Azt mondta, nincs tudomása a Szabad Európa Csapat létezéséről. Pedig a 2010-es országgyűlési kampányban biztosan találkozott velük.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
www.youtube.com/watch?v=PsW2z9E23E4
HÚÚÚ! Megnéztem a videót mert nem tudtam, hogy ki ez a kubatov. Most már tudom, hogy mi. Nem vesztettem a nem ismerésével semmit. Az agymosás nagymestere, tudja mivel kell félrevezetni az ifjúságot. Nem hiszem, hogy neki gondot okozott az 50 $-os pénzhatár.
Beszélt a szeveződésekről. Ahogy elmondta: mszp érdek alapon, a fideSS érték alapon szerveződik. A fideSSnél az érték: haza, nemzet, tisztesség, becsület.
Na ez utóbbi két fogalom megvalósításával van gondom a fideSSel kapcsolatban. Ezek nincsenek!!! Becsület?: ez a köcsög azt is letagadja, hogy ezt a videót csinálta, amit feltett fész-re. stb. Tisztesség?: gömöri, fodor, pintér, dajcs, és a többi, tovább is van írjam még?
justhpeter
Hazugságon rajtakaptak egy fideSS pártigazgatót. Mi ebben a hír ? Mert ha igazmondáson kapták volna, az igen, az meglepne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.