A miniszterelnök pénteken tartja évértékelő beszédét a Várkert Bazárban. A kérdés az, hogy képes lesz-e ismét megszólítani az egyre inkább kiábránduló híveit. A Political Capital elemzőjét kérdeztük.

A Fidesz-KDNP kormány mostanában sok pofont kapott: a kétharmad elveszett, a korábban szövetséges lengyelek megharagudtak Putyin miatt, a külföldi sajtó pedig folyamatosan kemény hangvételű cikkekben kritizálja Magyarországot.

Juhász Attilától, a Political Capital vezető elemzőjétől azt kérdeztük, mire számíthatunk pénteken Orbántól. Nagy meglepetés nem lesz – vélekedik Juhász, és hozzátette: az utóbbi években ellaposodtak a beszédek, így feltehetően csak a szokásos üzenetek fognak elhangzani. Ugyanakkor Orbán saját táborának az lehet fontos, ha a miniszterelnök felvállalja a mostanában elkövetett hibákat és ígéretet tesz politikája korrekciójára – mondta.

Juhász szerint az, hogy a korábbiaktól eltérően idén a Várkert Bazárban lesz az évértékelés és nem a Millenárison, csak annyit jelent, hogy a Fidesz újabb területet akar kisajátítani és a sikereihez kötni. Ám a helyszínválasztás abból a szempontból problémás, hogy a Várkert Bazárhoz a sorozatos, kapkodó átadások miatt kudarc társul.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Orbán Viktor semmire nem megoldás , mivel ö maga a probléma !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Kétszer adta át a Várkert Bazárt, az évértékelőjén ezt is külön értékelni fogja,
majd harmadszorra is átadja :))
nezelodo
Meg kell gondolnia mit mond Várkert Bazárban, nehogy a Magas Déva Várává alakuljon a helyszín! Menni fog neki, vagy előjön belőle Münchausen ?
nezelodo
Istenem, és még azt a csomót sem találják a kákán a kritikusok! Csak nem lopták el azzal a csomó pénzzel együtt? Nesze nektek csomókeresők!
papa.49
@zöldszem: Megint jót röhögtem kösz...
zöldszem
@ilos: Igen! És még, rímel is és találó is a szöveg.
human
Gondolom átadja a várkert bazárt és bejelenti, hogy ma a GM két újabb beruházással támogatja a magyar gazdaságot, azaz kerek 50 munkahelyet teremtettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.