Tavasszal jöhetnek a személycserék, amelyeket a kitiltási botrány és a Simicskával folytatott háború miatt napolt el a kormányfő – írja a Népszabadság.

A kormányfő szerdán a kabinet ülésén marhaságnak nevezte, hogy elküldi a külügyminisztert. Azt mondta, elégedett Szijjártó Péterrel, szó sem volt a tárca személyi, szerkezeti átalakításáról. Orbán kemény hangon figyelmeztette arra, hogy kormányzás stabilitását veszélyezteti, aki olyan híreket szivárogtat ki, amely a keleti nyitás politikájának gyengülését láttatja – olvasható a lap cikkében.

A lapnak Seszták Miklós fejlesztési miniszter és Hende Csaba honvédelmi miniszter nevét említették névtelen forrásai, de állítólag rezeghet a léc Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és egyes hírek szerint az igazságügyi tárca vezetője, Trócsányi László esetében is.

A hírek szerint mindezt csak azért nem lépte már meg ősszel Orbán Viktor, mert az amerikai kitiltási botrány és a Simicska Lajossal folytatott háborúskodás miatt fontosabb volt annak demonstrálása, hogy stabil és egységes a kormány.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Mobil123: Teljesen mindegy a név, mindegyik úgy táncol, ahogy a prímás húzza.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Hát Hende neve már sokszor elhangzott , csak ne hogy 20 % lali legyen helyette:-)
m.macskosz
A mini Hitler, a bonsai Napóleon a hiszti Matyi cáfol...
Cáfolja azt, ami az embereket nem is érdekli.
Kit érdekel, kikből áll a kormányzat, hiszen minden egy kézben fut össze?!
zöldszem
@Mobil123: Teljesen mindegy a név, mindegyik úgy táncol, ahogy a prímás húzza.
Mobil123
@zöldszem: Igaz , csak hogy ez tényleg hülye, buta mint a segg.
zöldszem
@Mobil123: Pont ezért megfelelő a posztra:((
bencemacska
Lehet, hogy csere lesz, de az biztos, hogy egyetlen kormánytag sem lehet okosabb OV.-nál!
papa.49
Egy szerény kérés az összeset élen a hazugoviccsal nem lehetne egy füst alatt lecserélni, mert ezektől a a János bácsi Riska tehene is több tehetséggel rendelkezik...
Toby
Az orbánc nevét nem találom...biztos nem jutottak még el az "O" betűig...
Linna
Teljesen felesleges cserélgetni, egyik kutya, másik eb. Inkább a politikán kellene változtatni!
Azt meg végképp nem értem, hogy mit erősködik az ő jövőbeli sorsa már el van döntve!!!
Desischado
Ha ezek közül valamelyik elesne a zsíros fazék mellől, mennyire gyorsan "megvilágosodnának", hogy el kezdenék bírálni orbánt! De felfelé fognak "bukni", ahogy ez a maffia bandánál szokás. A vezír "nem hagy senkit az árok szélén"! Csak az embereket! Sőt, őket sem, mert belelöki a gödörbe! Amúgy meg, nem lehetne egy füst alatt meneszteni az egész bandát a vezírrel az élen?
coyote3
Most néztem a Start-ot és a riporter így búcsúzott el a "rászoruló" zselés kisgyerektől. "Viszontlátásra külügyminiszter úr" :)))) Külügyminiszternek szólítani ezt a lényt egy Horn után, hát elég viccesen hangzott. Már vidám is a napom :)))))))))
világlátó
Szeretnék egyszer végre eljutni oda, hogy ne tudjam kik a miniszterek, nem is szólva az államtitkárokról.Az sem érdekel ki a miniszterelnök. Működjön az ország, a szolgáit folyamatosan számoltassa el a sokpárti és nagyon demokratikus parlament.
Az országgyűlésről nem úgy akarok értesülni mint egy " kék fény " műsorról, a médiák ne abban versenyezzenek ki talált még az eddigieknél is nagyobb csalást, lopást, korrupciós eseményt, nem akarok olyan már csak a hülyéknek elfogadható híreket paksról, amit nem 15 hanem 30 évre titkosítanak, nem akarok olyan elveteműlt gonosztevőkről hallani, akik Ságvári Endre nevét viselő gimnáziumnak most valószínüleg Héjjas Iván nevét kívánják adni, Nem akarok hallani a történelmet nap mint nap meghamisító áltörténészekről , politikai kalandorokról, népünket totálisan lebutító gonosztevőkről, az oktatást, köznevelést sarkaiból kifordító hamis pedagógusokról, nem akarok arról olvasni és hallani hogy a kormányfő megzakkant, vagy ha nem, akkor mégrosszabb, mert akkor politikai gonosztevő, aki az országot, mint játékszerét dobálja ide - oda a Nándorfehérvári teremben, Nem akarok tovább arról hallani hogy felrúgva minden eddig összetákolt szövetségi rendszert, önjáróvá teszi magát, felülír minden eddigit, az ország érdekében. Ez a vezérelvű vezetés és az ehhez kapott felhatalmazás hirdetése már túlmegy a józan ítélőképesség hátsó határán.A minden nap történő események fele hazug, a másik fele titkosításra kerül.
A botrányos kormányzás sem nem összehangolt, sem nem érthető. Az egyszemélyi vezetés következményeként a résztvevők, kihasználva az áttekintés zavarait ugyancsak önállósítják magukat és úgy cselekszenek, hogy az végül legitímmé válik. Az MNB. elnöke már azt hiszi, mindent megtehet és meg is teszi. Ezt még lehetne tovább folytatni, de már nem érdekes. Előbb mint utóbb úgy is vége lesz ennek az ámokfutásnak. A társadalom , a nép, megérdemli a saját kormányát.
lampa laz
@világlátó: röviden, tömören, kösz
világlátó
Éppen most beszél Orbán Viktor miniszterelnök a Tv. több csatornája is közvetíti. Ott van mindenki aki számít. Még Endy Vajna is, aki többnyire csendesen szundikál. Néha tapsolnak is. Balogh miniszter úr szép és okos beszédet írt O.V.-nak. Folyamatos az ellenség megjelőlése, ahogy folyamatos az eredmények felsorolása is. Én már nem nézem és hallgatom tovább.Az eddig hallottak arról győztek meg, hogy hiába volt a sok utcai tüntetés, az ország szekerének rúdja jó irányba mutat, csak a fanyalgók és a kétkedők a liberálisok, nem is szólva a szocialistákról gondolják azt, hogy másfelé kell menni. A liberálisok, akik úgy tartják hogy akik nem azok, azok mind fasiszták. A székelyek tréfás és sommás megállapításai teszik derűssé a hallgatóság hangulatát.
Most ők vannak divatban a dakoták után. Hatékony a beszéd, követhetetlenek a számok és statisztikai adatok, amelyek inkább hatásvadász fogások, semmint komolyan vehető tényadatok. Szoros egymás utániságuk amúgy is megjegyezhetetlenné tette azokat. A házasságkötések száma, a gyermekvállalás mértéke, a válások száma, a halandósági adatokról nem is szólva, mind azt mutatják, hogy van jövője ennek a polgári Magyarországnak.
Aki nem polgár, azzal mi legyen ? kérdezhetnénk?
wagabund
kiváncsi vagyok, a szocik mikor ébrednek?
...péntek délután van, ilyenkor már a fű sem nő... mindenki megy haza, rohan a nőjéhez, fiújához, siet piacra, fürdőbe, mert ki kell pihenni ezt a kemény hetet...
jah... hogy Orbán mondott valamit a szocikra?... majd hétfőn összeülnek, aztán jól megbeszélik.

most rápihennek.
papa.49
@wagabund: Nem is fognak választást nyerni legfeljebb egy hangszórót...
fütyi
Egy hitét vesztett roggyant, ember beszélt unottan, valamiről, valakiknek.Péntek délután van. Taps éljenzés, tukma Viagra Andy alszik, talán még a nyála is kicsordult , lehet, hogy Swarzi épp most teljesít helyette otthon... Az ötvenes évek jutnak -sajnos - eszembe. Fölösleges, ellenőrizhetetlen tény számok unalmas sokasága, hatásvadász szónoki szünetek stb. Ennyi. Egy szánalmas korszak a végéhez közeledik.
papa.49
@fütyi: Jól jellemezted a nagy semmit amit a hazugovics ma is előadott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.