Brazíliában elfogták L. Andrást – közölte a rendőrség hétfőn. Az MTI információja szerint Lakatos Andrásról van szó, akit korábban a sajtóban Kisbandi néven, az alvilág pénztárosaként emlegettek.

A rendőrség honlapján közzétettek szerint a brazil hatóságok négy napja, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda jelzése alapján fogták el és vették őrizetbe az 53 éves férfit, aki ellen csalás miatt adott ki nemzetközi és európai elfogatóparancsot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Anna Mária: Még jobb lenne azonban, ha a most még itthon lévőket varrnák be, nem kéne megvárni, amíg a világ végére távoznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Majd valamelyik sztárügyvéd előterjeszti, hogy az "olajozás" és egyéb gazdasági bűncselekmények már elévültek. De azért rosszul nézne ki valamelyik bulvárlapban, vagy TV műsorban egy hosszú névsor mutogatása, hogy ki - mennyit kapott aktatáskában, az akkori tettestársak vagy fizetik ennek a "kisbandinak" a további túrista útjait, vagy beveszik valami államtitkári poszton a mostani pénzpumpoló rendszerbe. Hirtelen mintha erősíteni akarna a köpcös kun és csapata a Gyurcsány karaktergyilkos szálon. Rövid időn belül két hírhedt alakot - tóásó, kisbandi - importálnak haza az adófizetők pénzén.
mate03
@papa.49: Na Pintér maffia főnök ,most szarja össze magát! Ha a Kis bandi el kezd ugatni,borul a bili !
papa.49
@mate03: Már ha lesz rá lehetősége, mert ugye halt már meg kihallgatásra szállított személy rendőrautóban, azonkívül meg Brazília nagyon messze van és történhetnek nem várt balesetek, ahol még felelőst se lehet találni, szerintem a pali addig van biztonságban míg a brazilok vigyáznak rá!!!
wagabund
@sentinel216: már csak a kezükbe kell nyomni az önkéntes, saját kútfőből származó, személyes élményeken alapuló tanúvallomásukat, és újból fut a gépezet a gyurcsányista, elmúltnyolcévahibás című sínen...

mi meg beszpojuk..(vagy nem)
kamazuka
jó de mi ebben a hír?Annak idején az interpool Miamiban is elfogta.Mikor is 2000 körűl ha még emlékszünk rá.Hazahozták és 17 nap után már kint is volt.Most ásképpen lesz?Túróst.
Melyik bankkal hozták akkoriban összefüggésbe?
Vicc ,de nem csak az egész kérdése ennek a kérdésnek,hanem a kezelése is.
Egyáltalán tartozik ez ránk kisemberekre.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.