A Privátkopó írta azt korábban, hogy szerdán súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben.

A cikkben az olvasható, hogy egy afrikai menekült kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt.

Az afrikai menekült azonban a hírekkel ellentétben nem lépett fel támadólag. Zavartan viselkedett, kést tartott a kezében és mentők vitték kórházba a bicskei kapitányságról – írja a Bicskei Szó.

Mindezt a Bicskei Szó munkatársa tudta meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Annyit megerősítettek nekik, hogy a külföldi férfi késsel a kezében tartózkodott az eladótérben.

Viszont nem lépett fel támadólag senkivel szemben, az eset során személyi sérülés nem történt. A Bicskei Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértése miatt indított eljárást az ügyben – olvasható a lap cikkében.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ez jó...a jobbos média hamar ráugrott pedig a témára hogy "mocskos bevándorlók"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@izo: Ne reménykedj, nem vagyok zsidó, anélkül kell gyűlölnöd. :)
Anna Mária
@paolo006: Hát ez van, ezt kell szeretni.
Választópolgárok. Választottak, meg még fognak is.
paolo006
@Anna Mária: hát nem túl rózsás kilátások a jövöre nézve. Meddig isszuk még a levét? Midörökké, Ámen.
lajospapa
Kár, hogy azt nem írták meg az esetről, hogy a migráns közben Gyurcsányt éltette. Én hallottam amikor mesélték akiknek úgy mesélték...
Aki Én
444.hu:
,,A rendőrség közölte, hogy a lap az ő megkérdezésük nélkül, valótlanul állították ezt. Ezzel szemben a valóság az, hogy a külföldi férfi senkivel szemben nem lépett fel támadólag, zavart viselkedése miatt vele szemben a rendőrök biztonsági intézkedést alkalmaztak.
Sőt, a médiatartalom-szolgáltató órákkal később frissítette a hírét, amelyben a rendőrség tájékoztatását torzítva, valótlanul, hangulatkeltő módon közölte – írja a police.hu, ami szerint a privatkopo.hu a történtekkel kapcsolatban egyszer sem kérdezte meg a rendőrséget."

Ami viszont tény, hogy eközben gyerekeket erőszakolt egy polgártársunk, gyilkolt egy másik, benzinkúton rabolt egy harmadik...
Ezzel együtt nem hiányoznak a menekültek, de az innen elmenekültek igen.
izo
@Aki Én: Az a bajod, hogy a soros-féle 444-et hiteles forrásnak tekinted.Olvasd inkább ezt:A Privát Kopó az alábbi megjegyzést fűzte cikkéhez: Két egymástól teljesen független forrás egybehangzóan állította lapunknak, hogy az afrikai menekült akkor rántott kést, amikor meglátta a két felé közeledő biztonsági őrt, és hadonászni kezdett a szúróeszközzel, mi több, egy alkalommal a biztonsági emberek felé irányuló, támadó mozdulatot tett. A biztonságiak ezt követően rekeszekkel a falhoz szorították a férfit, és a rendőrök kiérkezéséig abban a helyzetben is tartották, a kést nem merték elvenni tőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.