A Nol szerint a feketébe öltözött ápolók háromszázan lehettek, amikor 11 után elindultak Áder háza felé a Normafától.

A Facebookon is meghirdetett eseményre 10 órától gyülekeztek és a rossz munkakörülményekre és az egészségügy helyzetére akarták felhívni a figyelmet.

A Nol.hu tudósítása szerint az „ápolóügyet” kirobbantó Sándor Mária beszédében most úgy fogalmazott: „Nem bírunk többet vállalni. Nem bírjuk, hogy senki nem áll ki értünk.”

Kiss László, a Független Egészségügyi Szakszervezet titkára hangsúlyozta, békés sétáról van szó, nem a kormány ellen harcolnak, hanem a betegek érdekében, mert „ők nem bírnak ki még három évet” – írja a Nol.

A résztvevők szerint az egészségügy nem összeomlóban van, hanem összeomlott.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Helyes! Elkezdődött valami, remélem sikerrel járnak! A végtelenségig kihasználják, megalázzák Őket, ráadásul fizetést is alig kapnak, pedig nagy szükség van rájuk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Klassz emberek.
Az irdatlan mennyiségű és nehézségű melójuk mellett még demonstrálnak is.
Kalap le.
picike
Nem kéne belemártani a tüntetőknek Ádert az államfőt ő az Állam biztonsága ő soha nem avatkozott a köztársasági elnöke ilyenekbe a tüntetők másfelé menjenek@Anna Mária:
Anna Mária
@picike: Nem a tüntetők mártják bele Ádert, Áder nyakig benne van az összes disznóságban.
Dr plágium
Helyes! Elkezdődött valami, remélem sikerrel járnak! A végtelenségig kihasználják, megalázzák Őket, ráadásul fizetést is alig kapnak, pedig nagy szükség van rájuk!
justhpeter
Ha műteni mentek volna megérteném, bár mit lehet kivenni egy fideszes emberkéből, beletenni pedig nem érdemes. Minden más miatt kár lenne meglátogatni, mert politikai érdekérvényesítő lehetősége pont annyi, mint árvaházban a szülői értekezlet.Összefoglalva: egy dupla nulla.
Anna Mária
@justhpeter: Áder ebben a történetben nem fontos. Lényeg a demonstráció. A fideszkdnp, akárhogy is hősködik, nem csípi a tüntetéseket és nincs rá válasza a meghunyászkodáson kívül.
papa.49
A baj csak az volt hogy kÁder Jankó éppen a hazugoviccsal, meg piCsányival Telkiben hozsannáztak a piCsányi alapítványának!!!
Január
Nálunk az elnöki jogkört jól megnyírbálták az új nomenklatúra kialakításakor. Főleg protokolláris feladatai vannak. A demonstráció pedig azért jó, mert a regnálókig azért eljut a híre a demonstrációnak, és tudják azt, hogy nem a "boldogságtól" szoktak tüntetni az emberek, hanem, ha elégedetlenek valamivel.
Desischado
Helyes! Bár áder jani sem különb, ő is csak egy pártkatona!
Yoda69
Itt 300, ott 500, amott 1500. A baj az hogy ezek az apro megmozdulasok nem tudnak egy nagy eggye kovacsolodni. Nagyon jol illik a szituaciora amit meg TGM mondott az orban kurmany igy eggyenkent tori el az orszag gerinc csigolyait. Ha az ellenzek vegre eggye tudna erosodni, akkor el lehet soporni ezt a fereg kormanyt. Igy azonban csak a jobbik-fidesz koalicio malmara hajtjak a vizet.
bretagne
A legnagyobb baj, az, hogy nincs szolidaritás. Egymásért sem állnak ki az emberek. Hol vannak ilyenkor az orvosok is? Amikor a tanulók tüntetnek, miért nincsenek mellettük a tanárok? És így tovább. Amíg nincs teljes összefogás, addig nehéz lesz bármit elérni.
Különben drukkolok a nővéreknek!!!
mate03
@picike: Próbálj meg gondolkodni,mi előtt valamit leírsz!Áder Köztársasági elnökként,ugyan olyan aláíró gép lett ,mint dicső elődje,plagizátor Palkó!
picike
@mate03: mennyiért értelmeznéd amit én irtam fent ! ki mondta hogy én vagyok az neked te tudsz gondolkodni vagy olvasni hát tanulj meg olvasni is
mate03
@picike: Úgy értelmeztem ahogy írtad! Próbálj meg,egy gondolatot, érhetően meg fogalmazni!
picike
@mate03: érdekes egy ember vagy te semmit amit én irok nem tudod értelmezni tudod nem is akarod ez a véleményem hát nem muszály értelmezni és szólni se hozzá ez van és kész
Mézike
@Mirabilis: Akik nem vonultak azok fekete gyászszalaggal a fehér ruhájukon dolgoztak. Több mint 300 - an.
mariaberta
Nahát!!! Ott nem tiltották be? Vagy az nem lakóövezet? Ha már a méltóságos Uraknál tartunk, melyikük a nagyobb , mert egyiknél lehet, másiknál nem lehet felvonulni?
Dr plágium
@Mirabilis: Tudod, nekik nincs hétvége, ünnepnap...folyamatos munkarendben dolgoznak. Aztán ha mondjuk éjszakás volt megértem hogy nem ment ki. Megjegyzem a civilek is csatlakozhattak volna...hiszen mindenkinek érdeke lenne az ápolók helyzetének, bérének rendezése. Bízom benne, hogy most végre összefognak és el is érik amit akarnak!
Esetleg más nagyobb szakszervezetek (gondolok itt a MÁV-ra!) is csatlakozhatnának!
kamazuka
Kórházról kórházra járva kell, kikérdezni az ápolókat.
A döbbenet nem a pontos szó arra amit hallanának.
Amit itt nem támogat OEP az pár száz Km-re nyugatra alapellátás.
Befenyítve,megfélemlítve.Aki elmodja az igazat,ki van rugva!
mate03
@picike: Sajnálom ha félre értettél,de tényleg nem tudom hogy dicséred Ádert,vagy egy véleményen vagyunk!?
picike
@mate03: őt ugy féltem mint az országot azt nagyon féltem hogy minden jó legyen igy érthető már!!
nemjoezigy
@picike: @mate03: Bocs, hogy beleszólok a párbeszédetekbe, de én sem tudom értelmezni @picike írásait.Nem véletlenül találták ki a vesszőket, pontokat és a nagybetűket, hogy csak az írásodból -általam- hiányolt írásjeleket említsem.

Pl egy nagy klasszikus:
A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
A szöveg kétféle, egymással ellentétes értelme csupán a vesszők alkalmazásával áll elő:

A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem, ellenzem.
A királynét megölni, nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.
mate03
@picike: Ha az országot képviselné,és a benne élő embereket ,én is félteném!
Mézike
@Mirabilis: Monnyuk igazad van, de azorbánt nem én szavaztam beeee, hanem a bííírkááááiiiii

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.