A MOB elnöke szerint még így is nyereséges lehet a rendezés.

Az Együtt szerint viszont Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy ennyi pénzt költsön az olimpiára. Közben a MOB már 136 millió forintot elköltött a pályázat népszerűsítésére – számolt be az RTL Klub híradója.

170 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Addig erőltetik ezt az olimpiát amíg se olimpia, se pénz nem lesz. Le kellene már szállni erről a marhaságról, hogy olimpiát rendezünk. Nálunk nagyobbak is csak ráfizettek, miért lenne ez másképp ha mi rendezzük?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@eszegfu: 10:32 Elfogadom. Nem tudhatjuk, valóban, javítok: szerintem rizsa. A súlyozottan pozitívumokat kiemelő és azokra épülő tanulmányok általában azok.
eszegfu
@verőce21: Hidd el: én is tisztában vagyok azzal, hogy a gazdaságot épitési beruházással lehet serkenteni. De nem mindegy -- a jövőre nézve -- mit épitünk! Abban igazad van, hogy az sem mindegy, hogy hitelből, vagy EU-s pénzből épitünk. Csakhogy az olimpiára nem ad, az infrastrukturát viszont csalással belegyömöszölik az EU-s elszámolásba. Ha egy stadiont felépitenek egy "mezőre", akkor az odavezető utat, meg a közmüellátást EU-s pénzből fedeznék...hát ez bizony csalás...ha nem lenne ott a stadion, akkor nem kellene az infrastruktura sem! Tudod én alapvetően elfogadom a véleményedet, pedig teljesen eltérő az enyémtől... de egyet nem szivelek, amikor "fekázol"... kérlek ne tedd!
JAJMÁR
@verőce21: 10:37 A munkahelyteremtésnek? Szóval ez az olimpiai pályázat tényleg "ollózott" :)
eszegfu
@JAJMÁR: Most már értem, mire is vonatkozik a "rizsa"... és ebben igazad van.
JAJMÁR
@verőce21: 10:37 De nem akarom elvenni a "hitedet", legyen igazad. Bár úgy lenne. Csak mintha a munkahelyteremtéssel is lennének enyhe problémák :)
@eszegfu: Sziasztok. sajnos, lejárt a szabadidőm :)
eszegfu
@JAJMÁR: Jó munkát ebben a tikkasztó melegben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.