Damu Roland "Az igazság" címmel könyvet ír életéről, amelyből a Blikk hasábjain tesz közzé részleteket három napon át. A mai adagból kiderült: Damut állandóan verte alkoholista anyja gyerekkorában.

A férfi szerint szülei valószínűleg sosem szerették egymást, anyja alkoholizmusa miatt állandóak voltak a veszekedések és ahogy fogalmazott: sokszor ébredt arra, hogy szétbalhézták az egész lakást. Így nem meglepő, hogy kisfiúként állandóan bepisilt.

Pár évre rá sikítva szaladtam haza az oviból, bepisiltem, anyám vert, ivott, és sosem kaptam puszit, ölelést. Keserű és fájdalmas volt látni, ahogy a többi gyerekért jönnek a szülei, ölbe kapják, összevissza puszilgatják, és mosolyognak, nevetnek. Magányos gyerek voltam már három-négy évesen (…)

- vallott Damu.

Egyszer ráadásul rajta kapta édesanyját a szomszéd férfival, amire így emlékezett vissza:

Na, amiért ezt észrevettem, anyám fejbe szúrt egy villával. Ömlött a vér a fejemből, pedig csak a bőrt karcolta fel! Béla meg az anyám annyira megijedtek, hogy megígérték, ha nem mondom el apámnak, akkor vesznek nekem édességet meg biciklit.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
@sentinel216: Azért neki s joga van a saját igazát megírni, ami igaz is lehet, meg nem is! Mi ezt vagy elhisszük vagy nem! Elég sokan hasznot húztak már A Damu történetekből, miért ne írhatná meg ő is azt, ahogy ő látja a dolgokat, aztán vagy hisszük vagy nem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Mindíg mondtam,a legnagyobb önzés a gyermekvállalás.
KERKA
Én hiszek neki. Ez az ember megjárta a poklot.
Katalina62
@KERKA: Én is hajlok rá, hogy higgyek neki, de még így sem lehet teljesen felmenteni, hiszen kérhetne, kérhetett volna segítséget az indulatkezelési problémáira, ha ő érezné, hogy ez gond! Sajnos nem érzi! Kár érte!
KERKA
@Katalina62: ne menjünk bele, nem tudhatjuk, mi volt akkor pontosan, amikor ő is vert egy nőt.
Azt tudom, hogy andyvajnapalácsik tímea miatt nem járnék indulat kezelésre.:))
wagabund
Damu egyszerűen menti a menthetőt...ráadásul úgy, hogy némi pénzmag is kerüljön.
Ha most ezzel a gyerekkorral magyarázza nőveréseit, akkor az már az alja...
Még az van hátra, hogy valaki megrontotta...
sentinel216
Nem áll jól Damunak a Copperfield Dávid szerep. Ezeket a gyerekkori sérelmeket az agykurkászának mesélje, hogy eredményesebb legyen a terápia. A közönség nem fogja megsajnálni, mint a kis gyufaárus lányt, mert ismerjük, láttuk a viselt dolgait. Próbálja meghúzni magát, csinálja a dolgát - szinkronszínészként jónak mondható - és élje az új kapcsolatban az életét!
Senara
Igazság ? Fenéket azért mert az anyja verte , nem kell verni a többi nőt ,anyát ! Mindenki azt adná vissza az életben amit kapott gyerek korában verést , nélkülözést , megaláztatást ,kis túlzással , kihalna az emberiség !Az igazság saját szemszögéből !
Katalina62
@wagabund: Ha igaz amit ír, és sajnos egyáltalán nem biztos, hogy hazudik, akkor hogyan tanulta volna meg nők iránti tiszteletet? Szerintem, az apja sem ezt tanította neki! Én úgy tudom, hogy a fiuknak az anyuk a női ideál, de mi van ha bálvány tényleg ilyen csúnyán ledőlt, és az apja sem volt különb? Ez nem menti fel Damut, de ha csak a fele igaz amit ír, hát...! Persze Damu ért a manipuláláshoz, de attól még sajnos igazat is írhat!
Katalina62
@sentinel216: Azért neki s joga van a saját igazát megírni, ami igaz is lehet, meg nem is! Mi ezt vagy elhisszük vagy nem! Elég sokan hasznot húztak már A Damu történetekből, miért ne írhatná meg ő is azt, ahogy ő látja a dolgokat, aztán vagy hisszük vagy nem!
sentinel216
@Katalina62: Ha így látod, elfogadom. Haszonszerzés okán kiadni a gyermekkori traumáit, enyhén szólva ízléstelen. Jómagam valószínűleg nem veszem meg a "művet".
Katalina62
@sentinel216: Igen igazad van nem ízléses! Viszont amit a sajtó művelt Damu körül a botránya kirobbanásakor azért az sem volt igazán ízléses! Valószínű ahogy te vagy akár én sokan nem fogják megvenni a könyvet! :)
sentinel216
@Katalina62: Csendben jegyzem meg, hogy - "amit a sajtó művelt Damu körül a botránya kirobbanásakor ..." - abban jócskán benne volt az önmagát reklámozni akaró D.R. keze is. Csak azzal nem számolt, hogy a megindított lavinát nem fogja tudni kezelni, nemhogy megállítani. Nem az illető személyével, hanem a jelenséggel van nekem gondom. Balhézunk, kiderül, lebukunk, sajnáltatjuk magunkat, könyvet írunk, aminek tartalma vagy igaz, vagy nem. Fő, hogy hasznot hozzon.
Katalina62
@sentinel216: Ez igaz! Viszont a bulvár azért elég mocskos az ő közreműködése nélkül is, és nem csak vele!
Toby
Igen, és azért ütöm, vágom a nőket, mert magatartásból hármas, szorgalomból meg kettes voltam az isiben, továbbá nem csak anyám vert, hanem a sors is és csak az volt a szerencsém, hogy otthon nem baltával eszünk, ezért kaptam a villával, a születésemtől meglévő kisebbségi komplexusomat, agresszióval kompenzálom és szeretem hallani, amint visítoznak a nők, az olyan szexi !
kiring
Nem vagyunk valami emberségesek másokhoz. Ilyen gyermekkort nem kívánok senkinek - ez bizony mély nyomot hagyhat mindenkiben. Az egy dolog, ha eddig Damu nem tudta jól kezelni az átélt traumákat - de ha a börtön hatására most próbálkozik a változással, mért nem adjuk meg neki az esélyt? Ha valaki ki akar mászni a gödörből, visszalökjük? Kívánjuk inkább neki, hogy sikerüljön.
Desischado
@kiring: Pontosan. Arról nem beszélve, hogy olyanért ült éveket, amit el sem követett. És annyi mindent összeirkáltak róla, akkor neki nincs joga hallatni a hangját? Én kiváncsi vagyok a könyvre, és azt ő is elismerte, hogy neki is vannak hibái. De ha ez igaz, amit leír,márpedig nagyon úgy néz ki, hogy igaz, hiszen az anyja rá sem nézett egész mostanáig, akkor minek kímélje ezt a nőt? Szerintem lesz még itt nagy döbbenetek a Damu üggyel kapcsolatban. Szerintem ki fog derülni az igazság, - bár amíg a fidesz és vayna hatalmon van addig ez necces - és sokan meg fognak lepődni, ebben biztos vagyok! És ha mást nem , de legalább a tehetségét ne vonjuk már kétségbe, mert nagyon jó szinész!
papa.49
@Desischado: Ha most összehasonlítok két esetet igen érdekes, mi több meglepő eredmény derül ki, a Damu ült 3, vagy 3.5 évet egy állítólagos verésért, meg erőszakért, szemben az érdi hölgyemény halálra gázolt két 3 hónapos gyermeket, és kapott 3.5 évet, nem érzitek a cselekmény nincs egálban egymással???
mate03
@wagabund: Ez a szülői háttér,nagyon hasonlít egy miniszterelnök,gyermek korára! Csak ott az apa volt a hunyó!
papa.49
@mate03: Kár hogy nem verte jobban...
Desischado
@papa.49: Ez nekem is eszembe jutott már nem is egyszer! Szerintem ez is jelzi, hogy Damut valamiért nagyon ki akarták vonni a forgalomból!
papa.49
@Desischado: Azért mert a télapónak megtetszett Timike, hát gyorsan kivonták a forgalomból a palit...
Desischado
@papa.49: Így van, de azt hiszem a dubaji útlevélnek is köze volt hozzá.
Fradigege
Lapozzunk. Mutassa meg a villa nyomokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.