Megvertek egy lányt és kubai származású barátját a fiú bőrszíne miatt, mint ismeretes. A támadás gyanúsítottja egy – már csak volt – szegedi börtönőr, aki ráadásul civilben kick-box edző volt. A férfi tettét a Magyar Kick-box Szövetség közleményben ítélte el.

Ebben többek közt arról írtak: sajnálattal és szomorúan értesült arról, hogy a Szegeden megvert lány támadója a sportág egyik szegedi klubjában edzőként dolgozott. Amint erről értesült, összehívta a fegyelmi bizottságot, amely a férfié mellett az általa vezetett egyesület szövetségi tagságát is felfüggesztette, akárcsak a bántalmazó "szövetség keretein belül gyakorolható edzői tevékenységének lehetőségét".

Eközben a Délmagyar több új információt tudott meg az ügyről. Egyrészt új részleteket közöltek a támadás estéjéről, amelyek szerint a megtámadott kubai származású férfi a földre tudta vinni a kickboxedzőt, de arra nem számíthatott, hogy S. Vilmos társa ezért őt fejbe rúgja. A rúgástól leszállt a kickboxedzőről, ekkor hárman támadtak rá. A gyanúsított eddig nem azonosított társa a jobb oldalán, bordatájékon megrúgta, aminek következtében a földre került, ahol S. Vilmos és legalább két további társa rugdosták és testszerte taposták – közölte az újság.

A Délmagyar azt is tudni véli: a férfi nem Szegeden, hanem Kecskeméten fogja tölteni előzetes letartóztatását. A börtönben pedig majd úgy védik, mint a pedofilokat, mivel állítólag senki sem szeretné, ha még a büntetés kiszabása előtt baja esne a gyanúsítottnak. Az újság informátora arról tájékoztatott, hogy az átszállítás azért is indokolt, mert nemcsak a rabtársaktól, hanem a dühös egykori kollégáktól is védeni kell S. Vilmost.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hiába törölték a facebook-ját, rá lehet keresni a neten, mert megvan a keresztneve, a város, ahol él és dolgozik, no meg a kick-box edzősége...
Tehát ez a hapsi SEMMIVEL sem magyarabb, mint a félvér kubai fiatalember. Tessék csak megnézni... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@Levendula: Hát, a csávó nem egy kékszemű, szőkehajú...
bakurasz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pbody
Ugyan miért ne rakhatnánk ki a képeiket a facebookra. Hátha egyszer kikerülnek a börtönből vagy el sem ítélik őket, hadd tudjuk már ki volt ez a bátor brigád. Amikor verte szerencsétleneket akkor nem félt! Hulljon a férgese lehetne példát statuálni velük! Kívánok nekik hosszú börtönéveket.
wagabund
@pbody: nem lesz kép amit kirakjanak...csak figyeld meg..
mate03
@pbody: ! Adná az ég hogy odazárják,ahol eddig smasszer volt!
kamazuka
@nezelodo: van volt böri őr kollégám-
azt a dumát amit eleresz valósággal bünteti a körötte levőket.Meg is mondtam a górénak ha odarkja mellém munkatársnak kilépek!
Hálistennek komolyan vette.
Azért tisztelet a kivételnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.