Öt év NER után sincs börtönben egyetlen fajsúlyos szocialista politikus sem, és a jelek szerint Simon Gábor is szabadon és százmillióval „gazdagabban” távozhat. Borítékolható, hogy a Jobbik, amely már 2014-ben is azzal kampányolt, hogy Orbán Viktorék elszabotálták az elszámoltatást, nem hagyja ki a ziccert. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
simongábor miatt veszített tavaly az mszp,
simongábor miatt fog veszíteni a fidesz 3 év múlva...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
"Ha Simon Gábor megússza, plusz öt százalék a Jobbiknak"
Megint csak félig tárgyalunk ki valamit. Plusz öt százalék a jobbiknak, de melyikéből ? Nem mindegy. S hogy miért féligazság ? Első fele:Ha Simon Gábor megússza, második fele: plusz öt év Poltnak.
papa.49
@justhpeter: Én meg azt mondom hogy NEM MEGÚSSZA, HANEM SEMMIT NEM TUDNAK RÁBIZONYÍTANI, hogy miért az más kérdés, mert lehet hogy nem is volt mit bizonyítani, vagy nem is volt bizonyíték, de hogy ebből a fütyisz már csak vesztesen tud kijönni az biztos...
Most kellene a ,,baloldalnak,, vernie a nyálát a fütyisz, meg a rosszabbik viselt dolgaival, hogy esélye se kegyen a vonakondának a ,,húsosfazék,, közelébe kerülni, mert ha beülnek a hatalomba még cudarabb világ jön ránk...
wagabund
@Toby: hmmm...jó kérdés...és nem alaptalan...
Toby
A tisztességesség és az igazságérzet azt diktálja, ha sáros, akkor kapja meg ami ilyenkor kijár, de ne azért, mert ellenzéki, hanem azért mert bűncselekményt követett el !
Gondok lehetnek a bizonyítással, mert a polt-maffia csak vergődik az üggyel és Simonnal !
cuna_mi
@Levendula: Ez egy jó szlogen, de te sem gondolod komolyan!!!
Toby
@craven: Kissé "túlzol", az elmúlt 25 év nem botrány, hanem egyenesen egy tatárjárásos tragédia !
Jobbikos uralom esetén sincs arra biztosíték kilátásban, hogy nem veszünk hozzá még egy törökdúlást is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.