Hetek óta lázban tartja az országot, hogy mi a helyzet a felcsúti Omega koncerttel. Mihály Tamás, az Omega egykori basszusgitárosa nyíltan elhatárolódott a Pancho Arénába meghirdetett Omega Oratórium koncerten való részvételtől.

Mihály a Klubrádiónak elmondta, hogy eleve nem vett részt az Oratórium koncertsorozatban, mert üzenetével, céljával, helyszíneivel, formájával sincs kibékülve, szerinte a rockzene a templomba, a mise a stadionba nem való. Az egykori Omega tag úgy gondolja, hogy Felcsútnak szimbolikus jelentése van, és amit a jelenlegi Omega csinál, az egyszerűen nem helyes.

Ennek ellenére – mindenki megnyugodhat – koncert lesz, Benkő László szerint ugyanis nem szimbolikus jelentése, hanem praktikussági okai vannak annak, hogy Orbán Viktor szülőfaluja szerepel a koncert állomásai között. A quart.hu készített interjút az együttes billentyűsével, aki igen ködös választ adott az eleve ködösen feltett kérdésre, hogy miért Felcsúton rendezik meg a koncertet.

„Mi a helyzet a felcsúti koncerttel? Hogyan lettetek sokak szemében Orbán katonái?" – szólt a kérdés.

„Akkor robbant ki a balhé, amikor Angliában voltam. Egyrészt a bulvár azt kap fel, amiből a legtöbbet el tud adni, másrészt nem tudsz olyat tenni, hogy ne piszkáld fel valamivel az embereket. Ez egyszerűen egy praktikus megoldás volt. Közel van Budapesthez. Ha ugyanis Győrbe vagy Debrecenbe visszük a bulit, akkor az egy vidéki koncert lesz. Próbálnak behúzni minket valahova, ami pont szembe megy azzal, amiről az egész Omega Oratórium szólna: hogy egységet kovácsoljunk.”

- válaszolta a lapnak Benkő.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezért nem szoktak Győrbe és Debrecenbe koncertet szervezni, értem. Ha főváros, akkor Felcsút. Ha praktikum, akkor így tökéletes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levi
De így már megértem az omegás-haveromat miért szokott a konyhába szarni...mert az a fürdőszoba mellett van, és már majdnem az...
panellproli
Méghogy egységbe kovácsol? Tényleg valami baj van a kognitiv funkciókkal, ha még nem is Alzheimer.Jobb lenne ha oda figyelnének a jelzésekre, mert örökre vége lehet az Omega kultusznak.
panpeter
Az a baj, hogy van aki elmegy oda... ha van omega fan club, akkor minimum bojkottálnia kellene őket.
kukac50
Napraforgót kapálni mennek Felcsútra.
nezelodo
Lehet, hogy csak az ragadta meg az Omegások fantáziáját, hogy többen lesznek a koncerten, mert szokás szerint ingyen (adófizetői pénzen) buszokkal szállítják a publikumot a koncertre, és a meccsekre.
Souky Sanjay
Akkor még véletlenül sem azért mennek,mert nem tudják fizetni a havi 6-700ezres részleteket.Arra számítanak,hogy,ha majd a király oldalán lehetnek többször,megoldja a kérdést.Ld.gázszerelő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.