A feloszlatott Magyar Gárda utódaként számon tartott mozgalom bajtársiasság napi rendezvényt tartott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
A törvény tehetetlensége miatt egyre jobban szerveződnek ezek a nácik. :-(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
A törvény tehetetlensége miatt egyre jobban szerveződnek ezek a nácik. :-(
Anna Mária
@verum: Hamarosan hatalomra fognak ezek kerülni, jön a nyilasvilág és egyúttal a búcsú az Európai Uniótól.
36
Radikalizálódik a helyzet. Ez várható volt. Olvasom hogy már a Margit-szigeten is bújkálnak menekültek. No, majd ha az előkelő Budán és a Rózsadombon is megjelennek, lesz sivalkodás.
verum
@36: - már a spájzban is ott vannak!
Anna Mária
@36: A rohadék nácik akkor is szervezkedtek, amikor a menekültekről még szó sem esett. Szép kis világ lesz, amikor nyilaslegények masíroznak az országban, a határok pedig minden irányba le lesznek zárva, az uniós pénzcsap meg csak hörög, hiába a tekergetés.
A menekülteknek pedig addig is lehet kaját, vizet, takarót, kötszert vinni.
justhpeter
@36: Jaj ! Akkor a Pasa park is megtelhet menekültekkel ? Vége lesz a világnak. Hát nem borzasztó, hogy már a lakhatása is romlik Rogán Tóninak ? Adjam át neki a házamat ?
Anna Mária
@Dr. Felipe: Nem hogy két pofon nem volt, egy szemöldökráncolás sem.
papa.49
@Dr. Felipe: A ,,két pofon,, csak mese, az ő utasításai szerint működik a ,,mozgalom,, ebből is látszik, csak az oldal változott ...
papa.49
@Anna Mária: Ugyan az mint annak idején a Hitlernek az SA. csak más a nevük, meg még talán nincsenek felfegyverezve!!!De már ugyanúgy különböző népcsoportok megfélemlítésére használja, mint a ,,nagy példakép,,!!!
postás
@verum: @Anna Mária: @justhpeter: @papa.49:
Annyira rettegtek, hogy már én is kezdek megijedni! :-))) Az senkit sem zavar, hogy eddig csak a gárdistákat verték, ők viszont soha, senkit nem bántottak? Náluk még a karácsonykor vadul bevásárló "zemberek" is agresszívabbak és veszélyesebbek.
papa.49
@postás: A tévedések elkerülése végett elmondom neked én nem félek, tudod én ott nőttem fel ahol nem kellett rendőr minden pofon mellé, az emberfia hamar megtanulta megvédeni magát, de ezektől a ,,jancsibohócoktól,, nem félek csak ingerel a puszta létük, a 99% az első komolyabb konfliktusnál felkötné a ,,nyúlcipőt,, !!!
vizinyuszi
@verum: @Anna Mária: Gyakran hallani, hogy aki homofób, önmaga is homokos.
Akkor ezen vonal mentén elindulva, az állandóan (feleslegesen) nácizó, bérrettegő elemek full gárda tagok, ergó ezek is nácik.
Tudom, tudom, szerintetek náci és ostoba vagyok, már nem is kell válaszolnotok, ismerem a fórum fényes elméjű Forrest Gump-jainak az elmebeteg hozzáállását. Kár, hogy bezárt az OPNI, igazi sztárok lehetettek volna. xd, lol
postás
@papa.49: Örülök, ha nem félsz! :-)
Csizmás Kond
A Tett és Védelem Alapítvány sokkal veszélyesebb a gárdánál.
36
@verum: Ebben az országban, már nem oszt, nem szoroz. Sok mindenki volt már a spájzban. Ez úgy 100 évenként megtörténik. De mindez azért fordulhat elő, mert Magyarország, amikor szabad lehetett, 20-25 évre, nem a polgárság öntudatát és az államot és annak védelmét erősítette, hanem csak az elit régen panamázott, ma mutyizik. A polgár meg szegényedik, kiúttalan és sajnos jön a szélsőség.
Anna Mária
@vizinyuszi: Nagyon vicces igyekszel lenni a hülye szövegeddel.
Szélsőséges kis hülyék vagytok mind, a borsónyi agyatokba a gyűlölködésen kívül más nem fér bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.