A Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatala érdekes felhívást tett közzé. Azt szeretnék, hogy március 15-én pontban 15:00-kor minden településen, amelynek van Kossuthról, Petőfiről vagy Március 15-ről elnevezett közterülete, a helyi lakosok vonuljanak ki, és szavalják el együtt a Nemzeti dalt.

A cél, hogy

"ezekben a percekben az egész ország érezze az összetartozás erejét"

– derül ki az atv.hu birtokába jutott dokumentumból.

A lap kereste volna a szervezőket olyan, rögtön adódó kérdésekkel, mint például miért rekesztik ki a nemzeti összefogásból azokat a településeket, ahol nincs Kossuthról, Petőfiről vagy Március 15-ről elnevezett közterület, de nem jártak sikerrel.

A dokumentumból viszont kiderül, hogy a közös szavalásról képeket, videókat kellene majd készíteniük a résztvevőknek. Az egyes települések alkotásaira pedig ezután a Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal 477 lájkolóval rendelkező Facebook-oldalán lehetne szavazni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Jó ötlet tényleg!
Rabok legyünk vagy szabadok? - EZ a kérdés! Válasszatok!
csak nehogy belelkesedjen az a szavaló tömeg és márciusi ifjúnak képzelje magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@36: ma, 14:21
Szerintem is az, és ettől hallhatatlan.
36
Orbánék megvalósították a, rabjai a földnek, mert röghöz köt, a nemzetközivé lesz, mert világgá kell menni ha meg akarsz élni stb. Csak az ideológiát a szólamokat csűrik-csavarják de a cél ugyanaz. A nép mindíg foglalkoztatva legyen, de ne gondolkodjon. Hülye törvényekkel, átszervezésekkel, látszat jóléti intézkedésekkel.
papa.49
Golyófejűkén addig baxkurálod a népet míg téged fog a tömeg ,,megdaloltatni,, kíváncsi lennék hogyan vágod ki a magas ,,C,,-ét, miközben a farkad csavarják egy csigára...
36
De ez megy 25 éve. Mindíg új kulcsszavak jöjjenek. Reform, rendszerváltó, megszorító csomag, privatizáció, integráció, centralizálás, decentralizálás, liberális, illiberális, nemzeti, konzervatív, populista, monetáris. Nem értik az emberek. És össze vannak zavarodva. Akik meghatározzák, hogy a politikusok mikor mit mondjanak, azok értik. Mert agytrösztök.
tivoli
Előre meghatározott forgatókönyv szerint mennek a dolgok, legkevésbé sem fontos, hogy hívják a miniszterelnököt.
A nép meg csak rágódjon rohadt padlizsánon, boltbezárásokon, rezsicsökkentésen. Addig se figyel fontosabb dolgokra.
micfild
@36: Az Unió himnusza az Örömóda.
mi vele a probléma??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.