Rákellenes táplálékkiegészítőként árult saját gazdaságából származó barackmagot a honlapján L. Simon László családi borászata – számolt be az RTL Klub híradója.

Az ügyről a HVG írt először, a cikk alapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal vizsgálatot is indított. Az államtitkár szerint viszont nincs is ügy.

L. Simon László azt mondja: egyetlen barackmagot sem tudtak eladni, mert elromlott a barackmagtörő gépük, ráadásul szerinte a cég már nem is az övé, hanem a feleségéé.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Az én véleményem az, hogy ő az egyik olyan kormánytag, akit egy felelősségteljes kormányfő még a Parlament közelében sem engedne! Szégyen, hogy ilyenek osztogatják az észt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Nem az enyém az üzlet !
Hát kié ? A feleségemé ...
Most mi a kérdés ?...
De hát nem az én dolgom ...
Nem hát, hanem a jó ...
Pálinkafőző Rézüst
Ha töke nincs, legalább barackmagja legyen szegénynek...
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Ez egy annyira mocskos tetű, hogy képes éjjel is világítani
a napelem helyett !
Cicamama55
Az én véleményem az, hogy ő az egyik olyan kormánytag, akit egy felelősségteljes kormányfő még a Parlament közelében sem engedne! Szégyen, hogy ilyenek osztogatják az észt!
nezelodo
Érdekes, ezt a vélekedést ez a díszpinty a Fletó esetében azonnal hazugságnak nevezte.
A rákellenes barackmag esete a fogyasztók megtévesztésének kategóriája. Persze ha lenne vizsgálat az sem a felesége miatt nem találna semmi kifogásolni valót, hanem a politikai hatalmával visszaélő dakota segéd férj miatt. A barackmag eladás meg ugyanolyan szélhámosság, mint a viccbeli almamag árus fiú esete aki azt állította a drága almamagról, hogy okosabb lesz a vevő. Aztán a vevő rájött egy mag árából kilószám vehetne almát, abban rengeteg maggal. Lám máris okosabb lett a vevő, mondta a fiú.
Pálinkafőző Rézüst
@nezelodo: no igen, de itt emberi életekkel, és a reményeikkel játszanak ezek a tetvek!
jancsipapa
Vizsgálat ? Rendben lesz az ,,nem kétséges ...
nezelodo
@Pálinkafőző Rézüst: Ha az a Nemzeti Élelmiszer Biztonsági Hivatal el tudta sikálni a FM miniszter haverjának a lépfenés húskimérését, (bár kétlem, hogy megengedték a beleszólást nekik), akkor egy kicsi hazugság elmegy, hiszen csak a kormányt utánozzák.
picike
szőlőnk volt barack fa volt a sárgabarack magot eladni ? ! Józan paraszti ésszel kidobni !! na de az cián ha sokat eszik belőle neghal tőle a gyerek is
vigyázni kell a mennyiséggel kicsiben nem ártalmas.
nezelodo
@picike: Kösz, már nem akartam hozzátenni a cián tartalmat, mert majd jön a maláj harcos, és kioktat, hogy ezzel riogatunk, meg rárontunk a nemzetünkre.
Mézike
Addig fognak vizsgálódni hogy kideritik tényleg ... :-(
kkalman
Aztán honnan vett volna annyi barackmagot venni, hogy megérje foglalkozni vele. Tudtommal a barackot maggal együtt árulják. Lehet, hogy nem is a barackmagtörő hibásodott meg, hanem csak a barackmag termés nem volt elég az üzlet beindításához.
picike
@nezelodo: én nagyon sok barackmagot ettem néha gyerekként és itt vagyok igaz keveset törtem fel belőle de mint mag finom
szaboria1
Vajon nem azért dobták be L Simon balhét mert le akarják cserélni?Lézerke már bejelentette lesznek államtitkári cserék.
Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
Mocskos tetű ez a hörcsög ! Szerves trágyának még alkalmas !
Tibor43
Végeredményben jobb ha az asszonyra íratnak egy borászatot,mint átessen egy komondoron...
Rózsika Hatházi
Tipikus fityisz reakció. A szart másra kell kenni. Az sem gond, ha az a más, a saját felesége. Igazán úriemberhez méltó gesztus.
bakegya
@picike: ezt már hatéves korban megtanultuk-egyet kettőt elrágtunk a többit elhajítottuk-
@Rózsika Hatházi: DDD-hímsovinizmus mintapéldánya-valóban-nyilvánosan buktatja be a nejét...@Toby: @Tibor43: elég praktikus mindkettőtök ötlete,de ezek nem maradnak meg az ötlet szinten,hanem azonnal csinálnak,de mindent és ez félelmetes mire nem képesek...
TORGYÁN PAPA -MEGGYMAGJAI EHEZ KÉPEST GYÖNGYSZEMNEK MINŐSÜLNEK...
papa.49
Ez a pacák erősen versenyben van a ,,legundorítóbb fütyiszes,, címért))))))))))))
szaboria1
@bakegya: Tényleg az sem jött be arra is azt mondták mérgező.
rugacs
Mi ebben a hír? Hogy X embernek van egy honlapja, amin olyan terméket kínál, ami nincs is? Az interneten millió olyan honlap van, ahol millió olyan terméket kínálnak, ami valójában nincs is, vagy nincs a birtokában, esetleg soha nem is volt, hanem csak egy reklámfogás. De soha a büdös életben ilyenért még senkit nem büntettek meg.
Ott vannak a maniliai csodadoktorok, akik videókat töltöttek fel az állítólagos műtéteikről, amelyeken a csodálatos gyógyításaikat hirdették. És? Jókat röhögtünk rajta.
Sőt: a multik a reklámújságjaikban is gyakran meghirdetnek hihetetlen olcsón olyan termékeket, amelyek már a hajnali nyitás után állítólag elfogytak, holott nem is volt nekik olyan. Múlt héten is volt rá példa a Lidl újságban. És? S bár az sokkal több embert érint, senki sem fog vizsgálatot indítani a félrevezetés miatt.
Tehát ez egyáltalán nem egyedi eset. Sajnos :-(
Más részt annak a gonosz állatnak üzenem: egy vállalkozó vagy egy beosztott, vagy akárki akinek van munkája, családja normális esetben nem fog itt ülni 7 napból 7-et és napi 24 órát, hogy az ilyen blőd hírekre meg a rá érkező agyatlan kommentekre rögtön reagáljon. Persze lehet, hogy neked ez a hét híre, de én az ilyeneket ha el is olvasom, rögtön tovább is lapozok...mert ennek még a pletyka értéket is vetekszik a nullával. De te csámcsogj rajta nyugodtan még pár napig! :-))
lajospapa
L. Simon László először is költő. Másodsorban államtitkár. Meg borász. Ezek szerint barackmagász is. A költeményeit lehet böngészni a neten, igazán élvezetesek. Munkásságából a költeményei a legértékesebbek. Ugyanis azzal tesz a legkevesebb kárt, ha ír.
lajospapa
Így volna ez rendjén Orbán és a futball vonatkozásában is. Azelőbb ezt kifelejtettem!
glorianna
"ráadásul szerinte a cég már nem is az övé, hanem a feleségéé" - micsoda frappáns költői válasz :O
Kisegítő kérdések: a feleség kié? Van házassági szerződésük holmi különvagyonokról?
barew7
L.Simon abban hibázott, nagyot, hogy nincs képben a gyógyszermaffia korlátlan hatalmával, megtorló erejével az alternatív, (esetenként hatásos) daganatellenes szerek forgalmazóival szemben.
www.s-barackmag.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=47
swordigo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
Ha étrend kiegészítőként árulja, az nem lett volna probléma, de
Az L. Simon Borászat honlapján zacskónként ezer forintért árult barackmag csomagolásán az állt, hogy rákellenes hatású, de a barackmagról ezt eddig senki nem bizonyította tudományosan. Az államtitkár az RTL riporterének azt mondta: ő nem orvos, nem tudja megmondani, hogy van-e ilyen hatása a barackmagnak. Arra a kérdésre, hogy akkor miért hirdették mégis így, azt mondta: „nem tudom, hogy… hogy… ezt így hirdettük?”, majd hozzátette, hogy nem az ő dolga azzal foglalkozni, mi kerül ki a cég honlapjára.
swordigo
@Gonoszgólya: Éppen azt ecseteltem, hogy teljesen mindegy, ki árulja az efféle szarokat, mindenképpen bűncselekmény, nem az a lényeg, hogy most éppen egy Fideszes. Kárnak töröltetted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.