A miniszterelnök városlátogató turnéja ma Székesfehérvárra érkezett. Itt a Hír TV arról kérdezte, mik a jövőbeni tervei. Ezzel arra a mai sajtóhírre utaltak, amely azt a korábban már felmerülő pletykát feszegette, hogy a 2017-ben megüresedő köztársasági elnöki pozíciót Orbán Viktor venné át – írta az Index.

A köztársasági elnöki nem az a munka, amire az ország jól tudna használni

- felelte a kormányfő és elmondta azt is, alig várja, hogy "2018-ban is sorompóba lépjen".

Így annak a forgatókönyvnek, hogy ő köztársasági elnök legyen, míg helyette Lázár János vegye át a miniszterelnöki posztot, "nulla alatti a valószínűsége". Orbán azt fejtegette, mindenkinek megvan a karaktere, az államfői munka nem neki való, míg a miniszterelnökség igen. Ahogy a miniszter szó eredeti jelentésében is benne van, tovább akarja szolgálni így az országot, ezért a poszttól legfeljebb a választók távolíthatják el – fűzte hozzá.

A kormányfőt ismét kérdezték a halálbüntetésről és a menekültekről is. Míg szerinte a halálbüntetésről szóló vita 10 évig fog tartani, a menekültek kérdéséről most kell dönteni.

Ha most ellágyulunk, hanem leszünk férfiasak, nem fogunk ráismerni az országra 10 év múlva

- tette hozzá.

Orbán úgy gondolja, Magyarország csak annyit vállaljon, amennyi ereje van, és minden döntést nekünk kell meghozni, mert "ha egyszer hibázunk, nem lesz többet módunk kijavítani".

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Te már eddig is rengeteget tettél azért, hogy az országra ne ismerjenek rá még az ott élők sem! És nem pozitív tetteket örökítettek meg eddig sem és örökítenek meg eztán a jövőben az ánusz nyaló mamelukjaid!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
@mate03: Gyurcsány 2007-ben ki mert állni a Közgázon előadást tartani gazdasági kérdésekről a hallgatóknak, miközben tv felvétel készült.
Meg lehet nézni, elérhető a neten most is.
Knapp75
10 év múlva Orbánra nem fogunk ráismerni, nem az országra!
Példának okáért 10 évvel ezelőtt még azon dolgozott, hogy valahogy "elkerülje" az egykulcsos szja bevezetését vagy hogy ne legyünk Oroszország elkötelezettjei a paksi erőművön keresztül...
vitriol
@EcsiAntal: ahogy orbán "kiáll az emberekért", azt 600 ezer éhező kisgyerek bánja. de a te fajtádat ez hidegen hagyja
Január
@Knapp75: Gyurcsány közgazdász, a környezete is..., Orbán jogász...

...merjünk nagyot álmodni! Van is realitása, hiszen az ellenzék konvergál a 0 felé...
Egy miniszterelnökséghez választást kell nyerni. Ki is tudná az ellenzék részéről megnyerni.
Ne felejtsük el az elmúlt választáson a "baloldali szövetséget". Ők csak a Fidesznek tudták megnyerni a választást. És ma?
telegdilaci
@Knapp75: Ezt nevezik köpönyeg forgatásnak! Olyan mint a szivárvány.az a lényeg hogy az Ő és a csatlósainak tele legyen a zsebe!!
papa.49
Világos, KE. ként nem tud annyit lopni mint ME. ként ilyen egyszerű a képlet))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.