Öt év NER után sincs börtönben egyetlen fajsúlyos szocialista politikus sem, és a jelek szerint Simon Gábor is szabadon és százmillióval „gazdagabban” távozhat. Borítékolható, hogy a Jobbik, amely már 2014-ben is azzal kampányolt, hogy Orbán Viktorék elszabotálták az elszámoltatást, nem hagyja ki a ziccert. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
simongábor miatt veszített tavaly az mszp,
simongábor miatt fog veszíteni a fidesz 3 év múlva...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Na, itt látszik világosan, hogy a "szocik, talicskával tolták ki a pénzt " című sci-fi nem volt már, mint "választási igazságszolgáltatás" és ennél aljasabb kevés dolog van ezen a sárgolyón !
A fideszbrancs felét már most nyugodtan előzetesbe lehetne tenni, ha nem polt ügyvéd lenne a legfőbb ügyész !
craven
Szebb jövőt! Mert ezek meg a mostaniak is csak lopni tudtak-tudnak!!!
Levendula
simongábor miatt veszített tavaly az mszp,
simongábor miatt fog veszíteni a fidesz 3 év múlva...
nemkati
@Levendula: De az már nagyobb gond, ha a Jobbik nyer.
Anna Mária
@nemkati: Már most sincs különbség a fidesz és a jobbik között, teljesen mindegy, mi lesz a választás kimenetele. Ha egyik sem fog tudni többséget szerezni, majd koalíciót kötnek.
wagabund
Ha a jobbik ezt az ügyet felszínen tartja, és minden nap megkérdezi a kamerák előtt, hogy honnan van simon dugipénze, biztos befutó a fidesz előtt...
karma1
@wagabund: Es ki fogja nap mint nap megkerdezni, hogy honnan van meszaros, rogan, szijjaspetya es persze orban dugipenze? Mert ezzel meg a baloldali ellenzeknek kellett volna az elmult 5 evben minden nap elojonnie, egeszen addig, amig valamilyen valaszt nem kapnak.
Nem a jobbik fog nyerni, ha uralomra kerulnek is (amitol az Isten ovjon mindenkit), hanem a toketlen baloldal vesziti el. A fideSS meg nem egy finnyas csapat, azzal all ossze, akinel a lopast folytathatja...
nemkati
@karma1: Válasz eddig is volt: családi segítség, jó helyre fektetett be, a magyar vállalkozás nyeri a pályázatokat, ügyesen spórolnak.
nemkati
@karma1: Ja, lemaradt a leggyakoribb válasz: közöd?
wagabund
@karma1: 12.06 pontosan így van.. merő kíváncsiságból érdekelne, hogy a jobbik tanul-e a más hibájából?
Csak azt nem értem, hogy ennyi ideig nem tenni semmit, ez a szocialistákfő tevékenysége?
...mert orrtúrásért nem fognak szavazatot kapni..
karma1
@wagabund: Hidd el, ezt en sem ertem (marmint azt, hogy miert tetlenkednek, toketlenkednek?). Ezert benne van a pakliban, hogy 2018-ban megint vagy a fidesz, vagy a jobbik gyoz, illetve ok maradnek/kerulnek a nyeregbe, de nem azert, mert olyan jok, hanem mert az ellenzek (foleg a baloldal) nevetsegesen totyorog...

Annyi magas labdat hagytak ki, hogy az mar siralmas... AMikor Simicska leg...zte orbant, akkor a baloldalnak azonnal reagalnia kellett volna, hogy legalabb megkerdezze a vityat: tenyleg, miert is ge...tt le teged Simicska? Mit tudsz a vadjaira mondani? De nem am 2 het mulva, es akkor sem orban szajabol jott valami kis eroltetett valasz, hanem most, azonnal es foleg nem a havasigyoparon keresztul, hanem orban a sajat szajaval kellett volna valamit mondani,... MIERT NEM NYUSTOLTEK MINDEN NAP EZZEL? Ok emuttnyoceveznek, gyurcsany-bajnaiznak, lepusztult orszag oroklesevel jonnek nap mint nap, es ezt is benyeli a kuka baloldal...

Bar en baloldali vagyok, de egy ekkora rakas szerencsetlenseg tarsasaggal NEM lehet radikalisan megvatoztatni semmit sem.
Toby
@craven: Nagyon tartok attól, hogy a "szebb jövő" is csak lopni tud, ha a hatalommal együttjáró Nagy Pénz közelébe ér ! Csak úgy..."cukiságból"...ahogy az hallható volt a hangfelvételen is !
craven
@Toby: ők még nem loptak! a másik kettő meg már a szemedet is kilopta!
Toby
@craven: Ők még azért nem loptak, mert nem fértek hozzá, ahogyan azt pontosan előtted leírtam !
Ehhez képest Juhász oszi polgi már ügyesen használja pártcélokra az önkormi szolgálati gépkocsiját, melynek aztán eltűnnek a menetlevelei !
Ehhez képest csalásba bonyolódott - mamájával együtt ! - egy keszthelyi jobbikos, igaz, lemondott, vagy lemondatták !
Ehhez képest nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amely szerint semmi nem változott a Jobbikban, csak visszavettek a zsidózó hangerőből - cukiságból !

Ostoba emberke az, aki úgy gondolja, hogy hatalmon aztán patyolatok lennének, amikor már most vannak gondok !
craven
amiről itt te vitázol az több milliárd ft vs pár ezer ft lopáskülönbség... ha te még bízol ezekben akkor hajrá! mindíg lesznek ilyenek...üdv
KERKA
Addig amíg központi irányított bíróság és ügyészség működik, addig nem beszélhetünk számonkérésről. MIndegy, hogy Simon, vagy Szíjjártó, Rogán, stb, stb
Toby
@craven: Aki pár ezer forintot lop, az mennyit lophat akkor, amikor hozzájut a Nagy Pénzhez ?
Csak kérdezem...
craven
a levesesfazékból az veszi ki a húst,aki a legtöbbet áll ott és a legközelebb férkőzik... ez mindig is így volt... de ez már botrány ami az elmúlt 25ben volt... nem gondolod?
justhpeter
"Ha Simon Gábor megússza, plusz öt százalék a Jobbiknak"
Megint csak félig tárgyalunk ki valamit. Plusz öt százalék a jobbiknak, de melyikéből ? Nem mindegy. S hogy miért féligazság ? Első fele:Ha Simon Gábor megússza, második fele: plusz öt év Poltnak.
papa.49
@justhpeter: Én meg azt mondom hogy NEM MEGÚSSZA, HANEM SEMMIT NEM TUDNAK RÁBIZONYÍTANI, hogy miért az más kérdés, mert lehet hogy nem is volt mit bizonyítani, vagy nem is volt bizonyíték, de hogy ebből a fütyisz már csak vesztesen tud kijönni az biztos...
Most kellene a ,,baloldalnak,, vernie a nyálát a fütyisz, meg a rosszabbik viselt dolgaival, hogy esélye se kegyen a vonakondának a ,,húsosfazék,, közelébe kerülni, mert ha beülnek a hatalomba még cudarabb világ jön ránk...
wagabund
@Toby: hmmm...jó kérdés...és nem alaptalan...
Toby
A tisztességesség és az igazságérzet azt diktálja, ha sáros, akkor kapja meg ami ilyenkor kijár, de ne azért, mert ellenzéki, hanem azért mert bűncselekményt követett el !
Gondok lehetnek a bizonyítással, mert a polt-maffia csak vergődik az üggyel és Simonnal !
cuna_mi
@Levendula: Ez egy jó szlogen, de te sem gondolod komolyan!!!
Toby
@craven: Kissé "túlzol", az elmúlt 25 év nem botrány, hanem egyenesen egy tatárjárásos tragédia !
Jobbikos uralom esetén sincs arra biztosíték kilátásban, hogy nem veszünk hozzá még egy törökdúlást is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.