A Fidesz javaslata alapján egy vagyonalapba vonnák be a brókerbotrányban érintett cégek vagyontárgyait, köztük "a hatalmukkal visszaélő" brókerek, felügyelőbizottsági tagok, könyvvizsgálók, valamint más felelősök magánvagyonát is, majd ebből a vagyonalapból kártalanítanák a károsultakat - erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt hétfőn az M1-nek nyilatkozva.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Csak aztán hozzá ne szokjanak ehhez a magánvagyonban való turkáláshoz.
bakegya
Ne szórakozzon már-na csakkk nem a saját külön bejáratú TV-ből köpkődni ránk van bátorsága???
nyanya001
A hatalmukkal visszaélő politikusokkal is ezt kellene tenni
például lehetne veled kezdeni !
Főlökött
Unortodox jogalkalmazás tipikus példája, olyan mint pl. Takarékszövetkezetes tv.-volt. Arra sem vonatkozott a hatályos törvények jó része, kivételt képezett a törvény, érdekes mód !
Idáig silányult a demokratikus jogállam és a jogalkalmazás napjainkban, hogy már a Ptk. által leírtak sem mérvadóak ?
Tán nem kellett volna, a megszokott bírságolás helyett, ténylegesen is megvizsgálni egy pénzintézetet avagy a brókercéget, mielőtt engedélyt adunk a további ténykedésére ? Visszanyal a fagyi és most mossuk kezecskénket ?
Ez az eső után köpönyeg, tipikus esete...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.