Februárban a kormánypárt kommunikációjában és szórólapjain mindenütt a "keményen dolgozó kisemberek" szlogennel vették le a lábukról az embereket. Igaz, hogy ez a már-már sziporkázó megszólítás márciusra kezdett kikopni a kampány-dömpingből, ám most újra, minden eddiginél jobban bedobta magát a Fidesz.

A 444.hu egyik olvasója küldte be a portálnak a tapolcai időközi választás fideszes jelöltjének, Fenyvesi Zoltánnak a választási hirdetését, amelyen a teljesen értelmetlen szlogen virít: korán kelő magyarok. Most értük akar kiállni a kormánypárt.

Itt az újabb "frappáns" szlogen a Fidesztől: korán kelő magyarok

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Itt az újabb "frappáns" szlogen a Fidesztől: korán kelő magyarok."
Ahol élek a föld munkások (parasztok).
Azon versengenek ki kel fel előbb.
Hozzáteszem az öregebb korosztály szokás világa.
Egymást húzzák ki mikkor fekszik le és kell fel.
Attól ,hogy korán kelsz még nem biztos,hogy meg élsz a béredből.
Tisztességes bérből meg lehet élni.
Akkor beszéljen a politika ha fizetés előtt még 5-6 ezer forintod van a pénztárcádba.
Kitudod váltani gyógyszered,fel tudod adni közüzemi számládat.
Venni tudsz egy ,könyvet,eltudsz menni moziba,színházba.
Idánként éterembe ezt mind kétkezi melós bérből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@human: Ugyan 2x olvastam el, mire rájöttem, de jóóóóó!
human
@eszegfu: Örülök, hogy értetted :)
nezelodo
"kkalman
Már nem tudják mivel édesgessék magukhoz a kisemmizett, megalázott embereket."

Pedig próbálkoznak a fijjuk, még posztumusz is. Hirdetik pl, hogy megvédték a tapolcaiak és a környékbeliek kórházát. Ellenben az igazság az, hogy megszüntették a szülészetet,elfekvővé "fejlesztették". Sebészet dettó, a működtetést meg a fideszes K. doktor kapta, aztán hatalmas kárpótlással lelépett. Az akkori időkben a fideszes kórházvédők elfelejtettek Tapolcára is eljönni pl Egerből, hogy megvédjék a kórházat a fidesztől. Most a választás közeledtével megint annyira védik, hogy csak na... Aztán majd megint a választók képébe röhögnek, hogy "más a kampány, és más a kormányzás", ahogy egyik választás előtt kikotyogta egy miniszterjelölt. Nem is hallani azóta felőle semmit! Szerintem a tapolcaiaknak nem kell a Kredit Jenő reinkarnációja, hiába küldözgeti a húsvéti üdvözlőlapjait az adófizetők pénzén!
eszegfu
@human: Azt hiszem, hogy a sok történés teljesen "leszivta" az agyam, igy az ilyen "finomságokat" már nehezen fogom fel.
Knapp75
A vasárnapi zárva tartással és az internetadóval kapcsolatban is látszott, hogy a zsákfalvakban élő, kétkezi munkások idősebb generációit szólítják meg a kommunikációjukkal, ez most csak egy újabb adalék.

Azért, aki nem akar egész életében, (nyugdíjasként is) hajnalban kelni kényszerűségből, az inkább ne szavazzon a Fideszre...
36
Hétvégétől egy órával, úgyis kevesebbet alszunk. A későn fekvők és a gyerekek azóta sem tudtak magukhoz térni. Nagyban csökkenti a teljesítményt. Inkább azon járna az eszük, hogy ezt a marhaságot eltöröljék, a nagyságos urak! De hát az emberies és praktikus lenne. Az pedig itt, nem dívik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.