A Vodafone Magyarország felfüggeszti a TV2-re szánt hirdetéseit amiatt, ahogyan a csatorna bemutatta az Éden Hotel című műsorokban történt szexuális zaklatást és azért, mert a szerkesztők nem nyújtottak azonnal segítséget a bántalmazott nőnek – írta a hvg.hu.

A Vodafone a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesülettel együtt a „Vodafone a nők biztonságáért” program keretén belül részt vesznek a női jogok védelmezésében.

A lépés érzékenyen érintheti majd a TV2-t, mivel a Vodafone több százmillióért szokott hirdetni náluk. A társaság egészen addig nem indít kampányt a csatornánál, amíg az üggyel kapcsolatos belső vizsgálatának eredményét transzparens módon nyilvánosságra nem hozza, és világos állásfoglalásban nem garantálja, hogy a jövőben műsoraiban a női jogokat maximális tiszteletben tartja és tartatja, valamint mindent megtesz az ezzel kapcsolatos törvények és etikai normák betartása és betartatása érdekében – írta a Vodafone közleményében.

Mint ismert, a TV2 Éden Hotel című valóságshow-jának múlt heti adásában az egyik Gábor nevű szereplő szexuálisan zaklatta társát, Nórát. A férfi szexre akarta bírni a nőt, ezért fizikailag zaklatta, szétfeszegette a lábát, majd mikor elutasításba ütközött, sértegette és zsarolta. Nóra utólag sírva mesélt az eseményekről és azt mondta, az egyetlen célja az volt, hogy ne kelljen lefeküdnie a férfival.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Egyre jobb műsorok mennek a tv-ben. (bármelyiket is nézz) Komolyan ezeket a szennyeket tudják csak produkálni???
m.macskosz
@Mobil123: Én már profi vagyok: kigyűjtöttem, melyik csatornát nézhetem:
ötvenből maradt húsz, de többet úgysem tudsz nézni. :)
Mobil123
@m.macskosz: ja hát én se nézem ezeket a pornó műsorokat. van egy csomó más ami kevésbé fordítja fel az ember gyomrát.
szaboria1
Jól tette a Vodafone mert már az előzetes bejátszásától is hányingert lehet kapni.
wagabund
minden pillanantot több tucat tv-s figyeli, ugrásra készen, ha valami nem úgy megy, ahogy elő van írva, vagy meg van beszélve...
itt is, mint mindenhol, kottából "dolgoznak". tehát bármit is mutatnak, az bizony engedélyezve van(volt), a stáb tudtával történik minden.
... most ez az ára a vélt cukiságnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.