A többször átadott – mégis állandóan javításra szoruló – Várkert Bazárnál ma reggel éppen a díszköveket szedték fel és cserélték ki újakra – írta meg a 444.

Már megint a Várkert Bazárt javítjákForrás: 444.hu

A lap kiemeli, ez különösen annak fényében "találó", hogy Orbán Viktor idei évértékelőjében a Várkert Bazárt a kormányzás szimbólumának nevezte.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hogy is mondta a qrbán? A várkert bazár jelképezi a munkájukat? :D Toldozzák foltozzák, de soha nem lesz jó, közben nyeli a pénzt és néha átadják :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Hurrá! Magyarország jobban teljesít!!!
Tibor43
A trafikok helyett a Várkert Bazárt kellene lefóliázni,hogy ne is lássák...
Hellcat
Hogy is mondta a qrbán? A várkert bazár jelképezi a munkájukat? :D Toldozzák foltozzák, de soha nem lesz jó, közben nyeli a pénzt és néha átadják :D
nyanya001
Csak a kormány munkáját jelképezi !
Aki Én
Gány munka, pont mint a kormányzás. Távolról persze csili-vili.
sentinel216
Valószínű vannak még bennragadt uniós pénzek a főváros pénztárában, amit csak ezzel a projekttel lehet zsebbe csurgatni. Bár a köpcös kun vezérnek is jó terep ismételt átadási ünnepségeket rendezni és onnan hülyíteni a kevés megmaradt imádóját.
verum
És ezek akarnak monstrumokat építeni múzeumprojekt címen.
Szánalmas.
papa.49
Az ,,igazi szakmunkát,, onnan lehet megismerni hogy az ,,örökkévalóságnak,, épült, ezek csak gányolások, vagy a melósok, vagy a vezetők (anyagok) részéről!!!
Ha annak idején a piramisokat így építik már kőhalom sincs a helyükön!!!
adrenalink
Ha már ez a Bazár a kormányzás szimbóluma, javaslom, hogy a Kőmíves Kelemen vs. Déva vára mintájára a Vezírt " Azt gyengén fogjuk meg, dobjuk be a tűzbe, Annak gyenge hamvát keverjük a mészbe." Talán így megállítható a további romlás...:-)
Vizual
Orbán jól látta ezt. Pont olyan selejtes mint a kormányzása. Mennyi eurot loptak el. Régen csak a cementet lopták, ma már a pénz java részét.
Desischado
@adrenalink: Támogatom az ötletet!
Ez tényleg olyan, mint a "kormányzásuk". Sz@r, úgy, ahogy van. Megint át lesz majd adva? Már nevetek előre a várható kenetteljes szövegeken!
nezelodo
A lassú munkához idő kell a szar munkához meg fideszes örökkévalóság, de hirdetni lehet az alkotás és az alkotó nagyszerűségét. Bivajbasznádon a kocsma népe el is hiszi amit lát erről a királyi csatornákon. Miért ne hinné, hiszen a cseresznyepálinkáról is elhiszi, hogy a fán termett.
mate03
@Hellcat: Pont olyan,mint a kormányzásuk! Toldoznak foltoznak,de a munkájuk,szart sem ér!
Rumcájsz
Nevetséges kivitelezés...
Nevetséges műszaki ellenőr...

Tragikomédia a Mi bőrünkre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.