A Magyar Munkáspárt kongresszusa ismét Thürmer Gyulát választotta meg a párt elnökévé – közölték szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Gratulálok neki. Az egyetlen következetes párt, akik az emberekért önzetlenül tenni akarnak .Lehet érte engem támadni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Feraj49
Gratulálok neki. Az egyetlen következetes párt, akik az emberekért önzetlenül tenni akarnak .Lehet érte engem támadni.
Toby
Becsülöm az elvei melletti kiállásáért, nem ám, mint a zorbánc féreg, Kisz-titkárból liberális, majd "jobboldali" és végül szarházi maffiózó !
simmering73
Valóban ritka az ilyen ember a magyar politikában.
Csizmás Kond
A kommunizmus egy gyilkos rendszer volt és ma is az ahol működik, tehát az aki ma azon elveket követi az épp oly bűnös mint a nácizmus követője.
Feraj49
@Csizmás Kond: És a mai rendszer hogyan tetszik,mi a véleményed ? Tudod jól,hogy kommunizmus nem is volt és most sincs sehol a világban !
silber13
@Csizmás Kond: Ne bolondulj már meg teljesen! Hol volt kommunizmus? @Feraj49:-nek tök igaza van. Sehol nem volt, csak néhányan ábrándoztak róla!
DogAdventures
@Feraj49: Ne csak tenni akarjanak,hanem tegyenek.
Csizmás Kond
@Feraj49: @silber13: Dehogy nem volt rajtatok is épp annak a dogmának az eredménye látszik.
silber13
@Csizmás Kond: Messziről jött ember akármit is mondhat! Bizonyára ahonnaan érkeztél fenékig tejfül volt az élet, A tejföl meg is látszik rajtad!:-)))
Toby
@Csizmás Kond: Tanuld már meg végre, ha nehéz, akkor is, hogy a világon sehol nem volt kommun izmus, a kiépítéséhez vezető út volt tele buktatókkal, aljasságokkal, de a kapitalista világrendszer is elég embertelen ahhoz, hogy ne tapsikoljunk neki !

Csak a hazai rabló-mutyi kapitalizmust nézd meg !
Csizmás Kond
@silber13: ...tejfogaim voltak, de tejfüleim nem...:)
Csizmás Kond
@Toby: A világon most is van kommunizmus, és annak eszéméit bűnösnek mondja ma minden civilizált ember, és azért mert míg a felszínen egyenlőséget hirdet addig az az eszme a legelnyomóbb és legfanatikusabb gyilkos. Soha egy eszme miatt sem öltek annyi embert meg mint általa, még a fajüldözők sem.
silber13
@Csizmás Kond: Már ne is haragudj, de rohadtul kíváncsi vagyok, hol található, a földnek mely részén az a fránya kommunista társadalom ? Bitangul érdekelne.
Csizmás Kond
@silber13: ...most hogy ilyen nagyképűen adod a balgát mennyivel könnyebb ?
silber13
@Csizmás Kond: Szóval alap tulajdonságod a butaság, karöltve a fennhéjázó tudatlansággal!:-))! Kőszi,a kérdésemre megkaptam a választ!:-))))!
papa.49
@silber13: Hagyd fingja nincs róla amit beszél, kommunizmus nem volt eddig sehol, voltak próbálkozások de mindig az emberi kapzsiság a ,,felkent vezető részéről,, győzött az ,,eszme,, felett...
Csizmás Kond
az nekem, mindig is az volt de hála az Istennek vagytok egy páran okoskák meg mindentudók akik el tudják mondani, hogy ha kell még oroszország is kommunista de ha nekik úgy tetszik akkor még délkorea vagy kína sem az...ilyenek vagytok.
papa.49
@Csizmás Kond: Figyuzz haver Dél -Korea köztársaság, amire te gondolsz az Észak-Korea lehet, Kínában meg még Maó alatt se volt kommunizmus mert akkor a teljes lakosságnak, minden embernek egyformán kellene kapnia mindent itt a hangsúly az EGYFORMÁN van érted!!! Még Maó is dúsgazdag volt a népéhez képest a Észak.Koreai majom meg fényévekkel gazdagabb a lakosságánál!!!
Az oroszoknál szintén ez a helyzet, ott se volt ilyen ez a dolog az ,,ősközösségben,, működött ha egyáltalán működött is valaha, mert az emberi természet kapzsi magának többet akar mint a másiknak jut!!!
A ,,kommunizmus,, mint ideológia lehet szép, csak ÉPPEN SOHA MEG NEM LEHET VALÓSÍTANI!!!
Csizmás Kond
@Horizont: Elhiszem, hogy körömszakadtáig tagadnotok kell mert valami részetek nektek is volt benne viszont nekem ne filózofáljatok mert az már nem segít. Igenis volt eszme volt követője és volt áldozata. Az aki ezt tagadja az a saját bűnét próbálja álcázni vele.
Lehet boncolni és lehet kiforgatni de az nem változtat a lényegen.
Csizmás Kond
@papa.49: Elírtam észak.viszont a többi csak falazás a részedről.
...szerintetek nem volt se kommunizmus se semmi mégis több áldozata volt annak a semminek mint bárminek a világon...akkor mi volt az ?
...ja és lehet szép persze annak aki nem szenvedő alanya...de ez így van mindennel.
papa.49
@Csizmás Kond: Gondolom TE IGAZI MOMMUNISTA VOLTÁL '90 ELŐTT, MERT ÉN NEM VOLTAM, engem ,,begyűjtöttek márc. 14. én hogy ne tudjak kimenni a szoborhoz, DE AZ SE VOLT KOMMUNIZMUS, MERT OLYAN MÉG NEM VOLT, csak sokan kitalálták ezt hogy most ők kommunisták, de csak magamisták voltak, meg most is azok maradtak, csak most a másik oldal vezetőinek a xaros seggét nyalják ezerrel!!!Azért mert áldozatai voltak ennek az eszmének nem jelenti azt hogy csak a kommunizmus az ördögtől való, a keresztény vallásnak is volt áldozata sokkalta több...Általában mindenféle ,,izmus,, áldozatokkal jár...
silber13
@Csizmás Kond: Mert te szenvedője voltál az eseményeknek ugye??:-)))
Csizmás Kond
@papa.49: értelek !... szóval az hogy valaminek áldozatai vannak az nem bűn mert a keresztény vallásnak is voltak áldozatai...
akkor részletezzük egy keveset az eszmefuttatásodat...
- a keresztény vallás áldozatai keresztények is voltak, olyanok akiket a nemkeresztények öltek meg és nemkeresztények is akiket a keresztények öltek meg, most általánosan érted vagy csak egyikre...de akkor kikre ?
- a mindenféle eszmék áldozatai a holokausztáldozatok is...de szerinted akkor azt is lehet járulékos áldozatnak venni...?
- ezen felfogásod szerint ma bárkit meg lehet ölni mert már Káin is ölt eszmei okokból...?
...és nem voltam semmilyen eszmének tagja soha és nem is leszek viszont nem is pártolok semmilyen gyilkosságot és nem is hasonlítom az ilyeneket mert az emberi értékrendem nem engedi.
Csizmás Kond
@silber13: Dehogy voltam ...itt is visszakérdezhetnék mert te is vitattál olyan dolgot aminek nem voltál a szenvedő alanya viszont ha valaki megkérdőjelezte szemtelennek tartottad...
simmering73
Látom az elmeroggyant, agyhalott, posztkommunista fideszbirkák itt csaholnak. Amelyiknek a legjobban folyik a nyála, na az tapsolt mindig nov.7.-én a díszelőadásokon az elsősorban.
silber13
@Csizmás Kond: Kérdezz nyugiban. Ne csak nyávogj, mint a macsekok az éjszakai háztetőn!
Csizmás Kond
@Horizont: Én nem szenvedtem, de volt aki igen. A sztálini a rákosi meg stb. mint egy rohadt kommunista diktatórikus rendszer volt. Te valamiért falazol nekik de ők akkor is gyilkos diktátorok maradnak a rendszerükkel együtt.
Csizmás Kond
@silber13: ...kérdeztem csak nem értetted...
silber13
@Csizmás Kond: Kérdezni sem tudsz?? Ajajj! Nagy a gond! Bár ismerjük a kérdezési stílusodat!:-))))
Csizmás Kond
@silber13: ..nem akarok kitérni semmi elől ezért ha értetted az előző beírásomat felelhetsz ha nem akkor nem...és nincs gond :)
Csizmás Kond
@Horizont: pl ott amikor letagadtad hogy voltak...itt előbb...
...és ne gyere a hitelességgel te is tudod én is tudom miről van szó, tehát nincs értelme kerülgetni mint a lúd a forró kását.
wagabund
thürmer, szili, schmuck...ezek baromijól elvannak a pártelnöki posztjukon...nem kell dolgozni, de azért valakik. Bátran ígérhetnek akármit, úgysem lesz belőle semmi... na persze jó pénzért, mégjobb nyugdíjért, ...és mindezt a népért természetesen...
papa.49
@Csizmás Kond: Cirmi baxd ki a hülyeséged határtalan, én a kommonizmust mint eszmét írtam le, te vered a nyálad az áldozatain, a kommunizmusnak mint eszmének nem lehettek áldozatai mert NEM IS VOLT KOMMUNIZMUS, FOGD MÁR FEL, VOLT VALAMI PROLETÁR DIKTATÚRA, DE AZ NEM KOMMUNIZMUS, MERT LEÍROM NEKED MÉG EGYSZER A KOMMUNIZMUSBAN MINDENKI A KÉPESSÉGEI SZERINT DOLGOZIK, ÉS A SZÜKSÉGLETEI SZERINT RÉSZESÜL AZ ÁLLAMI JAVAKBÓL, HOL VOLT EDDIG A VILÁGON ILYEN, NEM TUDSZ ILYEN ORSZÁGOT MUTATNI!!!
Az áldozatok mindkét oldalon áldozatok, nem csak az egyik oldalé számít...
Csizmás Kond
@papa.49: Ja persze, a nácizmus is csak eszme volt vazze...
elhiszem hogy neked kissé meleg de hiába kerülgeted.
És hogy még nagyobb betűkkel írhass volt kommunizmus csak tagadod mert azért fizetnek.
Az ideológia egy dolog annak életben való megnyilvánulása másdolog. Soha semmit nem csináltak sem ideológiai sem dogmai alapokon úgy ahogy az le van írva. Még a mai törvényeket sem tartják be úgy ahogy az le van írva szóval ne próbáld nekem a felkészítődet elmesélni.
dr. prédikátor
Nem értelek benneteket!!! Képesek vagytok egész oldalon keresztül egy elmeroggyantal vitatkozni!!!n Van aki egy szóból megérti van aki egy életen át nem érti!!!Azt nem értem hogy akik éltek a szocializmusban és jól éltek,most azok szidják a leghangosabban!!!Ha akkor olyan rossz volt miért maradtak itt???
papa.49
@Csizmás Kond: Erre nem tudok mást neked mondani szerencsétlen pofa vagy, valamit értsél meg bugyuta az én családomat '45 után megbélyegezték a Rákosiék, '56 után Apámnak segédmunkásként kellett dolgoznia a technikumi papírjával a zsebébe, mert munkástanács elnök volt, engem '63 nem vettek fel a technikumba koleszos helyhiány miatt, később tudtam csak elvégezni már felnőtt fejjel, én nem mehettem külföldre csak '87 . ben mikor már mindenki kaphatott útlevelet, érted már DE KOMMUNIZMUS AKKOR SE VOLT, PROLETÁR DIKTATÚRA VOLT, AMINEK MI ÁLLÍTÓLAG ELLENSÉGEI VOLTUNK, ezt próbáld megérteni ha nem tudod én nem tehetek róla!!! De a véleményem szerint te egy piszkos provokátor vagy aki itt veri a nyálát!!!Engem ne mossál össze a hozzád hasonlókkal, mert én az ilyen palikat utálom mint a xart...
Válaszolnod már nem kell te is beléptél a ,,KUTYAXAR,, kategóriába ÁTLÉP, OSZT. JÓNAPOT!!!
Csizmás Kond
@papa.49: Ne köpködj papa amikor beszélsz...nem illik.
A családod nem érdekel és nem is szóltam róluk, tehát ha bele akarod keverni az a te bajod de legalább ne kend rám.
...és a betanított szarságod téged minősít. Hazudsz mint a muzsikaszó. Egyik szavaddal áldozat voltál a másikkal meg véded vagy tereled szóval magad sem tudod ki vagy...de én igen... egy bértollnok !
Csizmás Kond
@papa.49: ..ez nálam másképp működik...én általában felrugom...
papa.49
Akkor rúgd fel magad, kutyaxar!!!Én nem rugdosom mert csak büdösebb leszel!!!
Feraj49
@Csizmás Kond: 09.18-ra. Kedves Barátom Kond ! Mi látszik rajtam ?
Hisz nem is ismersz ! Én nem haragszom rád mert vannak kérdések melyben mások a véleményünk.Szerencsére nem vagyunk egyformák. Ha azok lennénk megállna a világ fejlődése.
Csizmás Kond
@Feraj49: Én sem haragszom. nem is volna a miért és azt sem akarom senkitől elvitatni, hogy ki miként érez az elmult időkről de kikérem magamnak, hogy az én érzéseimet magam fejezhessem ki úgy ahogy akarom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.