Ha bebizonyosodik az Európai Bizottság kartellgyanúja az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építésével kapcsolatban, a kormány ki fogja fizettetni a szankciót az érintett cégekkel – mondta a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten egy konferencián.

Csepreghy Nándor hozzátette:

meg kell várni, hogy beigazolódik-e az Európai Bizottság gyanúja.

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a kormányzat mindenképpen azt szeretné, ha a beruházás megvalósulna. Az index.hu szerda este arról írt, hogy információi szerint az Európai Bizottság elutasította a 30 kilométeres útszakasz megépítéséhez benyújtott 110 milliárd forintos támogatási kérelmet, mert túlzottnak tartja az építési költséget.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Hogyan is? Hoznak egy törvényt, hogy az érintett vállakozások nem számláznak, hanem fizetnek, hogy dolgozhattak. Az, hogy a versenytárgyalás csókoság, és a hozzáértés teljes hiánya mellett, aVezér utasítása alapján dőlt el, az nem számít?
Ki van még egyáltalán a nagy építési munkák környékén, akinek "volt már sáros a cipője", aki nem parancsra dönt, igazol, ír alá? Tobzódik a nyelv hatalma, s Csurka történelmi mondása: "A szakmai hozzáértés kommunista trükk!"
Hajá Magyarország! Maradt még valami, amit tönkre lehet tenni?
coni
Ez még az Orgován viccnél is jobb. Szólt az Unió, hogy nem 4 Milliárd hanem csak a negyede lenne reális egy km autópálya bekerülési költségének, így nem a döntéshozót hanem a cégeket büntetik. Ha nem szól az Unió kifizetjük??? Mintha ezek a cégek nem először keverednének kartell gyanúba. De hát Orgován is kapott még egy lehetőséget, hátha most nem használja a kést.

"Csepreghy: Ha bebizonyosodik az EB kartellgyanúja az M4-es autópályával kapcsolatban, akkor az érintett cégek fizetik majd ki a szankciót"
papa.49
Akkor Szolnok körül ott marad a fütyisz ,,útépítési torzója,, impotencia felsőfokon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.