A Velencei-tónál uniós pénzből felújítanak két mellékutat. Ezt már lehetett korábban is tudni, hiszen L. Simon László államtitkár maga írt erről a helyi lapban.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. végzi majd a munkát, most pedig az is kiderült az uniós pályázatok honlapjának hála, hogy mindez 795 millió forintba kerül majd – írja a Vs.hu.

A kormány korábban közölte, hogy a felújításnak semmi köze sincs ahhoz, hogy L. Simon László államtitkár panziója is ezen út mellett van, a valóság ezzel szemben az, hogy azért kell megjavítani, hogy az ott közlekedő Volán-buszok minőségibb utakon járhassanak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A rohadt életbe, hogy nics olyan szerencsém, valamelyik csürhetag az utcánkban lakna !
Itt utoljára a törökök újították meg az utat !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Ha azt vesszük, hogy az egész ország láthatja, ahogy kezüket-lábukat törve rohannak minden utat felújítani, ahol buszok járnak, akkor persze így igaz. :)))
KERKA
Vannak olyan falvak, ahova egy eső vagy havazás után bemenni sem tudnak a buszok. Vannak olyan utcák, ahol 20 percenként mennek a számozott buszok, akkora gödrök vannak, hogy nyugodtan leandert lehetne ültetni bele. Ez nem érdekes.
Simon panziója meg teljesen véletlenül éppen jókor van jó helyen. Nem az isten háta mögött, nem egy lóistálló mellett, nem a hostellon fölfelé, hanem a központban. Minden más csak téveszme:))
volvós
Milyen " szerencse ", hogy egy NONPROFIT nyerte el az L.Simonka
panziója elötti út aszfaltozását...és mennyiért ???
justhpeter
Nálunk ezen a téren minden szupi. Aztán elmentem alulról a Ferihegyre olyan úton, ahol a két volán busz szembemegy és az egyiknek félre kell állni. Nem mifelénk, Pesttől 25 km-re. Vajon hogy lehet, hogy erről L Simon nem tud ? Persze, az keletre esik Pesttől, az nem érdekes. Ott még nincs egyik fideSS bérencnek sem semmiféle ingatlana.
Senara
Nemzet költőjének jár aszfaltozott út , " mert munka "sietnie kell ... a verse részletét idézem ..." büdös vagyok meg kell fürdenem kimosnom a seggemből az elmúlt három nap papírdarabjait ...
Toby
A rohadt életbe, hogy nics olyan szerencsém, valamelyik csürhetag az utcánkban lakna !
Itt utoljára a törökök újították meg az utat !
papa.49
Milyen érdekes???
Pont az egyik a ,,fűzfapoéta,, utcája!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.