Kazahsztán

Posted by Orbán Viktor on Thursday, April 2, 2015

Orbán Viktor annyira jól érezte magát Kazahsztánban, hogy saját Facebook-oldalára feltett temérdek fotó ellenére is úgy gondolta, nem mutatta meg ezt eléggé. Ezért péntek reggel még egy zenés videót is posztolt a jó hangulatú kiruccanásról, új hazánkból.

Ahogy megírtuk, Orbán Viktor és népes kísérete – köztük Mészáros Lőrinccel és feleségével – Kazahsztánba utazott, hogy tovább építsék a kazah-magyar barátságot és a két ország közti gazdasági kapcsolatokat.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Én inkább annak örülnék, ha nem a II. , hanem az I. sz otthoává válna...ottlakással persze, mert csak igy szavazhatna OTT !... a havarjaira.
Anna Mária
Hogy jön hozzá ez az alak, hogy amikor a privát menekülési lehetőségét szervezi, belekeverje az idióta mondókájába a magyar népet. Legalább szép csöndben csinálná. A hülyeségeit sütögesse el otthon, családi körben, győzze meg az asszonyt, meg a neveletlen kölkeit arról, kik is a rokonok.
pensionar
Nem Orban a hibas a -RENDSZER-ami gyarmata valtoztatja a kis orszagokat.Nalunk nincs Orban megis ugyanaz a helyzet.Szolgak vagyunk a gyarmaton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.