Brazíliában elfogták L. Andrást – közölte a rendőrség hétfőn. Az MTI információja szerint Lakatos Andrásról van szó, akit korábban a sajtóban Kisbandi néven, az alvilág pénztárosaként emlegettek.

A rendőrség honlapján közzétettek szerint a brazil hatóságok négy napja, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda jelzése alapján fogták el és vették őrizetbe az 53 éves férfit, aki ellen csalás miatt adott ki nemzetközi és európai elfogatóparancsot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Anna Mária: Még jobb lenne azonban, ha a most még itthon lévőket varrnák be, nem kéne megvárni, amíg a világ végére távoznak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
@Anna Mária: Még jobb lenne azonban, ha a most még itthon lévőket varrnák be, nem kéne megvárni, amíg a világ végére távoznak.
zöldszem
@m.macskosz: Barna vagyok szőke beütéssel:)))
Első olvasatra: ...Bazilika-:))))
m.macskosz
@zöldszem: :) Nem veszem magamra, tegnap 17,30-kor elmentem a dolgozómba, ma 07,30-kor hazaértem,...mindjárt szunyálok, mert ma 17,30-kor esmeg mék, oszt'holnap reggel gyüvök haza. ...szóval szörfözök, a lakás meg takarítsa ki magát, ha nem tetszik neki a hozzáállásom! :)
m.macskosz
@zöldszem: ma, 11:02
Hangosan felröhögtem! :)
m.macskosz
@zöldszem: Egyébként ez nem is annyira diszlexia, mint inkább a tudatalattid!
A maffiózók általában "istenesek". www.fili.hu/hirek/34-fili-hirek/351-zurich
zöldszem
@m.macskosz: ma, 11:24
diszlexia? már a hülyeséget így nevezik??:))))
Bár, a hülyeségnek is van határa, nekem meg van útlevelem!:)))
Megpróbáltam én normális lenni, de 5 perc után unatkoztam-:))))
wagabund
na, Medvecki nem éhezik tovább...a befektetés céljából kisbandira bízott hatvanmilliónyi ékszert most visszakapja, aztán irány az állami zaci..
sentinel216
Ezt a figurát egyszer már haza zsuppolták, valahonnan messziről. Szeret állampénzen hazajönni. Itthon megszívja magát lóvéval, aztán megint elrepül valami távoli szigetre. Ha elfogy a zsozsó, ismét elfogatja magát, hogy haza jusson.
papa.49
A sintérnek rossz éjszakája lesz egy ideig, vagy a pacák nem is ér haza egyben, ez volt az ,,olajozók, pénztárnoka,, állítólag...
wagabund
@sentinel216: asszem Mexikóban bukott le első lepattanásakor, ott érezte jól magát(a lenyúlt pénzből, ami időközben elfogyott)...akkor nagyon be volt szarva, hogy a halakkal fog úszni..aztán mégsem...
világlátó
Valaki most látta elérkezettnek az időt arra, hogy üzenjenek a braziloknak, hogy készítsék elő hazaszállításra az urat. Vajon miért. Ma hallottam hogy Eduardo Rózsa Flores a nemzetközi hős érintett / halála után / az öszödi beszéd nagy vihart kavart ügyében. Érdekes. Most hogyaz Altus Zrt. feladatot kapott, újra beindul a Gyurcsány elleni aknamunka. Vajon ez a KISBANDI most mire lesz alkalmas bizonyíték?
kisangyalom13
A bíróság büszke lehet a munkájára! A bírósági egyesület elnöke panaszkodott, hogy kevés a birok kezdő fizetése a 280 000Ft-netoban!
A birok jogszolgáltatást végeznek, miért nem az igazságot védik?
Miért nem nyilatkoznak a birok számlanélküli pénzről, amit az ügyvédek raknak a zsebükbe?
Az orvosok milyért nem kapnak kezdő fizetésként 280 000Ft-nettó fizetést?
sentinel216
Majd valamelyik sztárügyvéd előterjeszti, hogy az "olajozás" és egyéb gazdasági bűncselekmények már elévültek. De azért rosszul nézne ki valamelyik bulvárlapban, vagy TV műsorban egy hosszú névsor mutogatása, hogy ki - mennyit kapott aktatáskában, az akkori tettestársak vagy fizetik ennek a "kisbandinak" a további túrista útjait, vagy beveszik valami államtitkári poszton a mostani pénzpumpoló rendszerbe. Hirtelen mintha erősíteni akarna a köpcös kun és csapata a Gyurcsány karaktergyilkos szálon. Rövid időn belül két hírhedt alakot - tóásó, kisbandi - importálnak haza az adófizetők pénzén.
mate03
@papa.49: Na Pintér maffia főnök ,most szarja össze magát! Ha a Kis bandi el kezd ugatni,borul a bili !
papa.49
@mate03: Már ha lesz rá lehetősége, mert ugye halt már meg kihallgatásra szállított személy rendőrautóban, azonkívül meg Brazília nagyon messze van és történhetnek nem várt balesetek, ahol még felelőst se lehet találni, szerintem a pali addig van biztonságban míg a brazilok vigyáznak rá!!!
wagabund
@sentinel216: már csak a kezükbe kell nyomni az önkéntes, saját kútfőből származó, személyes élményeken alapuló tanúvallomásukat, és újból fut a gépezet a gyurcsányista, elmúltnyolcévahibás című sínen...

mi meg beszpojuk..(vagy nem)
kamazuka
jó de mi ebben a hír?Annak idején az interpool Miamiban is elfogta.Mikor is 2000 körűl ha még emlékszünk rá.Hazahozták és 17 nap után már kint is volt.Most ásképpen lesz?Túróst.
Melyik bankkal hozták akkoriban összefüggésbe?
Vicc ,de nem csak az egész kérdése ennek a kérdésnek,hanem a kezelése is.
Egyáltalán tartozik ez ránk kisemberekre.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.