Semjén Zsolt szerint a baloldal felelőtlen, Magyarország-ellenes propagandát folytat, amikor meg akarja akadályozni, hogy a kormány megvédje a magyar embereket a kontroll nélküli bevándorlók tömegétől.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatón úgy értékelt: a baloldal kétszeresen felelőtlenül és álságosan viselkedik. 2004-ben a külhoni magyarok kettős állampolgársága ellen lépett fel, most pedig ugyanez a baloldal ismét felelőtlen, Magyarország-ellenes propagandával akarja megakadályozni a veszélyes migránsok elleni fellépést.

Semjén Zsolt ugyanakkor azt mondta: abban nincs és nem is lehet vita, hogy az emberiesség nevében hozzá kell járulnia minden civilizált országnak ahhoz, hogy akik akár gazdasági, akár politikai okokból kényszerülnek menekülni, azok emberi életet élhessenek a saját szülőföldjükön.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Én álságos, Magyarország-ellenes KDNP-s propagandára panaszkodom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Én álságos, Magyarország-ellenes KDNP-s propagandára panaszkodom.
hőguta
2004-ben egy álságos szavazást tudtunk le.
Most egy álságos kormányunk veri a hisztit. A törpepárt csak a lejáratásban teljesít jobban, nem a kormányzásban.
Anna Mária
Én pedig gyorsan lefordítom a magyar miniszterelnök-helyettes és nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszter álságos szavait több nyelvre, hadd legyen tudomása a civilizált világnak arról, milyen gusztustalan a magyar kormány.
Még fizetnek is érte. :)))
Senara
Láss csodát Semjén Zsolt felébredt , és doktorijához (az a hír járja)hasonlóan lemásolta elmúlt napok Gyurcsányozását .
soljanka
@Anna Mária: De jó, akkor segíthetsz: én a scheinhellig-et ismerem, de a verlogen-t is sokszor olvasom. Ebben az esetben szerintem az első a helyes.
Anna Mária
@soljanka: Scheinheiligkeit, Verlogenheit, Doppelmoral, Heuchelei usw. :)))
Hellcat
@verum: Meg, hogy egy olyan álkeresztény párt pofázik itt bele dolgokba, akik önállóan be se jutnának a parlamentbe...a KDNP csak egy fertőző kelés a fidesz valagán.
nyanya001
Szent Kleofás!
Ez a retek beszél álságról ?
Freewolf
Kivételesen teljesen igazat adok Semjénnek!
verum
@Freewolf: - meglepődtem volna, ha nem.
Freewolf
@verum: Nagyon egyszerű a véleményem! Nem kell ide bevándorló! Fizessék meg a magyarokat és lesz elegendő gyerek!
verum
@Freewolf: - lehet, hogy te sem élnél, ha nem lennének bevándorlók.
Sőt, a magyaroknak sem lenne "ezeréves birodalma".
Aztán meg nem beszélhetsz minden itt élő magyar állampolgár nevében!!!
verum
@verum: - még valami. Az ember több (még akkor is, ha magyar) mint szaporodni akaró lény.
Ember! És embernek (de még sokszor állatnak is) szokása, hogy segít másokon akkor is, ha nem a saját falkája tagja, sőt még akkor is, ha ezzel rosszabbul jár.
Semjén vajon olvasta a Bibliát? Hogy te egyetértesz egy embertelen véleménnyel, az a te dolgod. De aki kereszténynek vallja magát, attól álságos, istentelen!
verum
@Freewolf: -még valami. Az ember több (még akkor is, ha magyar) mint szaporodni akaró lény.
Ember! És embernek (de még sokszor állatnak is) szokása, hogy segít másokon akkor is, ha nem a saját falkája tagja, sőt még akkor is, ha ezzel rosszabbul jár.
Semjén vajon olvasta a Bibliát? Hogy te egyetértesz egy embertelen véleménnyel, az a te dolgod. De aki kereszténynek vallja magát, attól álságos, istentelen!
Freewolf
@verum: Szép a felebaráti szeretet, de akkor sem kell ide bevándorló. Természetesen jöhetnek az orvosok, mérnökök, de képzetlenek, analfabéták nem kellenek!
Aztán azt se felejtsük el, hogy befogadtuk a románokat, szerbeket, szlovákokat, ruszinokat és erre elvették az ország kétharmadát! Ezt szeretnéd megint? Legyen két megyénk kis Szomália? Hát nem!
Freewolf
@verum: Mókuska!
Én a többség nevében beszélek! És te?
eszegfu
@Freewolf: 11:50 Én bizony nem gondoltam sem a bevándorlók megakadályozására, sem pedig arra, mennyit is kaphatok az államtól, ha szülök 1-2 gyereket. Csak kiváncsiságból...Neked vannak gyermeikeid? Nem kötelező válaszolni, ha nem akarsz!
hőguta
A mindenáron elutasító magatartás, csak értetlenséget gerjeszt. Ezt a békát úgy is le kell nyelni, vagy olyanná válunk, mint ahonnan elmenekültek!

"Én a többség nevében beszélek! És te?"
Ettől még nem vagy okosabb!
verum
@Freewolf: - én a magam nevében beszélek, nem úgy mint te, aki a gazdáid véleményét szajkózza.
De légy erős, még a gazdáiddal együtt sem vagy többség, legalábbis bizonyíthatóan nem.
A kétharmad nem az ország kétharmada.
Mókuskának meg becézd azt, aki pénzért ezt is engedi.
Freewolf
@eszegfu: Van egy fiam! A muris az, hogy épp Kínában dolgozik most!
paolo006
@Freewolf: 27%. Az mióta többség lángelme? FideSS matek mi?
Freewolf
@hőguta: Ha a többségnek ez a véleménye, akkor majd a kisebbségi véleményt erőltetjük rájuk! Szép orwelli világ lenne.
eszegfu
@Freewolf: Ne hecceld már Verumot ezzel a "többség"-gel! Te is számszerüen pontosan tudod az adatokat, sőt többször is megvitattuk: valóban az Országgyülésben 2/3-os többségben vannak, de M.o. szavazóképes lakosságának csupán a 24 %-a. Ha pedig itt a Propellert nézem, akkor kb. 6-7 ember fidesz-kdnp-, ill. jobbikos a többi ellenzéki, tehát mondhatom, hogy a többség nevében beszél Verum.
Freewolf
@paolo006: A parlamentben a majd kétharmad mióta nem többség?
A 27%-hoz számítsd hozzá a nem szavazókat és kijön a kétharmad! Matek nem megy?
eszegfu
@Freewolf: Kösz. az információt! Nem birom kihagyni, már bocs...de ez is a Jobbik keleti nyitását reprezentálja!
Freewolf
@eszegfu: Picit másképp látom! Nézem a baloldalt! Szerintük rájuk szavaztak volna. Szerintem pedig az a logika áll meg, hogy aki nem ment el szavazni, az egyetért a többség véleményével. Ha nem értett volna egyet elmegy és levoksol!
verum
@Freewolf: - már a parlamentben sincs már meg a kétharmad, ha jól tudom. De az ország nem a parlament és az országban nincs kétharmados többségetek.
Mégis úgy viselkedtek, mintha többségben lennétek, sőt mintha csak ti lennétek a magyarság. Az egész lényetek át van már itatva hazugsággal.
Undorító még virtuálisan is "beszélgetni" veled.
Freewolf
@eszegfu: :-)))))))))))))))))))))) Megnevettettél! Nagyon jó fricska volt és ült!
Freewolf
@verum: Nekem nincsenek olyan averzióim, mint neked! Én szívesen beszélgetek bárkivel, aki nem azonnal személyeskedéssel kezd! Nem tetszik a Fidesz? 2018.-ban ne szavazz rájuk!
Le kell nyelned a békát, mert bizony többségben vagyunk.
eszegfu
@Freewolf: 12:33 Én pont az ellenkezőjére gondolok: akik nem mentek el, azok nem értettek egyet, igy nincs meg a többség, vagyis csupán nézőpont kérdése. Ezzel kihirdetem a "számháboruban" a döntetlent! Meddő vita lenne.
eszegfu
@Freewolf: 12:34 Kösz. az elismerést!
Freewolf
@eszegfu: Most aztán, hogy ki miért nem ment el szavazni, hát nem tudjuk megmondani! Az viszont tény, hogy a kétharmad lemorzsolódott! Ez nagy füles volt a Fide3sznek, lehet, hogy tanulnak belőle!
Freewolf
@eszegfu: Ugyan! Ami jó humor, az jó humor! A legjobbat magamon tudok derülni!
verum
@Freewolf: - csak annyira kell lenyelni ezt a békát, amennyire a Fidesz tette ellenzékként.
Csak nem olyan mocskosan és nem olyan agresszíven.
Bercifiu
@Freewolf: A 2,5 millió nem a többség a 8 millióhoz.
Bercifiu
Zsótikám! Nem az állampolgársággal van baj, hanem a szavazati joggal. Te mint állítólagos keresztény, mit szólnál, ha a szomszédodba lakó pap mondaná meg, hogy hogyan oszt be a jövedelmed, vagy milyen iskolába járasd a kölyköd, Rohadékok vagytok mind.
Freewolf
@Bercifiu: Ha visszaolvastad a kommenteket már beszélgettünk arról, hogy miképp tekinthetünk a nemszavazókra! Ha a Fidesz nem sajátíthatja ki őket, akkor a baloldal milyen jogon tenné?
A választási törvény szerint a leszavazók kétharmada a kétharmad! Átírnád a törvényt? :-)
verum
@Freewolf: - de nem az ország kétharmada. És nincs joga a kormánynak csak a szavazó kétharmadát (?) tekinteni az egész országnak!
Ha megteszi, akkor diktatúra van és elfelejtette Viktorod, hogy mit is rövidít a FIDESZ!
Freewolf
@verum: Olvasd már el végre a választási törvényt! A leszavazottak voksai alapján osztják ki a mandátumokat! Demokratikusan egy dolgot tehetsz! Beszélsz a nem szavazókkal, hogy menjenek el legközelebb! Ja és a választási törvényünkbe az EU sem kötött bele! Milyen diktatúráról vizionálsz akkor?
prime777
@verum: Nem felejtette el,hogy mit jelent.
Fiatal Diktátorok Elegáns Szövetsége.
Mondjuk ezt is jelentheti.:DDD
Hehe csak vicceltem.
Freewolf
@prime777: Akár lehet az mSSzp-ével is szórakozni! Vagy legyen demokratikuSS és liberáliSS? Csak kreatívan!!!
verum
@Freewolf: - azért kell beszélni a demokráciáról, mert a többség nem ad MINDENRE felhatalmazást. A kétharmados többséggel rendelkező kormánynak is el kell számolnia, nem lehet a korrupicó, a mutyi következmény nélkül.
És nem uszíthatnak következmény nélkül bevándorlók, zsidók ellen, mint ahogy most legutóbb Széles Gábor is teszi!
Ezt nektek még sokáig kell magyarázni, mert láthatóan nagyon nem akarjátok megérteni!
Nem királyt emeltek trónra, hanem egy szolgát választottak meg, akinek az országot kell szolgálnia!
Freewolf
@verum: Belinkeltem a Magyar Hírlapból egy cikk részletet, hogy más EU-s országok hasonló, sőt néha durvább plakátokat alkottak. Legyél olyan jó és mondd el nekem, hogy a spanyolok, dánok, osztrákok miért tehetik meg azt, amiért most a Fideszt szidod?
A kormány mikor uszította zsidók ellen? Jártál a József városi volt pályaudvar felé! Épp holokauszt központ épül, ahogy elnézem milliárdos tétel lehet! Mikor valamelyik rabbit leköpték, Áder személyesen ment el megkövetni. Tehát miről beszélsz?
A mutyikra nem tudok mit mondani, tegyél feljelentést elvégre demokráciában élünk!
Anna Mária
@verum: A demokrácia nem a többség korátlan uralmát jelenti, hanem éppen ott van a lényeg, hogy a valódi demokráciákban a fékek és ellensúlyok biztosításával akadályozzák meg egyes csoportok kizárólagos hatalomra jutását.
Ez az, amit a magyar lakosság nagy része mind a mai napig nem értett meg, és azt hiszi, hogy a demokrácia egyetlen ismérve a szabad választás.
Éppen elég diktatúra van a világon, ahol szabad választásokat tartanak. Már Magyarország is ezek közé az országok közé tartozik.
verum
@Freewolf: - először is: propeller.hu/itthon/3116844-szeles-gabor-egy-naci-lap-rasszista
Aztán meg miből gondolod, hogy csak a Fidesznél ítélem el azt, ami nem tetszik?
Lehet, hogy neked magyarázat és elfogadott, ha másutt is, akkor itt is, nekem nem!
verum
@Anna Mária: - igen, a magyar lakosság élén a Fidesszel, a kereszténydemokratákkal és a Jobbikkal.
És azt hiszik, a többi nem lát, nem hall és nem beszél. :-)
Freewolf
@verum: Olvastam a Szélesről szóló cikket. Miért nem mondhat ilyet Széles? És ha igaz? Vagy az a baj?
verum
@Freewolf: - az a baj, hogy megint minden zsidóra kivetül az utálat és a bevándorlókra.
Ugye nem érted?
Anna Mária
@verum: Valahol joggal hiszik azt, mert nem nagyon hallani, hogy bárki is tiltakozna a fasizmus ellen.
Freewolf
@verum: Te azt nem érted, hogy a nácizás kontraproduktív? Azt sem érted, ha valamit erővel tiltanak, mindenkinek megfordul a fejében, hogy igazság lehet benne?
verum
@Freewolf: - nem, ezt nem értem. Mert én a magam fejével gondolkozom és szeretem az igazságot.
Meg sem próbálom ezt veled megértetni.
Toby
Tömjén kijózanodott, vagy csak pusztán elfogyott a misebor, hogy megszólalt ?
verum
@Anna Mária: - ebben nem értünk egyet. Hallatják hangjukat sokan, legfeljebb nem olyan pofátlanul és nem olyan pimaszul, mint az antiszemiták és rasszisták.
A baj az lehet, hogy arra már nem is nagyon figyelnek, ami nem tenyérbemászóan nyilvánul meg.
Freewolf
@verum: Drága barátom!
Az igazság szubjektív dolog!
Ha az USA polgárháborújára gondolok, eszembe jut a déliek egy indulója, ami passzol ide: Ami nektek szabadság, az nekünk kínhalál!- énekelték Longstreet tábornok katonái!
Ha szereted az igazságot, miért nem gondolod át azt? Szóval legyen igazság! Kell nekünk özön képzetlen bevándorló? Még a saját cigányaink helyzetét sem oldottuk meg, de ezt egyik EU-s ország sem. Kell most akkor új baj a nyakunkba?
verum
@Freewolf: - maradjunk a szimpla nicknév említésénél, mert a barátomnak sem tekintelek.
Az igazság meg nem szubjektív, főleg annak nem, aki hiszi Isten igazságát.
Hogy milyen "problémákat" old meg a kormány, azt látjuk. Sem cigányok, sem bevándorlók nem érdeklik, csak hátráltatják a stadionépítésekben, meg a Várba költözésben, meg a vadászatokban.
A bevándorlók segíthetnék is az ország fellendülését, még ha Viktorod szerint olyan hangosan dübörög is. Önző, hazug és szeretetlen egy társaság vagytok.
coyote3
"...minden civilizált országnak ahhoz, hogy akik akár gazdasági, akár politikai okokból kényszerülnek menekülni, azok emberi életet élhessenek a saját szülőföldjükön."
Zsóti, zsóti, ha ezt a nyelvedhez nőtt ülep elolvassa, megmossa a fejed alaposan :)
verum
@coyote3: - főleg, ha azt vesszük, az Eu-tól mennyi segítséget kapott Magyarország és azt sok mindenre fordították, csak arra nem, hogy ne meneküljenek innen sokan, a saját szülőföldjükről az emberek az emberi élet reményében, ami itt lehetetlen.
Zsóti, az emberiesség nevében is megbuktatok!
Freewolf
@verum: Hát, ha zavar egy értelmes ember barátsága, ám legyen, de nem erőszak a disznótor! :-)
Ami a cigányokat illeti, ne mondd már, hogy Balog nem özön pénzt tapsolt el a felzárkóztatásra. Valahogy sehol a világon nem sikerült még. Akkor a világ a hibás?

Milyen haszonnal jár egy teljesen eltérő kultúrájú, vagy kultúra nélküli, képzetlen, nyelvet nem beszélő ember? Tessék, válaszolj!
verum
@Freewolf: - Balog nem az egész cigányság, hanem politikus, mint a többi, aki eltapsolja az ország pénzét.
A hibás meg az, aki mindenkit egy kalap alá vesz. Tudom, ez nehezen megy bele a fejedbe, mert sok más nem odavaló van ott.
Nem ismered a bevándorlókat, hogy hány több nyelven beszélő, sőt diplomás is van köztük. Azon kívül nem kell mindenkit befogadni, mert nem akar mindenki itt maradni.
Aki meg dolgozik tisztességgel, annak lehet eltérő kultúrája, legalább lesz neki, nem úgy mint a hazai csőcseléknek, focihuligánoknak.
Tessék, válaszoltam!
Freewolf
@verum: Balogh a felzárkóztatásért felelős államtitkár! Talicskán tolják a pénzt az integrációba! Ki tehet róla, hogy nincs eredmény?
Na akkor ha itt tartunk, azt mondom, fogadjuk be, aki művelt, jó szakmája van és hajlandó asszimilálódni. A többi viszont nem kell. Úgy tűnik ugyan azt mondjuk!
Dr. Felipe
Csak hát az ábra szerint az álságos, uszító propagandát a jobboldal nyomja és nem fordítva.
prime777
Lehet megköveztek de igaza van a miniszterelnöknek.Nem kellenek ide még bevándorlók is.Van nekünk elég bajunk és legalább munkát sem vesznek el egy magyartól.Befogadtunk már mi annyi népeket.Elég kell legyen!Tudom nem szép ez de valahogy sajnos védekezni kell.
prime777
@Dr. Felipe: Mindig is ők nyomatták.Az uszítás mindig jobboldalról jött.Ha nincsen fidesz akkor ma nincsen ennyi gyűlölet és utálat.A hatalom érdekében,hogymegszerezzék semmitől sem riadtak vissza.Meg kell nézni mi volt 2010 előtt.A jól kitalált 300 forintos vizitdíj miatt is milyen "bulit" csináltak.Akkor 2006-ról nem is beszélve.És senki sem olyan hülye,hogy akik ott voltak és robbantottak,valamint kocsikat gyújtottak fel azok reggel csak gondoltak egyet és azt mondták:te Józsi ma van a nap a felkelés napja ki kellene menni kicsit tombolni és rombolni.
Hagyjuk már!
Kommunistázás,libsi-bolsizás.
Szépen szétnyírták a birka magyar fejét.
Nekik addig jó még tudnak uszítani.A hatalmuknak ott van vége amikor az emberek már nem fognak reagálni a sok mocsokra és hazugságra amivel ráveszik őket ezekre a dolgokra.
Mert ezzel mint a távirányító úgy lehet a magyarok egy részét szó szerint delejezni.
kikima
Baloldal??? Már a normális jobb oldalnak is nagyon cikik.Csak az agyhalott zombik istenítik őket. De hát ők már reménytelenek. Ezek már annak is örülnek ha lapátolják a sz@rt a szájukba.
justhpeter
Csodálkozom, hogy Tömjén álságos kommunikációra hivatkozik. Ok. Akkor számoljunk el. Ingyen bevándorló az csak megélhetési bevándorló, az ide nem kell. De aki fizet nekünk az uniós állampolgárságért az bizony nem megélhetési bevándorló, az tisztes üzletember. A keresztény Tömjén szerint. Valaki egyszer megmondhatná nekem is, hogy mi a keresztény ebben a Tömjénben ?
Desischado
Ez vartyog emberségről és álságról?4 Mi van tömjén zsótival, nem fér a bőrébe, hogy már megint nyomatja a süket álszent dumát?! Épp neki kéne a legjobban kussolnia! Ha annyira baja van a bevándorlókkal, miért nem takarodik vissza Erdélybe?! Épp ő dumál, akkor mi a fenének jött ide?! Fogná be inkább, vagy menne haza Erdélybe és szövegelne ott! Hiteltelen, embertelen, hazug mocsok!
eszegfu
@Freewolf: 14:41 Csak egy kis megjegyzés...Balog az integrációra hiába "talicskázza" a sok pénzt, ha rossz helyre adja, mint pl. Farkas Flóriánnak! Azt nem hiszem el, hogy nem látja a kormány, hogy ezek a pénzek pikk-pakk eltünnek... "jó esetben" fiktiv elszámolások, számlák ellenében. Aztán a papirokat ledarálják...és még mindig csak a házkutatásról lehet hallani, pedig már több hete feljelentették. Szerintem itt is az a lényeg, mint több más esetnél láthatjuk: a pénzeket egyszerüen "lenyulják" és nem a cél szerint használják fel.
paolo006
@Freewolf: buckalakó!!! A választási és egyéb csalásokkal elért parlamenti többség engem nem érdekel. A szavazók kb. 40%-a szavazott a csürhére.Most 27%-on áll a fogyatékosok száma. Az mióta 2/3? Sehogy nem jön ki. Talán valami gond van veled? Ugorj be a dokihoz talán tud még segíteni rajtad!!!
mate03
@hőguta: Ez a barom Zsolti gyerek azt elfelejtette,hogy nem az állampolgársággal volt a probléma,hanem a szavazati joggal!?Ma is azt vallom,hogy kapjanak állampolgárságot a kül honi Magyarok,de szavazati jogot csak az ,aki itt él és dolgozik!
human
Semjénnek talán azzal a balos Pápával kellene ezt megvitatnia.
Freewolf
@paolo006: Kezdem azzal, hogy akkor beszélj így velem, ha így szóltam hozzád! Neveltetés kérdése csupán, de jó hír, hogy tanulható az illem!
Ami a választókkal való matekozást illeti, a választási törvény pontosan levezeti, hogy mi az a kétharmad. Nem tetszik neked? Hát akkor úgy jártál! Értelmes ember nem vitázik olyan törvénnyel, ami az EU-nak is megfelel!
paolo006
@Freewolf: értelmes ember veled sem vitázik mivel nincs semmi értelme. Azt meg, hogy kivel hogyan beszélek majd én eldöntöm. Hogy lángoló elmédet idézzem "ha nem tetszik hát így jártál".
Freewolf
@paolo006: Megértenélek, ha beszóltam volna neked! Így simán csak parasztságnak veszem!
Az is sajátságos lelki alkatra vall, hogy te a törvényt nem fogadod el! Nos, erre annyit tudok mondani: Fuss, Forest, fuss! :-))))))))))))
Freewolf
@nyanya001: Ez neked humor? Szánalmas parasztkodás csak! Nudli! :-)
nyanya001
@Freewolf: Inkviszú te még szánalmasabb vagy !
Aki nem érti a viccet, az olvassa el ezt !
propeller.hu/itthon/1272460-a-fidesz-titkos-30-pontja-a-hircsarda
Freewolf
@nyanya001: Egyszer egy falusi cirkusz előadására elmentem a gyerekkel. A fő humor az volt a bohóctól, hogy: Kinyomom a szemed! Amit belinkeltél az előbb épp olyan "humoros"!
paolo006
@Freewolf: hát nekem nyugudtan beszólhatsz, nem fogok sírva fakadni. Nem vagyok mimóza. Miért kellene minden törvénnyel egyetértenem? Miért kellene az olyan törvényeket elfogadnom amelyek egy szűk réteg érdekeit szolgálják? Ha nem lenne kimosva az agyad, látnád azt amit nem látsz esetleg értenéd ami nem értesz.
Freewolf
@paolo006: Ezzel egy dolgok közöltél velünk! Neked nem kell jogállam! Ízlés dolga! És van képed ezek után a Fideszt szidni? Hallatlan!
paolo006
@Freewolf: hát itt van a probléma. Jogállam. Az az ami kell nekem és a polgártársaim többségének. De ne merd ezt a szennyet amit az álhazafi mindenki ellen harcoló szarzsák létre próbál hozni jogállamnak nevezni!!! Köszönő viszonyban sincs vele. Aki ezt jogállamnak nevezi az fizetett seggnyaló vagy elmebeteg. Melyik vagy koma?
Freewolf
@paolo006: Azt tudjuk, hogy egy neveletlen paraszt vagy!
Orbán szabad választásokon kapta meg a hatalmat és a parlamentbe ott van minden választott képviselő. Megszavazzák a törvényeket, de neked azok nem jók! Nem fogsz adót fizetni, mert nem tetszik az adótörvény!
Igen eszement álláspont! Libáliséknál mindenki fanatikus agybeteg, hogy a logika és a tények hidegen hagyják őket?
paolo006
@Freewolf: A te logikád tahókám teljesen hidegen hagy. Az nem logika. Nem látod a fától az erdőt, vagy nem is akarod. Sötétek és gonoszok vagytok. Selejt pártkatonák, a nemzet szégyenei. Szajkójankók.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
paolo006
@Freewolf: fölöslegesnek tartom, hogy bármit megindokoljak hiszen mindenki látja mi folyik az országban, még te is. Neked tetszik nekem nem. Le is fordíthatom 27%-nak retszik a többinek nem.Igen!!! A liberális demokrácia kell nekem. Diktatúra legyen az jobb vagy baloldali nem kell. NEM KELL!!! Ezzel gondolom le is zárhatjuk magasröptű eszmefuttatásainkat, hiszen úgysem tudjuk meggyőzni egymást. Vannak akiknek szükségük van egy diktátorra. Kellemes további seggnyalást. Remélem marad elég neked is. Nehogy a cöf mindent lenyúljon előled.
Freewolf
@paolo006: Ki kell ábrándítsalak! Olyan államforma lesz, amit a többség megszavaz! A liberális demokráciával nem sokan maradtok. Sok szerencsét hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok