A parlament előtt van ugyanis egy módosító javaslat. Eddig 5 évig kellett a pénzt állampapírban, az úgynevezett Stabilitási Megtakarítási Számlán tartani, hogy utána az adóhatóság ne kérdezősködhessen.

Ha a mostani javaslatot elfogadják, elég lesz ugyanerre egy év és 10 százalék adó megfizetése – hangzott el az RTL Klub Híradójában. És ez akkor is igaz, ha valaki besétál egy bőrönd pénzzel valamelyik bankba. Senki nem kérdez majd tőle semmit.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hogy mi is ez pontosan:
vanholnap.hu/orban-allami-penzmosot-nyitott-a-gazdagoknak-a-nav-nem-vizsgalhatja-a-bunozoi-penzek-eredetet/
Miközben harcolunk a korrupció ellen, a pénzmosás ellen. Miközben a bank 100.000,- átutalásnál megkérdezheti, hogy ugyan ezt milyen jogcímen, ahogy azt egy ismerősömmel megtették. Miközben szigorítjuk a vállalkozások számlavezetését, hogy nehogy előfordulhasson ellenőrizhetetlen fillérmozgás...
Persze megint a szegényeknek kedveznek, hiszen akár már potom 5.000.000,-ot is betehet bárki, aki épp csak elszámolni nem tud az eredetével. Eközben 300,-os bliccelőket öten tepernek le, mert azok az igazi tolvajok, nemzetünk ellenségei. Na igen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@human: Pénzhiány van, na meg felgyűlt egy csomó fekete lóvé, ki kell pucolni.
Hogy te mennyit adózol hozzájuk képest, az nem érdekli őket.
Neked az a dolgod, hogy legyél elégedett! :)))
nemjoezigy
Ennek sokkal, de sokkal nagyobb hatása lesz. Gondoljunk bele: mostantól legalizálni lehet a "rendszerváltás" óta az olajos ügytől kezdve minden eddig le nem buktatott pénzeredetet.
Persze még bizakodhatunk, ha ez után a rablóbanda után BECSÜLETES emberek kerülnek az Ország élére, akkor a "rendszerváltás" idejéig visszanyúlva számon lehet kérni az azóta volt funkcionáriusokat, rokonsági köreiket és a gyorsan meggazdagodottak a rokonaik, ismerőseik adóbevallásait.
nemjoezigy
Ennek és a többi orbáni szegény ellenes intézkedésének egyenes következménye lehet (kis áthallással) egy része már meg is valósult: "a városban éles határ alakult ki nincstelenek és jómódúak között: az Iszlám Állam tagjainak magánkórház és jó szolgáltatások jutnak, miközben rengetegen küzdenek a megélhetésért. Keresztre feszítések, lefejezések történtek, akár cigarettázásért is megostorozhatják a lakosokat."
Hellcat
lehet tapsolni fidesznyikek! Hála nektek a kormány még magasabb szintre emelte a korrupciót!
justhpeter
Egy hetet kérek csak.
Hétfő: Ellopok 100 milliót.
Kedd: Kiviszem Bécsbe, beteszem számlára
Szerda: Igazolással kiveszem és hazahozom
Csütörtök: Leadom 1 évre az államnak 10% adó mellett.
Péntek: Panasszal fordulok az Alkotmánybírósághoz a borzasztóan magas adó miatt

Nem ezt hívják intézményesített rablásnak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.