Mindenekelőtt jól jegyezzük meg ezt a Rétvári-mondatot, mert ez a fennálló rend egyik kulcsa: „A gimnázium új névadóját a helyi közösség szempontjaira tekintettel találjuk meg”. Aki tehát talál, az a hatalom. És aki keres, az is a hatalom. Általában mindenről, ami van és továbbra is létezni, működni akar, kizárólag az éppen regnáló hatalom fog mindent eldönteni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szerintem kegyes Urunkról kellene elnevezni,,aki kiváló Társadalmi Kapcsolat volt kezdő komcsi korában.. Vagy esetleg arról a barom Semjénről,,,de csak a vészforgatókönyv kedvéért.
eszegfu
Igazán sajnálom, de nem tudom átérezni a gimnázium névváltozásának szükségességét! (Ez vonatkozik az utcákra, terekre, stb.-re is.) Szerintem igy, ahogy van vigyék a Ságvári Gimnáziumot a szoborparkba! Ez is hülye ötlet, de Rétvári magyarázata is az!
tivoli
Szavazásra bocsájtom: Ságvári Endre neve helyett javaslom a Rétvári Bence nevet.
eszegfu
@tivoli: Ha lehet választani, akkor én a Putyin nevet javaslom. De én hajlok a Rétvárira is. Egyébként, ha átnevezzük az iskolát, erkölcsösebb, elfogadóbbak lesznek a diákok?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.