Kazahsztán

Posted by Orbán Viktor on Thursday, April 2, 2015

Orbán Viktor annyira jól érezte magát Kazahsztánban, hogy saját Facebook-oldalára feltett temérdek fotó ellenére is úgy gondolta, nem mutatta meg ezt eléggé. Ezért péntek reggel még egy zenés videót is posztolt a jó hangulatú kiruccanásról, új hazánkból.

Ahogy megírtuk, Orbán Viktor és népes kísérete – köztük Mészáros Lőrinccel és feleségével – Kazahsztánba utazott, hogy tovább építsék a kazah-magyar barátságot és a két ország közti gazdasági kapcsolatokat.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
világlátó
Megértem az örömét, az elégedettségét. Milyen jó nagykövet és kereskedőház igazgató lenne ott és még néha átugorhatna az azeriekhez is, őket is nagykövetként és kereskedőház vezetőként becsatornázva hazánk keleti külkereskedelmébe. Jobb, barátibb, rokonibb embert nem is találhatnánk.Csak nehogy itthon meg Lázár Ibrahim közben megpuccsolja ez idő alatt.
A jó vezetők mindig magukkal vitték a rájuk leselkedő konkurenseiket is éppen a puccsot elkerülendő.
Vagy talán lehet hogy azért hagyta itthon hogy Ibrahim sorsára juttassa?
nezelodo
világlátó
Ez régen is így volt. Egy továbbképzésen a minisztériumi előadó megkérdezte, miért nincs a továbbképzésen csak elvétve tsz elnök? Megkapta a választ: "Mert félnek, hogy távollétükben kiszervezik alóluk a tsz-t". Na akkor lesz itt cifra világ, ha már Orbán nem csak Ádertől tart...
lópicigáspár
A vége tetszett a legjobban! Az asszony csak úgy menekült!! :-)))
Toby
Balettet nézett ez a gyökér ?
Nem kiabált be a tapló, mert azt hitte meccset néz lassítva, helyi fociindulóval ?
Souky Sanjay
Biztos hagyott hátra egy kis DNS-t is,amikor örömében kiverte.
Ne gondolj a citromra
egy szar PFLA-Kazbigisztáni akademy focimeccset nem tudtak õsszehozni a szotyiköpködönek? há mi folyik ottan? Gecik... :)
Juhász István
Én inkább annak örülnék, ha nem a II. , hanem az I. sz otthoává válna...ottlakással persze, mert csak igy szavazhatna OTT !... a havarjaira.
Anna Mária
Hogy jön hozzá ez az alak, hogy amikor a privát menekülési lehetőségét szervezi, belekeverje az idióta mondókájába a magyar népet. Legalább szép csöndben csinálná. A hülyeségeit sütögesse el otthon, családi körben, győzze meg az asszonyt, meg a neveletlen kölkeit arról, kik is a rokonok.
pensionar
Nem Orban a hibas a -RENDSZER-ami gyarmata valtoztatja a kis orszagokat.Nalunk nincs Orban megis ugyanaz a helyzet.Szolgak vagyunk a gyarmaton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.