Habony Árpáddal kapcsolatos kérdéseket kapott keddi, miskolci sajtótájékoztatója végén a miniszterelnök – írja a hvg.hu.

Orbán Viktor és Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a tervezett felújításokról beszélt, ami után kérdezhettek az újságírók. 

Habony Árpádról Orbán Viktor annyit mondott, hogy „ilyen nevű ember semmilyen állami kifizetési listán nem szerepel”, szerződésben nem állnak vele, és minden egyéb kérdésben a népesség-nyilvántartóhoz kell fordulni. 

Orbán annyit még hozzátett az Index újságírójának, hogy nem tud mit kezdeni azzal, hogy ki, milyen tanácsadónak nevezi magát, illetve a sajtó kit nevez az ő tanácsadójának.

A teremben ülők a hvg.hu tudósítása szerint minden választ tapsviharral jutalmaztak.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"Orbán nem tud mit kezdeni Habonnyal"
Kérdezze Andy-t, hogy mit csináljon, hogy tudjon valamit kezdeni vele! :)))))
Bár jobb lenne, ha nem ez lenne, a globális felmelegedés.
De, ha Orbán így gondolja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Akkor csak egy marad. Valakinek a szeretője...
Egyébként a kommunikációját szokták dicsérni. Na ilyenkor nem értem miért.
nyanya001
És nem is ismeri, azt sem tudja ki az a Habony igaz ?
Már megint hazudsz ez is azt bizonyítja, hogy gerinctelen vagy !
Csak egy pillanatra villant fel Habony Árpád borostás, mosolygós arca abban a videóban, amelyet a február 5-i országértékelő előtti percekben forgatott a Fidesz-stáb. A középkorú férfi lezseren, keresztbe vetett lábbal ült a tükrös asztal mellett, ahol a beszédre készülő Orbán Viktort sminkelték. Bár a videón nem szólalt meg, és máskor sem szokott szerepelni a nyilvánosság előtt, ő a Fidesz-elnök egyik legközelebbi tanácsadója.

"Többek között stratégiai kérdésekben ad tanácsokat Orbánnak, de a pártelnök kikéri a véleményét a Fidesz vizuális megjelenésében is" - mondta Habonyról a pártelnöki stáb egyik névtelenséget kérő tagja, hozzátéve, hogy "plakátok például nem mehetnek ki a jóváhagyása nélkül". Forrásunk szerint Habonynak a napi kommunikációba nincs beleszólása, az továbbra is Szijjártó Péterhez, az elnöki stáb vezetőjéhez tartozik, az azonban nem teljesen világos, hogy milyen konkrét feladatai vannak a kampányban.
www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100224-habony-arpad-orban-viktor-es-a-fidesz-kommunikacios-tanacsadoja.html
Jankó123
Ismét elfelejtette reggel bevenni a tiopentál-nátrium adagját!
:-)))
m.macskosz
Higgyétek el, Habony a magyar Raszputyin. Megbabonázta Orbánt is, meg a többi kormánytagot is. Nem is tudják szegények, hogy ez a fiú lányt csinál belőlük időnként..
zöldszem
"Orbán nem tud mit kezdeni Habonnyal"
Kérdezze Andy-t, hogy mit csináljon, hogy tudjon valamit kezdeni vele! :)))))
Bár jobb lenne, ha nem ez lenne, a globális felmelegedés.
De, ha Orbán így gondolja...
wagabund
akárki akármit mond, Orbán a legjobb...még én sem tudnám így letagadni a napot az égről.
tisztelem a profizmusát. főleg, hogy röhögés nélkül tud bármilyen kédésre azonnal, makogás nélkül válaszolni.

na, tisztelt ellenzék, van ilyen emberük? nincs?
na akkor marad minden még három évig.
Jankó123
Ha, nem tud vele mit kezdeni, akkor rakja bele ..., aaa, öööö, izééé "vitrinbe"!
:-)))
Január
Lázár már elismerte, hogy néha szokott vele beszélgetni. Tehát egy élő személy. Orbán nyilatkozata szerint pedig nincs, mert csak mások mondják, hogy az Ő tanácsadója.. Ez már Habony számára is sértő.
Csak, azt nem értem, hogy miért van sok-sok képen a Fidesz vezérkar társaságában?
Toby
Hazudik a fősperma, hisz valamelyik másik vezérgeci már elmondta a sajónak,hogy sokat köszönhetnek habonynak, többek között a "polgári Magyarország" szlogent, aztán a 2014-es nyerésben is jelentős szerepet tulajdonítanak habonynak a kondában ! ( Talán rogán-lakópark mocskos száján estek ki a vonatkozó mondatok ! )
nezelodo
Nekem még a boltban is feltűnne, ha mindig ugyanaz a fazon lődörögne körülöttem, és biztos, hogy szorosabban fognám a pénztárcámat! Orbán világhírű TEK-esei mind látás és hallássérültek, hogy nem észlelik, róka van a tyúkólban? Mert ugye, az hagyján hogy, a főnök nem ismeri, és nem is tudja kiféle-miféle az állandóan ott ólálkodó ember, de hogy a lakájok sem, az már felveti az alkalmatlanság kérdését! Persze a világ ettől még idejárhat tanulni a TEK-hez!
Desischado
Engem az érdekelne, mi a fenét tud ez az alak, hogy ennyire a markában tartja a vezért, és vele az egész kart! Nem tud vele mit kezdeni? Én tudnék, de az nem tenne jót neki! Például egy csinos börtöncella...!
mate03
Szandokán! Mégis mit szólsz, Viktor legújabb páva táncához!? Gondolom ez azért már neked is sok! Ilyen nyíltan hazudni,tisztességes ember nem képes!
kukac50
Habony parlamentben fekete munkás,ezt a törvény bünteti, normális körülmények között,de a parlamentben nincsenek normális körülmények, ott csak hazugságra beprogramozott idióták vannak.
Senara
Kétnapos hír amit Arrogáns ma cáfolt . Holnap Lézer cáfolja Arrogánst !Holnapután Gyurcsány tanácsadója Habony.
Nemezis
Aszondja a rogán, hogy ez a pali ingyen ad tanácsot. Na volt már olyan, hogy egy idős nőnek a szomszédja ingyen segített a szomszédja kiásni egy árkot, és megbüntették fekete munkáért. Nem én találtam ki, pár éve a sajtóban olvastam. Nem dolgozhat senki ingyen másnak, mert be kellene jelenteni mint alkalmi munkást, és járulékot kell fizetni utána.
verum
Nekem van ötletem, hogy mit kezdjen vele...
nezelodo
Nincs rajta semmiféle kifizetési listán! Elhiszem, nálunk a nejlonszatyros átutalás volt szokásban a haveroknak, aztán átváltottak trafikra.
evacica
Szegény Magyarország ilyen miniszterelnökkel és ilyen tanácsadójával! Még csodálkozunk, hogy ez az ország itt áll ahol áll Csak rá kell nézni erre a szerencsétlen Habonyra, én még a macskámnak se kérnék tanácsot tőle!
silber13
Nevezzew ki az iszlám terrorlegények ellen induló kontingens haditudósítójává és küldje ki a csapatokkal együtt! Aztán meglássuk! "ömf! "
bencemacska
Hát ez nagyon átlátszó hazugság volt! És a kényszeredett "rötyögése" mindent elárult.
hazudni is tudni kell! nehezebb, mint igazat mondani!
De miért szégyenli?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok