Azokat a menekülteket, akiket valamilyen oknál fogva üldöznek vagy nagyon komoly háborús helyzet alakult ki az országukban, továbbra is fogadja Magyarország, hiszen ők az életüket mentik – mondta Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő az M1 aktuális csatornán szerdán.

Hozzátette: akiknél azonban a fő motiváció gazdasági eredetű, akik a jobb élet érdekében indulnak el, azok nem menekültek.

Németh Szilárd úgy fogalmazott: a most zajló bevándorlás már gyakorlatilag egy népvándorlás, hiszen több millióan indultak el Európa felé. Ezt a problémát csak úgy lehet megoldani, ha az Európai Unió határán kívül állítják meg őket, ennek érdekében az unió határát meg kell erősíteni, illetve azokat az állapotokat kell megszüntetni, amelyek ezt a jelenséget előidézik – fűzte hozzá.

A politikus kiemelte: Magyarország egyedül képtelen kezelni a helyzetet, ezért jön létre a déli műszaki határzár – amely csak a zöldhatárt érinti –, és ezért jelentette be kedden Magyarország, hogy nem fogad vissza senkit, mert az ország megtelt és nincs több kapacitás.

A határzárral kapcsolatban megjegyezte, más európai uniós országok is fontolgatnak hasonló lépéseket vagy már meg is lépték, az Olaszországgal határos országok például már lezárták a határaikat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nincs semmilyen semelyazonossagi papirjuk, nyilvantartott nevuk, akkor honnan a sotet lof@szbol fogjak tudni, hogy Ali Ahmedet uldozik Sziriaban? (Honnan fogjak tudni, hogy a 4732 Ali Ahmedbol melyik az uldozott, es melyik a KGB-s?)
Gratulalok annak, aki ezt a "bekegalambot" felroptette!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@soljanka: Igy igaz! Még önmagukban sem tudnak kárt tenni a hülyeségeikkel, állapotuk nem romlik tovább...gondolom már nincs lejjebb.
bakegya
@1magyar: ez az ok-amiért írásban fordulnak a hatóságokhoz-a többezres számaik mögötti emberek már tőlünk rég tovább utaztak,de ez a bunkó banda nem is gondolt a dablini megállapodásra.MÁR MEGINT A DILETTANTIZMUSUKRÓL RÁNTOTTÁK LE SAJÁT MAGUK A LEPLET.
Eszébe se jutott a teknősnek,ha pl katonákat küld az Iszlám Államba ezt nem fogja senki,de főleg nem a menekülésre utalt lakósság félreérteni-természetes reakció hogy erre is jönnek.
Te is arra menekülnél ahol a segítő kezekbe bízol-na ezek a bármennyire is kereszténynek hazudják ,meg néppártosnak magukat-NEM AZOK-EZEK OLYAN KOMMUNISTÁK AKIK CSAKKK SAJÁT MÉLY ZSEBRE JÁTSZANAK.
1magyar
Amíg mi magyarok 30-35 év ledolgozott idő után aktív korúak támogatása napi 650.-ft addig a menekültekre napi több ezer ft-ot költenek.
kuruc.info/r/2/144843/
soljanka
Az Unio 3546 millió (35 460 000 000) Forintot ad a menekültekre. A magyar állam 585 milliót tesz hozzá. (ha már a kurucinfó ezt nem írta meg)
A beszarás azon mehet, hogy a magyar állam - illetve a magyar kormányból valakik- nem arra használták fel ezt a pár milliárdocskát, amire kellett volna. De még csak nem is a 650 forint felemelésére szánta. Inkább adott egy-két havernak.
És a kurucinfó azt is megírhatta volna, ha már ilyen demagóg hülyeségekkel jön, hogy a konzultációs kérdőív, meg a plakátszar mennyibe is került nekünk???
És abból mondjuk hány 30- 35 év ledolgozott idő után aktív korút lehetett volna támogatni.
volvós
Egy idös bölcs barátom mondta:
A Föld lakosságának 100 %-a KÜLFÖLDI !!!
Aki nem a saját hazájában él ! Mennyire igaza volt ...
Lepényleső
Minden menekült motivációja könnyen ellenőrizhető,hisz káderlapjukat hozzák magukkal.
(Pláne,ha igazmondási tanfolyamra együtt jártak.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.