A Jobbik azt kéri, hogy a politikusok nyilatkozzanak: ők vagy családtagjaik vettek-e ki pénzt a Quaestorból március 1. és 9. között.

Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: kérésük az országgyűlési és EP-képviselőkre, miniszterekre, államtitkárokra, helyettes államtitkárokra és a tárcák "holdudvarához tartozókra" vonatkozik. A parlamenti képviselőknek hétfőn adnak át egy nyilatkozattervezetet – közölte a szóvivő, aki szerint több mint beszédes, ha valaki nem tölti ki azt.

Azt is mondta, ha a miniszterelnök tudott előre a helyzetről, nemcsak a közpénzt kellett volna megvédenie, hanem az emberek pénzéért is tennie kellett volna. A Jobbik egyúttal vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Quaestor-ügyben, erre vonatkozóan szintén hétfőn keresi meg a parlamenti frakcióvezetőket.

A szóvivőt kérdezték arról is, hogy tervez-e a Jobbik valamit Kulcsár Gergely képviselővel szemben, miután újabb, zsidókon gúnyolódó levele került nyilvánosságra. Mirkóczki Ádám azt felelte: nincs információja semmilyen szankcióról, a párt pedig nem vállal felelősséget a levélben foglaltakért.

A holokauszt-tagadásért előző nap első fokon pénzbüntetésre ítélt Ágoston Tibor ügyére ugyancsak úgy reagált: nincs tudomása arról, hogy a párt kizárná a debreceni önkormányzati képviselőt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Feltehetőleg a bedőléshez hozzájárult, hogy 8-a után megrohamozták a bennfentesek a céget és nem csak a külügy pénzét adták ki protekciósan, azonnal, a pénzükre már napok óta váró kisemberek előtt..
Ennek ellenére gyanús, hogy nem az államháztartás és alrendszerei törvénytelen pénzmozgását firtatják (Bokros kivételével) mert ott pár nullával többről van szó.
Aki Én
A jó befektetéseiről híres, Tarsollyal véletlenül jó kapcsolatokat ápoló, és közpénzeket fialtató szíjjártóval lehetne kezdeni. Persze ha lehetne még bízni az őszinteségükben. De ilyen nem lesz, ebben biztos vagyok.
wagabund
ajaj...a jobbik megint feszegeti Pandorra szelencéjét...

bááár... asszem senki nem fog válaszolni.
aborisz
Na ezért nem hívták meg a Jobbikot az ellenzéki kupak tanácsba!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.