékesítésről már nem is beszélve.
A 2012. évi C. törvény foglalkozik ezen témakörrel is, a 376.§ alatt, úgy nevesíti, hogy hűtlen kezelés.
Ha ezen esetek pedig halmokban állnak, tényleg az a leglényegesebb, hogy ki akarta a tényfeltárásban a pihizést.
Manapság több esetben is alkalmazták a figyelemelterelést, azaz más témakört bedobunk, azzal foglalkoznak, a nagyobb balhé pedig feledésbe merül.
A másik kedvencem pedig, hogy letitkosítják vagy 80 évre, hogy még véletlenül se tudja meg senki azt, hogy ki - mikor mennyit nyúlt le.
Juhász Péter most szembesül azzal, hogy érdekcsoportoknak nem célja, ezen ingatlanmutyi felderítése.

Akkor, hogy halmozzam az élvezeteket :) :
www.stop.hu/belfold/polt-alatt-megszunt-a-korrupcio/1301752/
kkalman
@human: Tudok a Hadháziról, és az általa feltárt mutyikról. A baj, hogy a "független" ügyészségünk erre nem is reagál. Persze a Horváth Andrást már megtalálták, hogy elhallgattassák, de az ilyen akcióikkal csak olajat öntenek a tűzre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.