A Demokratikus Koalíció (DK) közleménye szerint nincs az Oroszországból kitiltottak között Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, pártelnök és Molnár Csaba alelnök.

Az ellenzéki párt szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy az Oroszországi Föderáció budapesti nagykövetségéhez fordultak, miután bő két hete az Izvesztyija orosz lap azt írta: tizenöt magyar állampolgár, köztük egy volt magyar kormányfő Oroszországba történő beutazását is megtiltotta Moszkva.

Azt a hivatalos választ kapták, hogy Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba nincs a kitiltottak között – tudatták.

"A DK egyúttal felhívja az Orbán-kormány és az Amerikából kitiltott fideszesek figyelmét: ennyire egyszerű kideríteni, hogy valakit kitiltottak-e egy másik országból" – írták.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Na, jól nézünk ki...asszem egy kisiskolásnak sem nagy feladat felsorolni, Antall után kik voltak miniszterelnökök...akár rövid ideig is...

lehet találgatni...
pbalage
lehet Horn Gyulát tiltották ki, mert nem olvasták hogy már meghalt?
Mobil123
@wagabund: A legszánalmasabb valaki , legalábbis valakinek képzeli magát.
perfekt
Hurrá!Végre egy jó hír--olcsóbb lesz a kenyér.
JAJMÁR
A rendszerváltozás előttről, esetleg Németh Miklós?
(Persze lehet, hogy Orbán, de ezt valahogy nem hiszem :)))) )
karma1
Megint jol tokonlotte magat a fideSS, ; ha nem nogatja Goodfriendet kb. 2 honapig azzal, hogy adja ki a kitiltottak listajat, es erre Goodfriend nem ajanlja azt a megoldast, hogy " tessek vizumot kerni, akkor kiderul", akkor talan Fleto sem megy el az orosz kovetsegre beutazasert folyamodni. Ezt a labdat a DK leutotte, vitya igencsak sz@rba maradt, dehat ez csak az egyik gyenge pontja a sok kozul.
kukac50
Minden Fideszes és Navos kérje ki,hogy honnan van kitiltva,elég egyszerűen ,meg lehet tudni, Gyurcsány be bizonyította
karma1
@kukac50: Na dehat erre nem jott utasitas "felulrol", csak arra, hogyha vidaildi nem jelenti fel Goodfriendet, akkor Orban azonnal kirugja ot, igy inkabb ezt valasztotta vida, mint a valodi megmerettetest...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.