Harangozó Tamás (MSZP) az április végi kaposvári trafikos gyilkosság kapcsán bírálta a trafiktörvényt a parlamentben. Az ellenzéki politikus szerint a trafikok elosztása fideszes pártszempontok alapján, korrupt módon történt, közben nem szorult vissza a fiatalkorúak dohányzása, a cigarettacsempészés virágkorát éri, az adóbevételek csökkennek, és soha nem látott bűnözési hullám indult el.

Harangozó úgy fogalmazott:

(...) ez a trafikkoncesszió nem szólt másról, minthogy Lázár János darabra és kilóra megvegye a Fidesz helyi vezetőit, kongresszusi küldötteit, hogy előkészítse saját, párton belüli hatalomra jutását.

Hozzátette: a kormánypártiak úgy viselkednek, mint "patkányok a süllyedő hajón", ahelyett hogy változtatnának, bedobják a halálbüntetés "ordas gumicsontját". Harangozó Tamás közölte: ahhoz, hogy Orbán Viktor ki tudja alakítani álláspontját, segítenek, letesznek egy tükröt az ülésteremben lévő helyére, hogy szembenézzen "a démonjaival". A tükröt frakciótársa, Heringes Anita tette le.

Lázár Jánost – aki nem tartózkodott az ülésteremben – L. Simon László vette védelmébe. A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint a politikai demagógia gyalázatos példája volt Harangozó felszólalása, amely méltatlan az Országgyűléshez, és bármennyire szeretne éket verni a szocialista politikus Lázár János és Orbán Viktor közé, ez nem fog sikerülni. Kijelentette: a Fidesz egységes, a Fidesz-KDNP szövetsége töretlen, a kormány kellő erővel végzi a munkáját.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ha jól értem a fidesz érdemben nem válaszolt most sem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Sajnálom L. Simont, megint végrehajthatatlan feladatot kapott. Így sikerült is alámúlnia önmagát.
Desischado
l simontól nem lehet mást várni. Eladta magát réges- régen. Harangoznak tökéletesen igaza van. És szerintem rátapintott a lényegre, lézert illetően!
mate03
@Desischado: Végig hallgattam,nagy költőnk,L Simon úr,válaszát!Pont vacsoráztam.Nagyon kellene híznom,de egy falat nem csúszott le a torkomon! Ezek a majmok próbálják védeni a védhetetlent!
Desischado
@mate03: El is hiszem, hogy el ment az étvágyad. Ezektől egy tisztességes ember gyomra felfordul. Tanulság, nem evés közben kell őket figyelni! És virtuálisan küldök neked 8 kilót, tőlem!
mate03
@Desischado: Látod, annyival már meglennék elégedve!
kukac50
Kiállhatna az a politikus a Nép elé aki kitalálta az egész trafik törvényt,átrendezést.
Vállalva annak következményét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.