Fejsérülést szenvedett az a három napos csecsemő, aki az inkubátorból a földre esett a debreceni Kenézy Kórházban – számolt be róla az RTL Klub híradója. A kisbabát az eset után az intenzív osztályra kellett szállítani megfigyelésre.

A felháborodott szülők hiába akarták megtudni, hogyan történhetett mindez, a kórház nem volt hajlandó elárulni nekik, így a szülők feljelentést tettek kiskorú gondatlan veszélyeztetése miatt. A babát azóta már haza vihették a kórházból.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Előbb, utóbb lesz felelős. Az, aki a sor végén áll, az ügyeletes nővér, aki lehet, már húszon sok órája igyekszik megfelelni a feladatának. A valódi felelősök, az elmúlt huszonöt év kormányainak tagjai, akik leamortizálták teljesen az egészségügyet, ezt is megússzák, mint minden más egyéb gazemberséget is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Horizont: Gondolod hogy olyan lesz, mert szerintem NEM LESZ, - a 3 napos újszülött, úgy gondolta hogy felfedezőútra indul- véleményem szerint valaki felborította az inkubátort, a bicska nyiladozik a zsebemben!!!
lampa laz
Nem tudnám sajnálni most azt az egyedet, akit az apa jól helyben hagyott volna ezért az elképesztő esetért.
papa.49
@lampa laz: Nem mondták meg ki a hibás...
kkalman
Előbb, utóbb lesz felelős. Az, aki a sor végén áll, az ügyeletes nővér, aki lehet, már húszon sok órája igyekszik megfelelni a feladatának. A valódi felelősök, az elmúlt huszonöt év kormányainak tagjai, akik leamortizálták teljesen az egészségügyet, ezt is megússzák, mint minden más egyéb gazemberséget is.
Knapp75
Na ezért kell a gyerekeket rácsos bevásárlókocsikba tenni mindenféle ingatag inkubátor helyett!

Amikor Miskolcon 9 csecsemő halt meg a koraszülött intenzíven pár napon belül, akkor sem találtak felelőst.
(mondjuk az igazgató Csiba Gábor elszánt békemenetes azóta is, de ez biztosan nem játszhatott szerepet)
sopika
@kkalman: Teljesen mindegy hogy hány órája dolgozik,ez nem wc.néni állás,hogy ilyent hibát akárki is el kövessen.15 éve vagyok gyerekekkel 1 hónapos kortól,de fáradság ide,vagy oda a felelősség az enyém.Soha a hajuk szála sem görbült meg.A szülők helyében én nem maradtam volna ilyen higgadt!
okina48
@kkalman: Kíváncsi lennék arra a témára,amiből nem tudnak politikai ügyet fabrikálni!
Ez már beteges!
kkalman
@okina48: A politikától függetlenül tény, hogy létszámhiány van az eü-ben, az ott dolgozók túlterheltek, és alulfizetettek. Az is tény, hogy ezen az állapoton egyik kormány sem változtatott. Mindegyik szórta a pénzt minden marhaságra, és közben a saját és a haveri kör zsebeit tömték, tömik. A mostani kormány is csak aprópénzt csöpögtet az eü-be, fizetésemelés címkével ellátva, de a probléma tényleges megoldásához köze nincs. Sőt, további 8-10 ezer eü dolgozót kívánnak elküldeni. Ezután joggal gondolom, hogy első sorban az összes eddigi kormány felelős ezért a balesetért, és csak legvégül felelős az éppen szolgálatban lévő dolgozó.
sopika
@kkalman: Ne írogass ennyi baromságot,mert ettől falra lehet mászni! Amennyiben a te gyereked,vagy unokáddal történt volna meg,akkor is ezt írnád?
nemkati
@sopika: Márpedig nem biztos, hogy megtudjuk, kit terhel a felelősség, pedig jó lenne tudni az okot. Te talán tudod? Kkalman nem azt írta, hogy a baba gondozója, az ügyeletes nővér volt, hanem pont azt, hogy nem ő, vagy nem csak ő tehet a balesetről.

Ijesztő ez az eset, nekem a hajam égnek áll! Szegény picike, adja az ég, hogy ne legyen később emiatt semmi baja a kicsinek.
csa-csa
@papa.49: " Nem mondták meg ki a hibás... "
nem is kell! tudjuk! a portás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.