A miniszterelnök városlátogató turnéja ma Székesfehérvárra érkezett. Itt a Hír TV arról kérdezte, mik a jövőbeni tervei. Ezzel arra a mai sajtóhírre utaltak, amely azt a korábban már felmerülő pletykát feszegette, hogy a 2017-ben megüresedő köztársasági elnöki pozíciót Orbán Viktor venné át – írta az Index.

A köztársasági elnöki nem az a munka, amire az ország jól tudna használni

- felelte a kormányfő és elmondta azt is, alig várja, hogy "2018-ban is sorompóba lépjen".

Így annak a forgatókönyvnek, hogy ő köztársasági elnök legyen, míg helyette Lázár János vegye át a miniszterelnöki posztot, "nulla alatti a valószínűsége". Orbán azt fejtegette, mindenkinek megvan a karaktere, az államfői munka nem neki való, míg a miniszterelnökség igen. Ahogy a miniszter szó eredeti jelentésében is benne van, tovább akarja szolgálni így az országot, ezért a poszttól legfeljebb a választók távolíthatják el – fűzte hozzá.

A kormányfőt ismét kérdezték a halálbüntetésről és a menekültekről is. Míg szerinte a halálbüntetésről szóló vita 10 évig fog tartani, a menekültek kérdéséről most kell dönteni.

Ha most ellágyulunk, hanem leszünk férfiasak, nem fogunk ráismerni az országra 10 év múlva

- tette hozzá.

Orbán úgy gondolja, Magyarország csak annyit vállaljon, amennyi ereje van, és minden döntést nekünk kell meghozni, mert "ha egyszer hibázunk, nem lesz többet módunk kijavítani".

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Te már eddig is rengeteget tettél azért, hogy az országra ne ismerjenek rá még az ott élők sem! És nem pozitív tetteket örökítettek meg eddig sem és örökítenek meg eztán a jövőben az ánusz nyaló mamelukjaid!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Te már eddig is rengeteget tettél azért, hogy az országra ne ismerjenek rá még az ott élők sem! És nem pozitív tetteket örökítettek meg eddig sem és örökítenek meg eztán a jövőben az ánusz nyaló mamelukjaid!
Dr. Felipe
Ha maradt még benne egy fikarcnyi gerinc akkor 2018 ban megméretteti magát, persze ha az elmebaj nem hatalmasodik el rajta teljesen.
adrenalink
Ha a jelenlegi ellenzéki katyvaszon múlik, az is marad! Isten óvja Magyarországot!
pbalage
Lehet nem is éri meg 2018-at.
Elég szarul néz ki mostanában a maffiózó.
verőce21
Minden valószínűség szerint az is lesz, de remélem, csak 40%-os szavazati aránnyal. És kénytelen lesz két 10-15%-os párttal koalíciót kötni.
(Nem akarok senkit riogatni, de könnyen lehet, a kettő közül az egyik cigánypárt lesz.)
Hellcat
@szandokan: Valamit majd ki kell találniuk addig, hogy 1,5 millió szavazóból meg legyen a kétharmad.
Omarion Nebula
A felcsúti gnóm azt hiszi köztársasági elnökként ország nem tudná használni. Haha
Eláruljuk semmire nem lehet használni...
pbalage
@Hellcat: pl. 1 fideszes szavazat 100-at ér.
Toby
@szandokan: Amennyiben az a bizonyos 6 millió ( mondjuk nem ennyi, mert azért kaptak voksokat a pártok ) csak az esti adásokból lesz kíváncsi a választási eredményekre, akkor igen !
De ha nem, akkor le is csút meg vfel is csút és A'dios ! - Cosa Nostra !
keresztapa
Végre egy személy aki nem fekszik más ágyába mert a sajátja mindenek előtt van és csak magyar állampolgárként Magyarország érdekérvényesülését tartja elsődlegesnek. Képes az országért kiállni azt védelmezni. Mentes a megalkuvástói, párt ideológia nincs rá káros hatással. 2018 ban a legerősebb párt fogja adni az ország Miniszter Elnökét. Pénzért alakult pártok meg oda mennek, ahová valók, a társadalom szemétdombján van elég hely számukra is.
pbalage
@keresztapa: Valamit elcseszhettél.
Ezt a kommentet nem véletlenül a Ludas Matyiba szántad?
Freewolf
Minden valószínűség szerint Orbán lesz a miniszterelnök és ez így van jól! A liberális országrontók leszerepeltek és a hatalom közelébe se fognak jutni! Vicc a létük is!
wagabund
lári-fári..

ez az ember tud valamit. szerintem már a szavazási összesítő is ki van nyomtatva, és ott lapul egy páncélszekrényvben..várva, hogy kihirdessék...döntő fölénnyel Orbán a m.e.

nos, kedves ellenzék, főleg az emeszpé ehhez mit szól?
Mobil123
"A köztársasági elnöki nem az a munka, amire az ország jól tudna használni" - Hát azért én wc pucolónak tudnálak használni igazán mert az testhez álló lenne neked .
silber13
" A köztársasági elnöki nem az a munka, amire az ország jól tudna használni..."
Nem ezt mondta, vagy egyáltalán nem ezt gondolta, hanem:
' A köztársasági elnöki nem az a munka, amire az országot az utolsó fityingig ki tudnám használni
keresztapa
@pbalage: Elcseszésnek nem mondható, nem véletlenül nem nevesítettem a jövő M Elnökét mert nem akartam pártneveket, regnáló minisztert, azt a kommentelők személyes véleményére hagyom nevezze meg a kommentelő, hogy ő szerinte ki a legalkalmasabb az ország Miniszter Elnökének. Ki az aki az országot képes gazdaságilag és politikailag is úgy vezetni hogy a köz azt mondja ez a személy a mi Miniszterelnökünk. @Freewolf: vette a lapot és közölte valószínűsítette. @wagabund: Még vár az MSZP nyilatkozatára, hogy mit szól, ha szól egyáltalán, a nagy elhavazásában.
Freewolf
@keresztapa: Orbánnak az érdemeit még az ellenzői is kénytelenek elismerni! Az EU-ban a hiánycélokat csak mi valósítottuk meg maradéktalanul! Közben lett segély helyett közmunka, ami a dolgozó többség helyeslésével találkozott! Nem is olyan régen még arról cikkeztek, hogy Orbánt bibliai idézetekkel szedték szét, erre kiderül, csak Junker volt benyomva! Persze ilyenkor magyarázkodik! Sok érv szól mellette! Ha továbbra is kiáll az ország érdekeiért, a Jobbik nem tudja megverni! Amennyiben enged a huhogó bandának, Vona lesz az új miniszterelnök!
keresztapa
@Freewolf: Okos ésszerűek, gyakorlatiasak az érveléseid, nézzük hogyan vélekednek milyen érveléssel a kommentelők.
nyanya001
Isten óvja meg az országot !
Már eddig is sok(k) volt belőled !
Mézike
@Freewolf: Sztem a jobbik már megvette, vagy a fidesz a jobbikot? Mindegy!
Freewolf
@keresztapa: Magam nem a vágyaimat írom le, hanem igyekszem reálisan esélyeket latolgatni! Igaz, hogy vesztett Orbán a népszerűségéből, de ma még nem alternatíva vele szembe a Jobbik! Lehet berzenkedni és tagadni is, de attól az esélyek nem javulnak!
Gyurcsány, Újhelyi, Nidelmüller és a többi önjelölt egyszerűen nem hiteles, nem esélyes. Leszerepelt, hiteltelen politikusok, akik még hatalmat és fontosságot akarnak maguknak hazudozni! Az eredmény szinte nulla!
Freewolf
@Mézike: Nem hiszem! Vonáék az új farkasok! Nem akarnak a koncon osztozni. Miért hagyná magát Vona megvenni, ha önerőből is lehet esélye. Ő nem Semjén,m egy gittegylet vezetője! Neki szavazó bázisa van!
Mézike
@Freewolf: Egyre nagyobb szavazó bázisa van. És ezt használja ki Orbán azzal hogy sok mindent átvesz a jobbik programjából.
Freewolf
@Mézike: Jól látod! Valóban a népszerű elemeket lenyúlták a Jobbiktól! Orbán is ügyes, nem csak Vona! Maga a helyi és az európai baloldal tudja Vonát hatalomra juttatni. Ha belemennek Orbánba és kíméletlenül támadják, talán tudnak kárt okozni neki, de csak akkor, ha a gazdaság is hanyatlani kezd. Akkor a Jobbik karjaiba űzik a választókat. Nem kizárt ez a verzió, mert nagyon szeretnének már egy háborút, ami után ők kerülnének hatalomra!
Yoda69
Ha igy teljesit az ellenzek, akkor eleg jo eselye van ra. A helyettese pedig vono lesz, semilyent meg nyugdijazzak.
Mézike
@Freewolf: Nagyon sok megrögzött balos embert ismerek akik egyre gyakrabban nézegetik vonát...
A fidesztől elpártolók is hozzá menekülnek.
Nem kell ide háború.
Ha másként nem megy akkor a fidesz majd a jobbikkal fog kormányt alakítani.
Először volt a kisgazda párt, most kdnp...valahogy úgy érzem orbánnak mindegy kivel , csak ő kerüljön oda!
Freewolf
@Mézike: A libsik azért akarnak háborút, mert egyébként esélyük sincs! Akik az EU-ban olyanokat mondogatnak, hogy minden támogatást el kell vonni tőlünk és Tavares jelentést hazudoznak össze, csak, hogy megbüntessenek, azok mindenre képesek! Huhogtak ők már polgárháborúról is, nekik semmi nem elég drága a hatalomért!
És igaz, a Fidesz alternatívája a Jobbik és fordítva! Ebbe a libsik nem tudnak beleszólni!
dr. prédikátor
viktor szopkin!!! Én meg közt. elnök akarok lenni 2018-ban!!!Kapisi???
Mézike
@Freewolf: :-) Ha háborút akarnának akkor össze kellene fogni. de így hogy az egyik megy erre a másik arra, sose fog összejönni.
Ha végre letennék a nagy mellényüket egymással szemben akkor nyerhetnének háború nélkül is.
Freewolf
@Mézike: Ezek képtelenek összefogni, csak gyűlölködni tudnak!
Mézike
@Freewolf: Én inkább úgy fogalmaznék hogy a baloldalon még nincs olyan ember aki úgy tudná összefogni a jónépet, mint a jobb oldalt orbán.
Míg a jobb oldalin két párt van a fidesz és a jobbik , a többi nem számít addig a bal oldalon osztódással szaporodnak a pártok. Sajna így nagyon nehéz .
Freewolf
@Mézike: Ennek egy oka van! A baloldal képtelen összefogni, mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti! Ebből nem lesz összefogás!!!
Mézike
@Freewolf: Én azért reménykedem hogy összejön.:-)
Orbánék már egy egész ökröt megsütögettek. Nem gondolod?
Na persze ez relatív.
Freewolf
@Mézike: Mégsem zuhan számottevően a támogatottságuk! Ehhez tudni kell valamit! Mondjuk a Fideszben nagyobb az egység lényegesen, mint a szoci kis törpepártok között!
Mézike
@Freewolf: Zuhan az rendesen. De akik elhúztak mellőlük azok a jobbiknál kopogtatnak.
Freewolf
@Mézike: Ez így van! Majd elválik, mennyire lesznek képesek visszahódítani a választókat. Szerintem van még Orbánékban tartalék!
Mézike
@Freewolf: ésakkor eljutottunk oda ahonnan indultunk. Orbán a tartalékait a jobbik programjából meríti. Lesznek ők még puszi pajtások!
Hellcat
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
csa-csa
@Freewolf: "...mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti! "
ez a lényeg! szó szerint MINDENKI!
papa.49
@Mézike: Véleményem szerint meg mindvégig a hazugovics kottájából játszott, játszik a vonakondás ,,egy a tábor egy a zászló,,...
Mézike
@papa.49: Ugye? szerintem összejátszanak. Csak azt kell megfigyelni hogy az országban hány jelölt mondott le a másik párt javára.
papa.49
@Mézike: Együtt indultak az első polgári körnél, és még eddig nem g..izték le egymást, tehát töretlen a barátság, sőt a nyekernyikov imádat is egyezik, tehát szépen ,,összedolgozva,, mennek az úton...Az hogy a parlamentben néha feltesznek ,,kínos kérdéseket,, semmit nem jelent mert mikor szükség van a rosszabik szavazataira bőszen szavaznak a fütyisszel együtt...
kakaósbögre
én azért szívesebben látnám rabruhában a bíróság előtt.
keresztapa
@Freewolf: Gyűlölködésük onnan ered hogy az ideológiájuk a hatalomra van élezve, és amikor ideológiájuk már támogatottságát gazdasági téren elvesztette akkortól a gyűlölet vezérli őket nem az ésszerűség. Az ország részükre akkor jó ha ők uralják, más esetben minden jelzőt bevetnek az ország ellen. Bizonyították 14 éven át 1990- től. mire képesek úgy gazdaságilag mint politikailag. Önálló véleményük soha nem volt, csak a hasonulás a megfelelés az irányító hatalomnak, amely uralkodásuk biztosítéka volt.
nemjoezigy
Mit is mondott orbán?: "...elmondta azt is, alig várja, hogy "2018-ban is sorompóba lépjen"."
Írom amit mondott: ALIG VÁRJA. Tudjátok ez mit jelent? Az alig szó = az eredetileg ’kevéssé, kis mértékben’ jelentés.
Nálam egy államfő, kormányfő így nem beszélhet.
Ezek szerint, ha feketét mond, akkor fehérre gondol? Vagy fordítva.
Tehát ugyanúgy hiteltelen maradt, ahogy volt.
Éljen az arrogancia, éljen a nagytőke, éljen a fideSS?
Tényfeltáró
Savanyú a szőlő elnök elvtárs beéri már egy operatív poszttal is. Ja, hogy arra is választani kell.
silber13
Az az ábra, hogy mikor a hazudozásaid által életre hívott balhék kitörnek, nos akkor füled- farkad behúzva mások háta mögé bújni nem kimondottan férfias cselekedet. Igaz, te csúti Wallenstein?
Január
Ha az ellenzék ilyen nyámnyila lesz, mint amilyen volt, hogy még összefogni sem tud.
- A választás előtt hihetetlen volt számomra, hogy még tisztességesen össze sem tudtak fogni a baloldalinak mondott tömörülések, hogy mind csak a saját pecsenyéjét sütögette volna. - Amennyiben nem változtatnak a hozzáállásukon, úgy könnyű dolga lesz ismét a Fidesznek.
Egyébként a miniszterelnökséget ki kell érdemelni! - mindenkinek.
sziha
@keresztapa: @Freewolf: erdekes eszmefuttatasok. De inkabb csak seggnyalas. Bonyalas. Hogy lehet az, hogy jol megalapozott, erkolcsos beruhazast kartell-gyanu miatt leallit az EU? Hogy lehet, hogy a keresztenyi kormany vetette fel a halalbuntetest (Vona utan szabadon)? Hogy lehet, hogy a bortonok fenyevekkel jobban felszereltek, mint a korhazak, es az anyaszallok? Hogy lehet, hogy embereket kuldenek el munkajukbol, majd kozmunkaskent ujra foglalkoztatjak oket, lenyegeben szotyipenzert? Hogy lehet az, hogy ha az valasztok 20%-a rajuk szavaz, 2/3-os tobbseggel lopjak a napot az Orszaggyulesben? Hogy lehet, hogy egyre-sorra derulnek ki a lopasok, csalasok, sikkasztasok a kormany-kozeli emberkeknel? Sorolhatnam meg orakig ezt az atgondolt politizalast, amit ez a csocselek muvel, nemzeti cimszoval, de nem eri meg. Ja igen. Es mi az oka annak, hogy meg ennyi magyar nem hagyta el a hazajat? Az emmutnyocevezest valasznak nem fogadom el, ugyanis 5 eve ez a bagazs van odafenn. Kevesebb miniszterrel, de soha nem latott szamu allamtitkarral, stb. Az mas, tudjuk. A lenyeg az, hogy megint epulhet egy uj sportcsarnok.
www.168ora.hu/itthon/orban-ujabb-sportcsarnokot-igert-136157.html
sziha
@keresztapa: @Freewolf: www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/uj-kormanyterv-vegzettseg-nelkuliek-lehetnek-apolok-386500

Nos, akkor a kormanynak es az Orban-imadoknak mar meg van mentve az eletuk. Remelem, mas nem segit rajtuk.
keresztapa
@sziha: Neked az a véleményed amit leírtál, De általad javasolt Miniszter Elnök nincs jelezve? Te jelen körülményeket figyelve kit képzelsz el Miniszterelnöknek van egyáltalán vagy nincs elképzelésed a jövőt illetően, akire te is mondhatnád na ez a mi miniszterelnökünk?
verum
@keresztapa: - Miniszterelnök akar lenni? Ez most parancs, vagy alaptörvénybe van vésve?
Egyébként nem érdekel, hogy mit mond, az a lényeg, amit tesz.
sziha
@keresztapa: A velemenyemet egyszer mar megirtam. A jelenlegi politikai elit hirbol sem alkalmas meg kubikusnak sem, nemhogy kormanyzasra. Orban akkor legyen az en miniszterelnokom, amikor ra szavazok, de ne merje kimondani, hogy az o neveben Mo.-t sertegetik (ez diktaturakban van igy). A legnagyobb problema Mo.-n, hogy egyik politikus sem lat tovabb sajat zsebenel, es hatalomvagyanal.
Dr. Felipe
Csak hát g vicctor kommunista spicli elvtársnál nem azt kell nézni amit mond hanem amit csinál.
Úgyhogy előbb azért várjuk meg 2017 et míg lejár káder elvtárs mandátuma, mert g vicctor kommunista spicli elvtársnál sosem lehet tudni. Ma ezt mondja, holnap meg az ellenkezőjét. Ha mégis megméretteti magát 2018 ban (amit én kétlek) és sok lebutított magyar szavazót tud toborozni akkor valóban ő lesz. Clinton volt elnöktől tudjuk hogy g vicctor kommunista spicli elvtárs olyan fickó aki örökké szeretne uralkodni de azt is tudjuk hogy semmi sem tart örökké még g vicctor kommunista spicli elvtárs hatalma sem.
keresztapa
@Freewolf: Figyelj fel a gyűlölködő kommentekre nem a lényeget közlik, hogy szerintük ki lenne alkalmas az ország Miniszter elnöki posztjára akire kimondhatja ez a mi miniszterünk!
Ma 14:39 kor írt kommentemet nem olvassa el, a válasz kommentelő csak azt érzékeli, hogy most mindent bele tud adni felgyülemlett keserű haragjának! De nem is akar, vagy nem is tud, érveket felhozni. hogy ő kit is tudna elfogadni. Vagy csak egyszerűen közölni, hogy szerinte nincs alkalmas személy az ország Miniszterelnöki posztra.
dr lópicigáspár
2018-ban kinek a miniszterelnöke akar lenni? Csak a közszolgák maradnak ebben az élhetetlen országban. Meg a nyögdíjasok...
Dr. Felipe
„Tőlünk is mentek aktivisták a veszprémi és a tapolcai választásra. Aztán hazahozták a rossz hangulatot, mert nagyon sok helyen rájuk csapták a választók az ajtót. Volt, aki azt mondta, akkor szavaz a Fideszre, ha az ő háza is napról napra nőni fog” – mesélte az alpolgármester forrásunk. Azt mondta, ő még nem találkozott olyan Fidesz-taggal, aki örülne a vasárnapi zárva tartásnak. „Az emberek ’harácsolásról’ beszélnek, azt mondják, akkora a korrupció, mint a szocik idején”

Persze tudom hogy örökké szeretne uralkodni de 2018 ban már nem fog labdába rúgni.
justhpeter
dr. prédikátor biztosan számíthat egy szavazatomra 2018-ban.
Arról, hogy milyen foglalkozás lenne jó Orbánnak 2018-tól nem kell vitatkozni nekünk, mert ez ügyben egyszer már nyilatkozott. Egy interjú keretében már beszélt arról, hogy gyermekkorában egészen szakszerűen pucolta a disznóólat. Nem látom akadályát, hogy ehhez a hasznos munkához 2018-ban visszatérjen. Bár ha magamba nézek, szívem szerint én is jobban örülnék, ha ezt egy büntetésvégrehajtási intézet hizlaldájában tenné kormánya és a fideSS vezetősége aktív támogatásával. Megszolgálták.
nyanya001
@Mirabilis: Ha közt.eln. lenne, ott nem tudná ilyen pofátlanul helyzetbe hozni
a saját lábon álló családját, meg a haverokat !
sziha
@keresztapa: a valasz kommentelo nem lat ertelmes alternativat. Miert masra dobaljak kigyot-bekat, ha az Orban-rezsim uldozott el? Te is kimered mondani, amit a vezered: nincs mas alternativa rajt' kivul. Mintha azt mondta volna anno, hogy az ilyen nem alkalmas a kormanyzasra. Ja, az reg volt, ezt felejtsuk el. Ami meg a zemuttnyocev-ben tortent, az mintha tegnap lett volna. Az osszes lampavas disz ott tekozolja el a befizetett adot, ahol a szavazok erdekeit kellene kepviselni. A szakertoi kormanytol meg mar oly' messze vagyunk, mint Mako Jeruzsalemtol. Apropo... Szakertoi kormany... Itt a valasz.
papa.49
Pillanatnyilag xarban van a szekér, mert NINCS 2/3, a parlamentben, és azokhoz a törvénymódosításokhoz ami kellene hogy ,,elnöki kormányzás,, legyen nincs meg az erő, bár ha a rosszabbik beáll a sorba, lehetséges lesz az is...A hazugovics nem éri be a jelenlegi ,,gyenge elnöki,, poszttal, neki olyan kell, mint a franciáknál van, ez egy ,,hatalom mániákus,, pali...
szandokan
@Hellcat: 2/3 már biztosan nem lesz, de amíg nincs egy igazán ütős alternatíva, addig maradnak.
bakegya
@silber13: Nekem a KOSSUTH TÉR gyönyörűséges platánjai hiányoznak a legjobban és az országunk békéje-egy egész ifjú nemzedék-akik közül többek a tanítványaim voltak...
mariaberta
Ez ember már most ijesztget? Korán kezdi. Hol van még 2018?
Desischado
Szolgálja az országot?!?!?!?!? Hát én nem így látom. Várjuk ki a végét, ma ezt mondd, holnap meg azt. Valószínűleg az a gond, hogy köztársasági elnökként már nem lehetne úgy lopni, igaz? Ennek már megint elgurult a gyógyszere, mikor szolgálta ő az országot?!
Yoda69
@szandokan:
Milyen 2/3 te gyengeelmeju? Mar most sincs 2/3.
A jobbik fog kelleni ahhoz kormanyon maradhasson, ez mar most jol latszodik. Ezert lesz fideSS-jobbik koalicio, es naci vono a ME helyettes. Na ez persze az unios tagsagunk veget is fogja jelenteni.
bakegya
@papa.49: @Yoda69:" a góg és ma GŐG fia" lapáttal veri a koszt a magyarokra ,ami keményen vastagon derül már határainkon túl is-de ezek a saját zsírjukban dagonyázva folytathatják-de meddig?
Jozefina
Addig még néhány misével és béka menettel erősíteni kellene!!!
keresztapa
@sziha: Szakértői kormány jó jó : de ki legyen a Miniszterelnök? A te vezéred milyen alternatívát képes közölni a közzel amit az el is fogad? És kimondja ez igen ez a mi Miniszterelnökünk, na ez az az "alternatíva" ami hiányzik köz elfogadásához! Viszont erősen koncentrálni kell az alternatívára már mostantól, mert a szekér halad! Várakozásnál mindég az jelenik meg, hogy az várakozik akinek nincs elgondolása sem, arról, hogy mit is kellene tenni, hogy ne várakozzunk! @Jozefina: Az emberek menetelnek a békák ugrálnak! Vagy az emberek ugrálnak, a békák menetelnek? Furcsa hasonlat a pocsolya a szenny, a víz a tisztaság jele. Vagy van ez másként is értelmezve. Mert embereket nem hasonlíthatom békához, mint ahogyan a békát sem az emberhez! Vagy szenny a víz, a pocsolya meg tiszta? Az emberi tevékenységnek van emberi megnevezése, mint ahogyan az állati tevékenységnek is.
mate03
@keresztapa: Egyszerű a válasz! Bajnai Gordon! Egy év alatt gatyába rázta az ország gazdaságát! 2010-ben Orbán Viktor elismerte, hogy jó gazdasági helyzetben vettem át az ország irányítását!Egy olyan gazdasági szakember,akit Európában,mindenütt elismernek! Ide olyan miniszterelnök kell,aki ért a gazdasághoz,különben Magyarország,be zárhatja a kaput!Lehet itt libázni dumálni,akkor is ő az aki megmentheti az országot a pusztulástól!
keresztapa
@mate03: Véleményed tiszteletet érdemel mert kiállsz érvekkel mellette! Orbán is elismerte!
adrenalink
@mate03: Bajnaival az a gondom, hogy ő inkább szakember, kevésbé politikus, és ez most sajnos nem nyerő.
keresztapa
@adrenalink: Akkor a politikusnak áll a zászló, a szakember meg csak kisegítő tartóként van jelen aki a zászló állását segíti de nem viszi?
mate03
@adrenalink: Egy országot vezetni,nem politikai kérdés! Hanem szakértelem!A politikusok marják egymást,ahogy akarják,leszarom!Engem az ország sorsa meg a családom sorsa érdekel!
adrenalink
@keresztapa: Mert szerinted Orbán nem politikus? Szakembernek nem csúfolnám! De, ha visszanézed az előzőeket, Medgyessy hamar megbukott, Antall belehalt...
Anna Mária
@mate03: Teljesen igazad van, értelmes embernek abszolút nincs szüksége arra a színjátékra, amit a politikusok eljátszanak.
Január
@mate03, @keresztapa: Egy szakértelemmel megáldott jó szürke eminenciás kell, aki a politikai vezetésre hatni tud. Csak ez Orbán esetében nagyon nehéz, mert Ő legfeljebb a feleségére hallgat, aki a családja ügyeit intézi -főleg.
adrenalink
@mate03: Egyetértünk, de mégis a semmihez nem konyító politikusok határoznak az ország sorsáról! Ezért is utálom a politikát, és igyekszem távol tartani magam ettől a mocsoktól!
keresztapa
@adrenalink: Erről beszélek,hogy nem szakértelemmel van a vezetés, hanem a pártvezetésévei. A párt határoz, a kormányban! @Január: megállapítása a nyerő! Csak nevesíteni kéne a szürke eminenciást. @adrenalink: igaz,hogy politikusok határoznak az ország sorsáról, a politikusokat többségükben a pártok listájáról kerül a parlamentbe, nem szakértelem az erősségük, sőt hiányba szenvednek a szakértelemnek.
reseva
Remélem már nem sokáig számít, hogy ő mi akar lenni. Egyébként is mondott már olyat, ami nem pont úgy volt. Már igazán lejárhatna az ideje.
kukac50
Akkor az egész országot Putyin fogja megkapni. A szegények addigra már nem élnek, éhen halnak.
kata53
Ne akarjon! már tegnapelőtt lemondhatott volna. Meg se kellett volna választani!
adrenalink
@keresztapa: Azt írja Január, hogy szakértelemmel megáldott emberre van szükség. Ott volt Gyurcsány. Közgazdász, sikeres üzletember, vállalkozó. Mit csinált mint min.elnök? Nem ő hatott a politikusokra, inkább ő hasonlott meg velük! Hazudozott a hatalom megtartása érdekében, sz@rt az országra...
Én alapból optimista vagyok, inkább félig telinek szoktam látni a poharakat, de ebben a kérdésben sajnos egy csepp vizet sem látok a pohár fenekén...
Dr. Felipe
G vicctor kommunista spicli elvtárs 2018 ban már annak is örülne ha lik van a valagán és tud fingani, nem hogy miniszterelnök.
2018 ban a fideSS is már csak történelem lesz. Nem lesz több "folytatjuk" program mert már tudjuk hogy az mit jelent.
mate03
@adrenalink: Azért mert ők nem voltak szakemberek! Antal történész volt!Medgyessi bár közgazdász volt,de mindig a bank szférában dolgozott!
mate03
@adrenalink: Gyurcsány soha nemvolt közgazdász! Az elhíresült Öszödi beszédet ha valaki elolvassa,és tudja értelmezni annak tudnia kell,hogy akkor Gyurcsány a pártvezetésnek mondta azt hogy (basszátok meg)végre dolgozni is kellene,nemcsak pofázni!Ezen úgy megsértődtek,hogy nem a Fidesz hanem saját pártja buktatta meg!Azóta sem tud az MSZP-talpra állni,mert nincs egy karizmatikus vezetője!
adrenalink
@mate03: A wikipédia szerint 1990-ben Közgazdaságtudományi Karon egyetemi diplomát szerzett levelező tagozaton.
A miniszterelnök ne legyen pártkatona! Támogatom. De nem jó a történész sem, a bankos közgazdász sem, szerintem a politikussá vált közgazdász /Gyurcsány/ sem, akkor kérdem én megszületett már az az ember, aki igazán alkalmas lenne az ország hatékony vezetésére?:-)
EcsiAntal
Reméljük is hogy Ő marad ---a komcsi utódok egyszer már eladták --elárulták --kifosztották országunkat --mindig csak multik seggét nyalták --soha --soha --nem álltak ki a magyar emberekért --ha ne adja Isten ezek a csavargók lennének --de nem lesznek --hatalmon akkor az országnak vége lenne --rabszolgák lennénk a saját országunkban --lenne mit eladni megint --jönne az IMF hitel --eon --gáz --viz --sukoró --velencei tó --minden zsidó kézbe kerülne --jöjjön a JOBBIK már csak bennük lehet bízni hogy megmaradjon a még megmaradt magyarságunk !!!
HQ
"Orbán 2018-ban is miniszterelnök akar lenni"

- Ember tervez Isten végez.
(ha Isten mégsem végezne ezzel a nemzetgyilkossal, akkor majd az emberek fognak)
stirliitz
Lassan teljesen mindegy, nem nagyon van már mit tönkretenni.
keresztapa
@EcsiAntal: Ez is jó meglátás, tagadhatatlan érvekkel, ezt már a történések bizonyították tagadhatatlanul, de még mindég vannak a parlamentbe kettősség alatt, amit a jobbik kifog
seperni mint az új seprű.
vitriol
@stirliitz: tévedsz! Ha orbán marad, majd megmutatja, hogy még mit tud tönkretenni
vadsanca
Addig amíg az emberek otthon ülnek a s...ükön és lesz kiket megvesztegetni, addig ebben az országban diktatúra lesz! A jelenlegi helyzetet is köszönjük a lustáknak és akik eladták a becsületüket! A szörnyű az, hogy Ők is ugyanúgy szidják a rendszert. Mikor lesz kötelező a szavazás M.on? Valószínű azt nem érem meg! Pedig ez hozná a döntő változást!
Knapp75
@mate03: Gyurcsány 2007-ben ki mert állni a Közgázon előadást tartani gazdasági kérdésekről a hallgatóknak, miközben tv felvétel készült.
Meg lehet nézni, elérhető a neten most is.
Knapp75
10 év múlva Orbánra nem fogunk ráismerni, nem az országra!
Példának okáért 10 évvel ezelőtt még azon dolgozott, hogy valahogy "elkerülje" az egykulcsos szja bevezetését vagy hogy ne legyünk Oroszország elkötelezettjei a paksi erőművön keresztül...
vitriol
@EcsiAntal: ahogy orbán "kiáll az emberekért", azt 600 ezer éhező kisgyerek bánja. de a te fajtádat ez hidegen hagyja
Január
@Knapp75: Gyurcsány közgazdász, a környezete is..., Orbán jogász...

...merjünk nagyot álmodni! Van is realitása, hiszen az ellenzék konvergál a 0 felé...
Egy miniszterelnökséghez választást kell nyerni. Ki is tudná az ellenzék részéről megnyerni.
Ne felejtsük el az elmúlt választáson a "baloldali szövetséget". Ők csak a Fidesznek tudták megnyerni a választást. És ma?
telegdilaci
@Knapp75: Ezt nevezik köpönyeg forgatásnak! Olyan mint a szivárvány.az a lényeg hogy az Ő és a csatlósainak tele legyen a zsebe!!
papa.49
Világos, KE. ként nem tud annyit lopni mint ME. ként ilyen egyszerű a képlet))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.