Fejsérülést szenvedett az a három napos csecsemő, aki az inkubátorból a földre esett a debreceni Kenézy Kórházban – számolt be róla az RTL Klub híradója. A kisbabát az eset után az intenzív osztályra kellett szállítani megfigyelésre.

A felháborodott szülők hiába akarták megtudni, hogyan történhetett mindez, a kórház nem volt hajlandó elárulni nekik, így a szülők feljelentést tettek kiskorú gondatlan veszélyeztetése miatt. A babát azóta már haza vihették a kórházból.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Előbb, utóbb lesz felelős. Az, aki a sor végén áll, az ügyeletes nővér, aki lehet, már húszon sok órája igyekszik megfelelni a feladatának. A valódi felelősök, az elmúlt huszonöt év kormányainak tagjai, akik leamortizálták teljesen az egészségügyet, ezt is megússzák, mint minden más egyéb gazemberséget is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
okina48
@kkalman: Kíváncsi lennék arra a témára,amiből nem tudnak politikai ügyet fabrikálni!
Ez már beteges!
kkalman
@okina48: A politikától függetlenül tény, hogy létszámhiány van az eü-ben, az ott dolgozók túlterheltek, és alulfizetettek. Az is tény, hogy ezen az állapoton egyik kormány sem változtatott. Mindegyik szórta a pénzt minden marhaságra, és közben a saját és a haveri kör zsebeit tömték, tömik. A mostani kormány is csak aprópénzt csöpögtet az eü-be, fizetésemelés címkével ellátva, de a probléma tényleges megoldásához köze nincs. Sőt, további 8-10 ezer eü dolgozót kívánnak elküldeni. Ezután joggal gondolom, hogy első sorban az összes eddigi kormány felelős ezért a balesetért, és csak legvégül felelős az éppen szolgálatban lévő dolgozó.
sopika
@kkalman: Ne írogass ennyi baromságot,mert ettől falra lehet mászni! Amennyiben a te gyereked,vagy unokáddal történt volna meg,akkor is ezt írnád?
nemkati
@sopika: Márpedig nem biztos, hogy megtudjuk, kit terhel a felelősség, pedig jó lenne tudni az okot. Te talán tudod? Kkalman nem azt írta, hogy a baba gondozója, az ügyeletes nővér volt, hanem pont azt, hogy nem ő, vagy nem csak ő tehet a balesetről.

Ijesztő ez az eset, nekem a hajam égnek áll! Szegény picike, adja az ég, hogy ne legyen később emiatt semmi baja a kicsinek.
csa-csa
@papa.49: " Nem mondták meg ki a hibás... "
nem is kell! tudjuk! a portás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.