Jó hírt közölt csütörtökön Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője: a kormányoldal kezdeményezi az szja-törvény módosítását annak érdekében, hogy jövő év január elsejétől se kelljen beszerezni adóazonosító jelet a gyermekeknek az utánuk járó adókedvezmény igénybevételéhez. A híradás szerint a miniszterelnök kérésére egyeztetett, divatos szóval: konzultált a politikus a nagycsaládosok képviselőivel, akik nem túl meglepő módon úgy nyilatkoztak, felesleges, bürokratikus lépés az adóazonosító kötelezővé tétele ebben az esetben. Az a tény mintha elsikkadt volna, hogy a problémára a Magyar Nemzet hívta fel a figyelmet. Lapunk szerdán arról írt, a gyermekek adóazonosítójával kapcsolatos változtatás akár több százezer családot is érinthet, amiről sokan eddig nem is értesültek. Ha a kifogásolt szabályozás érvényben maradna, megjósolhatóan hatalmas roham bénítja meg az év végén a jelenleg amúgy is bizonytalan jövőjű adóhatóság kirendeltségeit. A jó kormányzás egyik ismérve a korrekciós...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Sorra hozza a rossznál rosszabb döntéseket a kormány, aztán ha van ellenállás, akkor visszahátrál, de azt is úgy mintha ő lenne a jó aki ad!
Sajnos még mindig nagyon sok olyan döntése, törvénye van életben, amit meg kellene változtatni az IGAZI jobbítás érdekében.
Ebből pár: egykukcsos adó, szabim.blog.hu/2015/07/28/mi_az_igazsag_a_minimalber_ugyben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.