Egy nigériai származású magyar férfit leköptek és megütöttek Máltán egy buszpályaudvaron, ahol a tömegben szeretett volna rendet tenni. A rendőrség a támadó helyett a férfit bilincselte meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@Anna Mária: Nem gondolom, hogy Máltán más lenne a közmorál, mint a világ bármely pontján, ahol külső jegyek alapján alkotnak véleményt. Nekem se tetszik, de az embereket nem könnyű megváltoztatni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...nigériai származású Magyar férfi...navazze...és fekete...
Anna Mária
Ugyanez történt volna Magyarországon is.
36
"A keresett oldal nem található!" írja nekem a HVG.hu.
Nekem is van egy sztorim barátaimtól, akik nagyon is magyarországon született, magyarok. A férj, olajipari mérnökként dolgozik Szaud-Arábiában évek óta. Az asszonynak nem kell dolgozni, mert a férj elegendő pénzt visz haza. Két szép álltalános iskolás gyermekük van. Az oktatást ingyen kapják. Elfogadták őket és ők is igazodnak a tekintélyelvű ország dolgaihoz. Tavaj, sajnos egy autóbaleset szemtanúi voltak. Megjelent a szaudi rendőrség és megmondták a magyar barátomnak, hogy nem szólhat egy szót sem tanúként, mert ha megszólal, letartóztatják. Ez az ő ügyük. Hát. Mit volt mit tenni, beültek az autóba és elhajtottak.
Anna Mária
@36: Ez a történet mégis hogy jön ide?
eugen4402
Honnan tudná egy nigériai származású magyar állampolgár, hogy a máltai nép kultúrája szerint ilyen esetben mit kell cselekedni? Talán okosabb lett volna hátat fordítani a tumultusnak, és békésebb vizekre evezni.
Anna Mária
@36: Te próbáltál össze nem tartozó dolgokat összekombinálni.
Nem sikerült.
Anna Mária
@eugen4402: No igen, egy fekete bőrű ember jegyezze meg jól magának, hogy a vadbaro módjára viselkedő fehérek között nincs semmi esélye, a bűnbak mindig ő lesz.
eugen4402
@Anna Mária: Nem gondolom, hogy Máltán más lenne a közmorál, mint a világ bármely pontján, ahol külső jegyek alapján alkotnak véleményt. Nekem se tetszik, de az embereket nem könnyű megváltoztatni.
Anna Mária
@eugen4402: Megy azért szép lassacskán egyes helyeken.
eugen4402
@Anna Mária: Tudom. Csakhogy azokon a helyeken nem a testnevelés-órák számának emelését tartják az oktatáspolitika kiemelt feladatának. Persze, csak emlékezzél vissza, 50-60 évvel ezelőtt a New Yorkba látogató fehéreket sem sóval és kenyérrel fogadták Harlemben...
Anna Mária
@eugen4402: No és időközben lett egy fekete elnök, a rasszista fehérek nem teljesen reménytelenek. Az USA óriásit teljesített a rasszimus elleni munkában az utóbbi 50 évben.
36
@Anna Mária: Na, látod! Pont erről írtam. A fehér bőrű európai ember sem szólhat bele a barna bőrű itt, szaudi ember dolgába.
Anna Mária
@36: Tudnád ezt a mondatot úgy újra írni, hogy legyen értelme?
eugen4402
@Anna Mária: Az USA teljesítménye máshol szinte elképzelhetetlen. Elég sok elemzést olvastam, és azt hiszem, a döntő lépést az jelentette, amikor Jones tábornokot a fegyveres erők egyesített bizottságának élére nevezték ki. Ő volt az "első fekete tábornok", akinek tényleges hatalmat adtak. Az egyetemeken múlik minden, és nem csak moslékért járnak az MIT-re...
FN
Lehet, hogy sokat ittam, de ezt most nem értem:
Nigériai származású magyar(?) férfi, nagyon magyarkodott (nigériai létére), és ezért leköpték a rasszisták Máltán?
Pont Máltán, ami a népek bulizós közössége szemszínre való tekintet nélkül?
Mit kellet ehhez tenni, mennyire magyar nacionalistának kellett lennie egy nigériainak, ahhoz hogy leköpjék?
Várjá mán, most hol is tartunk?...
Ki kit köpöt le?
Ki a nigériai?
Ki a magyar?
Hol van Málta?
oni
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
levi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@eugen4402: Igen, épp ezért nyomom én magam (nagyon kicsi körben) a roma fiatalt külföldi egyetemre, hátha egyszer... :)
szandokan
@Csizmás Kond: Elég értelmesen hangzik, nem igaz? :-))
Commneter
@FN:
Félrevezető a cím!:O
Azonban ezen nem kell meglepődni!- mert az újságírók előszeretettel "címeznek" úgy, hogy a nyájas olvasó, már magán a címen felkapva a fejét,- odaklikkeljen!:P
A cikk, már nem érhető el, de gondolom, hogy egy nigériai származású, de magyar állampolgársággal (is) rendelkező sértettről van szó.

Málta
www.google.hu/search?q=m%C3%A1lta&rlz=1C1FDUM_enHU524HU524&oq=m%C3%A1lta&aqs=chrome..69i57j0l5.5074j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.